IPSL Institute for Global Learning

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

IPSL Institute for Global Learning mendefinisikan semula pendidikan tinggi pada abad ke-21 - memanfaatkan perkongsian antarabangsa yang menghilangkan sempadan antara ahli akademik dan masyarakat, dan dengan sengaja membina pengalaman pembelajaran pelajar terhadap cabaran dan peluang dunia hari ini. Persekitaran pendidikan unik kami dicirikan oleh ketekunan intelektual, keterbukaan, timbal balik, kreativiti, dan kemahiran dan keazaman untuk pemberdayaan.

Asalnya dikenali sebagai "Perkongsian Antarabangsa untuk Perkhidmatan-Learning ™ dan Kepimpinan" - IPSL, yang diasaskan pada tahun 1982, adalah sebuah organisasi pendidikan yang disediakan untuk pelajar, kolej, universiti, bukan keuntungan dan agensi-agensi perkhidmatan lain di seluruh dunia dengan memupuk program yang mengandungi pautan perkhidmatan sukarelawan kepada komuniti dan kajian akademik.

Selaras dengan tradisi kami sebagai perintis pendidikan, IPSL baru-baru ini melancarkan inisiatif terbaru kami pada tahun 2017 ... Pengorganisasian Komuniti dan Aktivisme Sosial atau sememangnya, "COSA."

Apa yang mendorong IPSL?

IPSL berfungsi untuk membuat penglibatan antarabangsa lebih beretika, boleh diakses dan berkekalan, dengan memudahkan hubungan dan pembelajaran antara pelajar dan ejen perubahan sosial di seluruh dunia. Tidak seperti magang, IPSL tidak 'menempatkan' pelajar tetapi, sebaliknya, menawarkan peluang kepada pelajar untuk berhubung dengan organisasi perubahan sosial kami (rakan kongsi kami) di 4 negara.

Hari ini, IPSL, menawarkan program siswazah yang terakreditasi dan program pengajian khidmat pengajaran kredit di negara-negara di seluruh dunia-program di mana lebih 4,000 pelajar dari lebih 400 universiti atau kolej di AS dan 25 negara lain telah mengambil bahagian. IPSL melaburkan lebih daripada 83% hasil program mereka secara terus ke dalam komuniti yang mereka layani.

Lokasi

Portland

Alamat
4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200
97214 Portland, Oregon, Amerika Syarikat

Cusco

Alamat
Cusco, Cusco, Peru

Medellín

Alamat
Medellín, Antioquia, Colombia

Hanoi

Alamat
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Thessaloniki

Alamat
Thessaloniki, Thessaloniki, Yunani

Cartagena

Alamat
Cartagena, Bolivar, Colombia

San Lucas Tolimán

Alamat
San Lucas Tolimán, Jabatan Sololá, Guatemala

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami