ISDI USA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 2009, ISDI membawa sejarah panjang kejayaan global dalam program perniagaan yang memberi tumpuan kepada transformasi digital ke Amerika Syarikat. Lokasi Silicon Valley adalah yang pertama seumpamanya di Amerika Syarikat dan diketuai oleh Lembaga Akademik yang terdiri daripada beberapa eksekutif digital yang paling berjaya di rantau ini, untuk melatih pemimpin digital generasi akan datang.

SIAPA KITA

Seorang perintis dalam sektor pendidikan

ISDI Digital University memperkenalkan Ijazah Sarjana Sarjana dalam Perniagaan Internet (MIB) pertama yang memberi tumpuan kepada transformasi individu digital.

MISI

Berikan pengetahuan

Promosikan digitalisasi individu dan organisasi. Tentukan semula pendidikan dan ubah bentuk kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia digital.

VISI

Terimalah bahawa masa depan adalah digital.

Melalui digitalisasi, kami akan memecahkan halangan global dan mengukuhkan ikatan masyarakat. Kami akan membina perniagaan yang lebih baik, ekonomi yang lebih kukuh, dan membangunkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai individu dan budaya. Dunia adalah digital. Anda juga boleh jadi.

Pengalaman

Lokasi

San Jose

Alamat
101 West Santa Clara Street,
95113 San Jose, California, Amerika Syarikat