Houghton College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Houghton College adalah kolej Kristian seni dan sains liberal bertaraf nasional yang terletak di Lembah Sungai Genesee yang indah di New York State barat.

Houghton College menyediakan pendidikan berpusatkan Kristus yang berpusatkan akademik dalam seni dan sains liberal kepada pelajar dari pelbagai tradisi dan latar belakang ekonomi. Ini melengkapkan mereka untuk memimpin dan bekerja sebagai hamba ilmiah di dunia yang berubah.

Houghton adalah tempat di mana komuniti Kristian yang rapat dan sangat berhubungan dengan pengalaman pembelajaran transformatif. Akademik kami yang kecil dan diiktiraf secara nasional memberi anda pendidikan Kristian terkemuka. Pada masa yang sama, kadar penempatan alumni bintang kami menunjukkan betapa bersedianya pelajar kami untuk langkah seterusnya dalam kerjaya mereka.

Di Haughton, anda akan mendapat pengalaman pendidikan Kristian yang dibuat khas dan sesuai untuk memenuhi minat, impian, dan matlamat individu anda.

Kami bukan sahaja mempersiapkan anda untuk pekerjaan setelah anda lulus - kami juga meletakkan asas untuk sisa hidup anda yang menakjubkan.

Houghton College mengakui pelajar dari mana-mana bangsa, warna kulit, jantina, dan bangsa dan etnik mempunyai semua hak, keistimewaan, program, dan aktiviti yang biasanya diberikan atau disediakan untuk pelajar kolej. Ia tidak membeza-bezakan berdasarkan bangsa, warna kulit, jantina, atau asal-usul kebangsaan dan etnik dalam mentadbir polisi pendidikannya, polisi kemasukan, program biasiswa dan pinjaman, dan program atletik dan sekolah yang ditadbir.

Lokasi

Houghton

Alamat
Willard Avenue,One
14744 Houghton, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: