Baca keterangan rasmi

Setiap pencapaian hebat bermula dengan mimpi. Kita tahu kerana kita melihat impian dibuat setiap hari. Apa sahaja minat anda, apa sahaja matlamat anda, anda akan diberikan setiap peluang untuk meneruskannya, dengan kejayaan, di Holy Family University .

Ditubuhkan pada tahun 1954 oleh Sisters of the Holy Family of Nazareth, Holy Family University adalah universiti empat tahun yang komprehensif yang berpusat di Philadelphia. Kira-kira separuh daripada 3,500 pelajar Universiti didaftarkan secara penuh atau separuh masa dalam program sarjana tradisional. Siswa yang tinggal adalah orang dewasa yang mendaftar dalam program siswazah atau program gelar dipercepatkan yang dirancang untuk orang dewasa yang bekerja.

Lebih daripada 45 program ijazah boleh didapati dari empat sekolah: Seni

Universiti ini terletak di Kampus Philadelphia Timur Laut , yang berfungsi sebagai rumah program sarjana tradisional dan menawarkan kursus dalam program siswazah. Kampus Timur Laut Philadelphia juga menawarkan perumahan pelajar untuk mahasiswa sepenuh masa.

Holy Family - Newtown terletak di Perbandaran Newtown, Bucks County , dan menawarkan program sarjana dalam pendidikan, program siswazah, dan memilih kursus dalam program dipercepatkan.

Direka khas untuk pelajar dewasa, Family Holy - Woodhaven di Perbandaran Bensalem, Bucks County , berfungsi sebagai rumah kepada Bahagian Pembelajaran Lanjutan dan pendidikan berterusan dan program gelar dipercepatnya. MBA dipercepatkan di Universiti ini juga boleh didapati di South Philadelphia di Gereja Gloria Dei (Old Swedes), yang terletak di Columbus Avenue dan Christian Street.

Menghormati individu, maruah manusia. Diilhamkan oleh Sisters of the Holy Family of Nazareth yang mengasaskan Universiti, nilai-nilai ini adalah teras institusi kami. Mereka adalah nilai yang diajar di sini, tetapi lebih banyak lagi, mereka adalah nilai yang tinggal di sini. Kebimbangan kami terhadap nilai-nilai moral dan keadilan sosial membimbing program kami dan memperkaya segala yang kami lakukan.

Visi

Diilhamkan oleh tradisi pendidikan Katolik dan nilai-nilai Sisters of the Holy Family of Nazareth, Sekolah Pentadbiran Perniagaan akan diiktiraf secara serantau dan nasional untuk menyediakan pendidikan perniagaan berkualiti tinggi yang mengubah pelajar menjadi pemimpin bertanggungjawab sosial dan penyedia perkhidmatan kepada orang lain.

Misi

Dibina atas dasar seni liberal, misi Sekolah adalah untuk menyampaikan pendidikan perniagaan berkualiti tinggi, dalam persekitaran yang berpusatkan pelajar yang memupuk kepimpinan, kesadaran global dan multikultural, dan tanggungjawab sosial.

Graduan Sekolah akan memiliki pengetahuan fungsional dalam bidang perniagaan dan keupayaan untuk:

 • Memimpin secara beretika,
 • Berkomunikasi dengan berkesan,
 • Fikirkan dengan kritikal,
 • Menggunakan teknologi perniagaan,
 • Menyelesaikan masalah,
 • Bekerja dalam pasukan, dan
 • Urus perubahan

Sekolah ini komited untuk kecemerlangan akademik dan peningkatan berterusan.

Nilai

Kami akan beroperasi dengan cara yang mencerminkan komitmen dan kepercayaan kami dalam:

 • Kejujuran, Integriti, dan Etika dalam Semua Kesabaran,
 • Kerendahan hati, Baik, dan Hormat untuk Semua,
 • Pengajaran dan Pembelajaran Relevan, Terlibat dan Eksperimen dalam Semua Program,
 • Penasihat Kualiti dan Mentor Pelajar,
 • Biasiswa Gunaan dan Pedagogi,
 • Pembangunan Profesional Berterusan, dan
 • Komitmen dan Akauntabiliti kepada Komuniti Pendidikan

Kami akan bertanggungjawab untuk menerapkan nilai-nilai ini dan mengamalkan apa yang kami ajar.

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Holy Family University

Program pengurusan sistem maklumat direka untuk profesional yang bekerja dengan ijazah sarjana muda dalam mana-mana bidang yang ingin memajukan kerjaya / beliau dalam bid ... [+]

Sarjana Sains Pengurusan Sistem Maklumat

&nbsp

Untuk profesional, yang perlu untuk memahami dan menguruskan sistem maklumat dan yang bertujuan untuk memajukan kerjaya / beliau, program siswazah dalam pengurusan sistem maklumat menawarkan peluang untuk mengkaji bidang-bidang baru dalam pengurusan sistem maklumat dan untuk mendapatkan pemahaman yang luas dalam bidang ini.

&nbsp

Program pengurusan sistem maklumat direka untuk profesional yang bekerja dengan ijazah sarjana muda dalam mana-mana bidang yang ingin memajukan kerjaya / beliau dalam bidang pengurusan sistem maklumat.

&nbsp

Pelajar akan memperoleh pengetahuan yang kritikal dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat bagi profesional terlatih dalam sistem maklumat bidang pengurusan yang semakin berkembang. ... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Holy Family University

Program ijazah dalam pengurusan sumber manusia menawarkan peluang untuk mengkaji bidang baru pengurusan dan mendapat pemahaman yang luas, bidang atau usaha mereka. ... [+]

Sarjana Sains dalam Pengurusan Sumber Manusia

&nbsp

Sumber manusia profesional yang ingin melanjutkan kerjaya mereka dan individu yang ingin kemajuan profesional dalam kerjaya pengurusan, program siswazah dalam pengurusan sumber manusia menawarkan peluang untuk mengkaji bidang baru pengurusan dan mendapat pemahaman yang luas, bidang atau usaha mereka.

&nbsp

Teras utama program ini adalah untuk mendapatkan pengetahuan tentang amalan semasa dalam pengurusan sumber manusia.

&nbsp

Pelajar yang berminat sebagai persediaan untuk kerjaya dalam pengurusan sumber manusia atau pengurusan am akan mendapati bahawa program itu memenuhi keperluan mereka. ... [-]

Amerika Syarikat Philadelphia
Sept. 2019
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu