ITT Technical Institute Online, School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Teknikal ITT ditubuhkan pada tahun 1969. Terdapat lebih daripada 85 kampus di lebih daripada 30 buah negeri. Fokus utama sekolah adalah pada industri teknologi. Sekolah ini beribu pejabat di Carmel, Indiana. Ia adalah kampus utama yang menawarkan peluang pendidikan dan darjah dalam talian.

Program dalam talian yang ditawarkan oleh ITT Technical termasuk Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Pembinaan dari Sekolah Perancangan dan Rekabentuk dan Ijazah Sarjana Muda Keselamatan Sistem Maklumat dan Ijazah Sarjana dalam Pentadbiran Sistem Maklumat dari Sekolah Teknologi Maklumat. The School of Business menawarkan pelbagai ijazah dari syarikat bersekutu dalam bidang perakaunan dan pentadbiran kepada ijazah sarjana muda dalam pengurusan, pemasaran, dan perakaunan kepada ijazah induk dalam pentadbiran perniagaan. Sekolah Keadilan Jenayah menawarkan ijazah bersekutu dan bujangan dalam keadilan jenayah.

Pelajar yang terlibat dalam program dalam talian berkomunikasi melalui e-mel, perbincangan forum dan perbualan berasaskan web. Mereka mempunyai akses kepada semua perkhidmatan pelajar melalui web, e-mel, dan telefon. Mereka akan menggunakan buku teks, sumber dalam talian, e-buku dalam talian dan mempunyai semua bimbingan dan harapan yang sama seperti pelajar tradisional. Satu perkara yang mereka akan mempunyai pelajar tradisional itu bukanlah fleksibiliti. Dengan mendaftar untuk kelas dalam talian dan keupayaan untuk melakukan kelas dalam masa sendiri mereka yang bekerja sepenuh masa dan pelajar non-tradisional lain boleh menyelesaikan kursus mereka dalam tempoh masa mereka dan dari keselesaan rumah mereka sendiri.

Setiap kampus sekolah telah diberi kuasa oleh negeri tempat ia berada. Kebanyakan telah diakreditasi oleh pelbagai agensi pengiktirafan serantau atau sedang dalam proses menjadi bertauliah. Semua sekolah layak menyertai program bantuan kewangan pelajar persekutuan. Bantuan kewangan persekutuan termasuk pelbagai pinjaman pelajar dan ibu bapa, geran (seperti Pell Grant) dan kajian kerja. Terdapat biasiswa, program pinjaman pelajar alternatif dan program pembayaran balik tuisyen majikan yang disediakan untuk pelajar yang layak. Pelajar digalakkan bekerja dengan kaunselor bantuan kewangan mereka untuk mencari sumber yang terbaik untuk membiayai pendidikan mereka. Terdapat juga program khas untuk veteran dan kakitangan tentera tugas yang aktif.

Lokasi

Torrance

Alamat
ITT Technical Institute
20050 S. Vermont Avenue
Torrance, CA 90502

9050 Torrance, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: