Humboldt International University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Antarabangsa Humboldt komited untuk berkhidmat pelajar sepanjang hayat melalui pendidikan jarak jauh, Menyediakan mereka untuk pengetahuan global biasa. Terdapat lima prinsip asas kita ikut:

 1. kecekapan profesional, nilai dan etika yang membolehkan graduan untuk menguasai pelbagai pengetahuan dan kebolehan disiplin untuk membantu mereka menggunakan pengetahuan mereka dalam persekitaran sebenar dan membangunkan pembelajaran sepanjang hayat untuk meningkatkan profesion mereka.
 2. Pemikiran kritis dan penyelesaian masalah teknik untuk membantu graduan memperoleh keupayaan untuk mengenal pasti dan menilai isu-isu, membangunkan kemahiran kritikal pemikiran, mencadangkan penyelesaian untuk melaksanakan perubahan, dan kemudian menilai keputusan.
 3. Belajar secara berkumpulan yang memberi tumpuan kepada pembangunan keupayaan pelajar untuk membawa pasukan melalui gabungan kemahiran aktiviti individu dan kumpulan yang bertujuan untuk menggalakkan pembelajaran intelek dan teknikal, serta menyediakan pengesahan dan meneroka idea-idea baru.
 4. Melibatkan diri dalam proses pembelajaran yang bertujuan untuk menghormati kepelbagaian manusia dan berkelakuan dengan cara yang toleran terhadap rakan-rakan dan mereka yang diberi perkhidmatan dengan cara yang boleh menyampaikan idea dalam suasana keterbukaan intelek.
 5. penggunaan maklumat dalam pelbagai keupayaan penyelidikan melalui perhimpunan, menganalisis kredibiliti dan ketepatan maklumat yang dikumpulkan, tanpa mengira sumber, semasa menggunakan maklumat tersebut untuk menangani isu-isu atau untuk mengambil tindakan.

Alam Sekitar Pendidikan Jarak Jauh

Yang Alam Sekitar Pendidikan Jarak Jauh terdiri daripada Pembelajaran Modul Pendidikan, Yang Sistem Pengurusan Condong (Synchronous dan Asynchronous Platform) dan Sistem pentadbiran. Pelajar mempunyai akses kepada sistem 365 hari setahun, 24 jam setiap hari. Untuk mengakses pelajar kampus pembelajaran jarak jauh dan pengajar memerlukan komputer dengan akses internet. Pelajar masing-masing akan mendapatkan nama pengguna dan kata laluan mereka sendiri untuk mengakses platform. Persekitaran pendidikan jarak jauh di set untuk interaksi maksimum antara pelajar dan pengajar mereka.

Keperluan minimum untuk masuk ke Kursus Online

Software

 • Komputer dengan apa-apa jenis sistem operative seperti Mac OSX, Windows Xp laun, linux atau Android
 • pelayar Internet: Safari, Internet Explorer 8x laun, Microsoft Edge, Mozilla Firefox atau Google Chrome (mana-mana pelayar lain boleh bekerja tetapi beberapa sumber tidak boleh bekerja dengan betul)
 • akses internet, sambungan kelajuan tinggi adalah sangat disyorkan
 • Satu program perkataan perisian pemprosesan, seperti Microsoft Word atau Tulis dari Apache OpenOffice
 • Adobe Acrobat Reader untuk membuka dan menyimpan fail PDF atau apa-apa lain yang serupa pemapar PDF
 • perisian pengesanan virus yang mesti dipasang dan disimpan sehingga tarikh

Perkakasan

 • PC desktop, tablet atau komputer riba
 • CPU pemproses Dual Core atau lebih cepat
 • Memory (RAM) 4 GB atau lebih
 • sambungan Internet Wifi atau berwayar (akses Internet)
 • Web Camera (1.3 megapiksel atau lebih)
 • Pencetak (Pilihan)

Lokasi

USA Online

Alamat
4000 W Flagler ST
33134 USA Online, Amerika Syarikat