College of Business, Illinois State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Perniagaan, Illinois State University Mengenai College Selamat datang ke Kolej perniagaan di ! Illinois Negeri Ini adalah masa yang sesuai untuk meneroka dunia perniagaan - merevolusikan teknologi, pasaran global, dan semangat berani keusahawanan peluang yang mencabar dan menarik jika anda sedang membuat persediaan untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan. Dan Illinois Negeri adalah tempat yang tepat untuk menjadi. Apakah perbezaan di dalam perniagaan di sini? Pelajar dan alumni kita memberitahu kita perbezaan adalah:

Hubungan peribadi dengan fakulti dan kakitangan yang berbakat dan bersemangat.

Bermakna projek dunia sebenar dan latihan menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran semasa dalam perniagaan dan industri.

Peluang untuk berinteraksi dan menjalin hubungan dengan alumni berjaya dan pemimpin perniagaan yang terbukti.

Kurikulum yang komprehensif menyediakan persediaan yang kukuh untuk kerja berpasukan, teknologi, analisis, dan kemahiran utama lain yang anda perlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan.

Persekitaran pembelajaran teknologi tinggi baru - Dalam versi abad ke-21 model Oxford College, bangunan empat cerita membungkus sebuah halaman terbuka. Kemudahan ini menggabungkan persekitaran kampus kolej kecil dengan kehadiran korporat dan state-of-the-art teknologi.

Dengan sokongan yang berterusan alumni, pemimpin perniagaan, dan rakan-rakan, kita memanfaatkan kesan kolej pada dunia perniagaan dan kehidupan peribadi dan profesional pelajar kita. Mengambil melihat lebih dekat di semua dimensi program perniagaan kami. Anda akan mendapati bahawa Illinois Negeri merupakan satu tempat yang sangat istimewa untuk pelajar bermotivasi dan berbakat! Kolej Illinois State University Perniagaan adalah salah satu pilihan yang terbaik untuk memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan, mengikut edisi 2012 di The Best 294 Sekolah Perniagaan, yang diterbitkan oleh Princeton Review. ILI yang Terbaik 294 Sekolah Perniagaan menonjolkan kualiti program MBA Illinois Negeri dan mengapa ia adalah pilihan utama kepada pelajar untuk hadir. Sebagai tambahan Aspen Institute juga kedudukan Illinois State University Program MBA 32 antara Beyond Grey pinstripes Global 100 program untuk menyediakan pelajar untuk pengawasan sosial, etika dan alam sekitar dalam perniagaan.

Lokasi

Normal

Alamat
College of Business
Illinois State University

Campus Box 5500

IL 61790-5500 Normal, Illinois, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: