Holy Family University School of Arts & Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Holy Family University adalah universiti Katolik, swasta, co-pendidikan yang diiktiraf sepenuhnya yang menawarkan program ijazah, siswazah, dan cepat. Kampus utama Universiti adalah di Philadelphia Timur Laut sebagai lokasi tambahan di Newtown, Pennsylvania. Ditubuhkan pada tahun 1954 oleh Sisters of the Holy Family of Nazareth sebagai sebuah komuniti swasta, bukan untuk keuntungan, berinspirasi iman, Holy Family University mendorong lulusan untuk menjalani kehidupan yang berpusatkan nilai dan berpusatkan nilai melalui program akademik yang luar biasa, pilihan penghantaran yang fleksibel, pelbagai peluang belajar berdasarkan pengalaman, pengembangan kerjaya yang menyokong, dan hubungan peribadi yang mendalam.

Walaupun terdapat peningkatan jumlah pelajar, pengembangan geografinya dari Philadelphia ke daerah sekitarnya, penyediaan peluang kediaman, dan penggunaan strategi penyampaian pedagogi alternatif, tujuan Universiti pada dasarnya tetap tidak berubah - untuk menawarkan kualiti tinggi, berpatutan, peribadi, dan pendidikan berpusatkan nilai dalam tradisi tegas pendidikan tinggi Katolik. Selain itu, Holy Family University adalah institusi yang dinamis yang bertindak balas hari ini untuk memenuhi keperluan hari esok, selalu mengingat hasil profesional praktikal yang penting bagi pelajarnya.

Berasal dari tradisi kami yang kaya dalam memberikan pendidikan seni liberal yang menyeimbangkan seni dan sains untuk mewujudkan warga dunia yang bertujuan, kami menawarkan pelbagai peringkat dan pilihan belajar yang menarik. Sebenarnya, Holy Family University menawarkan 13 program Ijazah Sarjana Muda Sastera, satu ijazah Sarjana Muda Sains, dan empat ijazah antara disiplin. Kami mengadakan kelas di kampus Philadelphia kami dan laman Newtown di Bucks County yang berdekatan, bergantung kepada jurusan anda. Pada kedua-duanya, fakulti sokongan kami akan menyokong anda dalam mencapai impian anda.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
Frankford Avenue,9801
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami