Holy Family University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Setiap pencapaian hebat bermula dengan mimpi. Kita tahu kerana kita melihat impian dibuat setiap hari. Apa sahaja minat anda, apa sahaja matlamat anda, anda akan diberikan setiap peluang untuk meneruskannya, dengan kejayaan, di Holy Family University .

Ditubuhkan pada tahun 1954 oleh Sisters of the Holy Family of Nazareth, Holy Family University adalah universiti empat tahun yang komprehensif yang berpusat di Philadelphia. Kira-kira separuh daripada 3,500 pelajar Universiti didaftarkan secara penuh atau separuh masa dalam program sarjana tradisional. Siswa yang tinggal adalah orang dewasa yang mendaftar dalam program siswazah atau program gelar dipercepatkan yang dirancang untuk orang dewasa yang bekerja.

Lebih daripada 45 program ijazah boleh didapati dari empat sekolah: Seni

Universiti ini terletak di Kampus Philadelphia Timur Laut , yang berfungsi sebagai rumah program sarjana tradisional dan menawarkan kursus dalam program siswazah. Kampus Timur Laut Philadelphia juga menawarkan perumahan pelajar untuk mahasiswa sepenuh masa.

Holy Family - Newtown terletak di Perbandaran Newtown, Bucks County , dan menawarkan program sarjana dalam pendidikan, program siswazah, dan memilih kursus dalam program dipercepatkan.

Direka khas untuk pelajar dewasa, Family Holy - Woodhaven di Perbandaran Bensalem, Bucks County , berfungsi sebagai rumah kepada Bahagian Pembelajaran Lanjutan dan pendidikan berterusan dan program gelar dipercepatnya. MBA dipercepatkan di Universiti ini juga boleh didapati di South Philadelphia di Gereja Gloria Dei (Old Swedes), yang terletak di Columbus Avenue dan Christian Street.

Menghormati individu, maruah manusia. Diilhamkan oleh Sisters of the Holy Family of Nazareth yang mengasaskan Universiti, nilai-nilai ini adalah teras institusi kami. Mereka adalah nilai yang diajar di sini, tetapi lebih banyak lagi, mereka adalah nilai yang tinggal di sini. Kebimbangan kami terhadap nilai-nilai moral dan keadilan sosial membimbing program kami dan memperkaya segala yang kami lakukan.

Visi

Diilhamkan oleh tradisi pendidikan Katolik dan nilai-nilai Sisters of the Holy Family of Nazareth, Sekolah Pentadbiran Perniagaan akan diiktiraf secara serantau dan nasional untuk menyediakan pendidikan perniagaan berkualiti tinggi yang mengubah pelajar menjadi pemimpin bertanggungjawab sosial dan penyedia perkhidmatan kepada orang lain.

Misi

Dibina atas dasar seni liberal, misi Sekolah adalah untuk menyampaikan pendidikan perniagaan berkualiti tinggi, dalam persekitaran yang berpusatkan pelajar yang memupuk kepimpinan, kesadaran global dan multikultural, dan tanggungjawab sosial.

Graduan Sekolah akan memiliki pengetahuan fungsional dalam bidang perniagaan dan keupayaan untuk:

 • Memimpin secara beretika,
 • Berkomunikasi dengan berkesan,
 • Fikirkan dengan kritikal,
 • Menggunakan teknologi perniagaan,
 • Menyelesaikan masalah,
 • Bekerja dalam pasukan, dan
 • Urus perubahan

Sekolah ini komited untuk kecemerlangan akademik dan peningkatan berterusan.

Nilai

Kami akan beroperasi dengan cara yang mencerminkan komitmen dan kepercayaan kami dalam:

 • Kejujuran, Integriti, dan Etika dalam Semua Kesabaran,
 • Kerendahan hati, Baik, dan Hormat untuk Semua,
 • Pengajaran dan Pembelajaran Relevan, Terlibat dan Eksperimen dalam Semua Program,
 • Penasihat Kualiti dan Mentor Pelajar,
 • Biasiswa Gunaan dan Pedagogi,
 • Pembangunan Profesional Berterusan, dan
 • Komitmen dan Akauntabiliti kepada Komuniti Pendidikan

Kami akan bertanggungjawab untuk menerapkan nilai-nilai ini dan mengamalkan apa yang kami ajar.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
Holy Family University
9801 Frankford Avenue

19114 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Philadelphia

Alamat
Holy Family - Newtown
One Campus Drive
Newtown, PA

18940 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Philadelphia

Alamat
Holy Family - Woodhaven
1311 Bristol Pike

19020 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Philadelphia

Alamat
Holy Family University—Andalusia
634 Bristol Pike

19020 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami