Baca keterangan rasmi

Di IU Bloomington, kami sedang membuat pembaharuan landskap pendidikan siswazah

Penyelidikan disiplin dan berkualiti tinggi disokong oleh geran dan anugerah dari agensi persekutuan, negeri, dan bukan keuntungan. Pada tahun 2012, IU menerima hampir $ 533 juta dalam anugerah penyelidikan luaran. Teknologi pemecah tanah terdapat di sekitar setiap sudut kampus, dan 19 perpustakaan perpustakaan IU Bloomington lebih daripada sembilan juta buku untuk membantu dalam usaha anda untuk meneroka dan mencipta alam pengetahuan baru.

Sertai kami. Pilih daripada lebih 190 sarjana dan program pensijilan, dan bergaul dengan sarjana terbesar hari ini.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Tentang kita

Sekolah Siswazah Universiti adalah pemimpin yang diiktiraf dalam membangunkan konsep baru dan amalan terbaik untuk pendidikan siswazah, yang menjadikan IU Bloomington sebagai lokasi utama untuk mendapatkan ijazah siswazah.

Kami membantu jabatan dalam merekrut, menyokong, mengekalkan, dan menamatkan pengajian. Melalui kerja kami dengan organisasi pendidikan tinggi kebangsaan seperti Majlis Sekolah Siswazah, Jawatankuasa Kerjasama Institusi, Perkhidmatan Ujian Pendidikan, Program Ulama McNair, kami memimpin dalam memajukan arah masa depan pendidikan siswazah.

Kebanyakan, kami berdiri untuk menyokong anda dalam semua usaha akademik anda-untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran di mana anda boleh melambung dan mengekalkan satu set piawaian yang menjamin nilai ijazah anda dari IU.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Indiana University Graduate School – Cybersecurity

Hanya MS dalam Pengurusan Risiko Cybersecurity dari Indiana University akan memberikan anda keupayaan unik dan berharga untuk mengenal pasti dan mengurangkan pelbagai anc ... [+]

Buat perbezaan dalam perjuangan menentang serangan siber

Cyberattacks terkini telah menekankan pentingnya keselamatan siber. Organisasi memerlukan profesional di semua peringkat-bukan hanya di jabatan IT-yang memahami aspek teknikal, undang-undang dan perniagaan pengurusan risiko keselamatan siber, serta bagaimana melindungi privasi.

Hanya MS dalam Pengurusan Risiko Cybersecurity dari Indiana University akan memberikan anda keupayaan unik dan berharga untuk mengenal pasti dan mengurangkan pelbagai ancaman siber dalam laluan kerjaya yang anda pilih.

Program ijazah ini membawa kursus-kursus keselamatan siber dari tiga sekolah tinggi IU-Sekolah Informatika, Pengkomputeran dan Kejuruteraan, Kelley School of Business dan Sekolah Undang-undang Maurer-dan secara khusus memberi tumpuan kepada persimpangan teknologi, perniagaan, dan undang-undang.... [-]

Amerika Syarikat Notre Dame
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu