International University of Leadership

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Universiti Kepimpinan Antarabangsa , kami telah berfikir ke hadapan pada idea yang inovatif: menjadikan pendidikan tinggi sangat mudah untuk pelajar bekerja.

Kebanyakan kemudahan pelajar abad ke-21 kini mengambil kelas-kelas malam, kelas dalam talian, penjadualan yang fleksibel, pendaftaran berterusan, persekitaran pelajar yang berpusat, fakulti pengamal, perpustakaan dalam talian, e-buku, simulasi komputer-dipelopori atau diterima melalui usaha IUL. Hari ini, IUL adalah sebuah universiti swasta yang menawarkan ijazah Amerika di seluruh dunia dalam bahasa pilihan anda, Inggeris atau Perancis, dengan kos yang munasabah.

Kaedah Pembelajaran IUL

IUL menawarkan kelas Elearning, pelajar dikaitkan dengan persekitaran global yang penting untuk program kami. Komitmen universiti kami untuk membentuk pemimpin dan usahawan yang terlatih dalam masyarakat pelbagai budaya dan yang memiliki kemahiran untuk memasuki suasana antarabangsa dimungkinkan melalui letupan pendidikan baru-baru ini.

Pelajar IUL dikaitkan sepanjang pengaturcaraan dan akhirnya dari pasukan antarabangsa dalam setiap kursus dan dalam pengalaman puncak budaya yang berpuncak. Memandangkan tempat kerja mula berkembang menjadi persekitaran kerja campuran untuk merangkumi interaksi pekerja secara tatap muka dan dalam talian, pelajar dari seluruh dunia mendaftar di International University of Leadership yang terinspirasi untuk mengalami persekitaran pembelajaran campuran.

Lokasi

Orlando

Alamat
International University Of Leadership
1507 S Hiawassee Rd, Suite 113/114

FL 32835 Orlando, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: