Holy Family University School of Business Administration

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dunia perniagaan menarik dan sentiasa berkembang. Sekolah Pentadbiran Perniagaan mempersiapkan anda untuk masa depan — tidak kira sama ada anda akan melancarkan kerjaya perniagaan anda, mengubah arah kerjaya, memulakan perniagaan, atau mempertimbangkan untuk menamatkan sekolah. Anda akan belajar merangkul teknologi, melihat perniagaan melalui lensa yang semakin global, dan memperlakukan rakan sekerja dengan rasa hormat dan belas kasihan. Anda akan memperoleh pengalaman perniagaan praktikal melalui magang dengan majikan dalam bidang pengajian anda.

Kursus kami ditawarkan dalam pelbagai cara untuk menawarkan fleksibiliti maksimum dalam memenuhi syarat ijazah anda: Face-to-Face, Blended, dan Fully-

Kami menyediakan graduan perniagaan kami untuk meneruskan kerjaya yang berjaya. Berbanding dengan kolej Philadelphia yang lain, lulusan perniagaan kami mempunyai beberapa hasil terbaik:

Bagi pelajar dewasa yang sibuk, yang ingin menyelesaikan ijazah atau memulakan sesuatu yang telah ditangguhkan selama bertahun-tahun, kami juga menawarkan program perniagaan yang dirancang untuk mereka yang bekerja sepenuh masa, mengurus keluarga, atau menukar kerjaya.

Dengan dasar kredit pemindahan yang murah hati, termasuk kredit untuk pengalaman seumur hidup, anda mungkin mendapati anda dapat menyelesaikan ijazah perniagaan anda lebih cepat melalui Program Ijazah Cepat Holy Family University. Kelas ditawarkan pada waktu petang dan disampaikan dalam format yang fleksibel termasuk bersemuka, berbaur, dan dalam talian

Lokasi

Philadelphia

Alamat
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami