Hesston College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mulakan dengan Kualiti

Kejayaan bermula dengan asas yang kukuh. Selama lebih dari 100 tahun, Hesston Kolej telah menyediakan pelajar untuk kehidupan yang berjaya dan kerjaya.

Hesston College ialah, kediaman, kolej seni liberal dua tahun swasta di Hesston, Kansas. Di sini, anda akan mendapat sokongan dan galakan anda mengalami kehidupan dan mempunyai peluang yang memberi manfaat kepada masa depan anda. Hesston dinamakan dua tahun kolej nombor 2 di Amerika Syarikat bagi kejayaan pelajar oleh Washington majalah bulanan pada tahun 2010. Pengiktirafan yang tinggi itu menunjukkan bahawa pelajar-pelajar kita dibentangkan dengan cabaran akademik yang ketat dan diberi bantuan untuk memenuhi cabaran.

Hesson College merupakan ahli gabungan Mennonite Church Amerika Syarikat yang nilainya berakar umbi dalam prinsip-prinsip Kristian.

Anda akan diberi peluang untuk berkembang di dalam semua bidang kehidupan anda - intelektual, sosial dan agama. Kami mengalu-alukan semua latar belakang kerana apabila anda bermula Hesston, anda menyertai satu komuniti yang menghargai setiap orang.

Mulakan dengan Kejayaan

Pada Hesston, kejayaan bermula dengan sokongan. Pelajar Hesston meneroka idea-idea dan peluang dengan sokongan dan galakan daripada tenaga pengajar dan barangan disediakan untuk menjawab soalan-soalan, membincangkan kursus atau hanya bercakap tentang kehidupan. Belajar dalam konteks budaya baru mengambil kerja. Kami menawarkan Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua kelas dan lain-lain perkhidmatan pelajar antarabangsa untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan di masyarakat Hesston College. Dengan saiz kelas kecil dan nisbah pelajar kepada pengajar daripada 11 kepada satu, fakulti tahu anda dan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda.

Program akademik direka untuk memenuhi pelbagai pilihan. Hesston memberikan ijazah bersekutu, jadi jika anda mempunyai kepentingan kerjaya tertentu, tahap dua tahun anda boleh membawa terus kepada pekerjaan atau boleh menjadi asas untuk kajian lanjut. Majoriti Hesston graduan menamatkan pendidikan mereka di sebuah kolej empat tahun atau universiti. Kurikulum seni liberal kami menawarkan anda pelbagai penyediaan pendidikan, dan kami akan bekerjasama dengan anda untuk membuat pemindahan kredit anda mudah.

Mulakan dengan Komuniti

Hesston Kolej cepat menjadi rumah yang jauh dari rumah untuk 450 pelajar yang menceburi di sini dari 27 negeri Amerika Syarikat dan 14 negara. Oleh kerana pelajar-pelajar kita datang dari seluruh dunia, anda akan menghadapi pengalaman yang unik dan pandangan. Anda akan mempunyai peluang untuk belajar di luar bilik darjah walaupun aktiviti kampus dan organisasi, kerja-kerja sukarela dan penyertaan dalam paduan suara kami, kumpulan muzik dan pasukan olahraga.

Di sini, masyarakat bermula di asrama. Lebih daripada 75 peratus daripada jumlah pelajar yang tinggal di kampus. Kami menggalakkan bersosial, hidup dan bekerja bersama-sama melalui aktiviti kampus, hidup mod dan pembangunan rohani. Asrama dianjurkan supaya dua pelajar berkongsi bilik yang juga merupakan sebahagian daripada mod a. Mods adalah unit lima atau lapan bilik yang dipimpin oleh seorang pelajar tahun kedua dipanggil pembantu pemastautin atau RA. RA anda adalah untuk menjawab soalan anda kerana anda beralih kepada budaya baru.

Lokasi

Kansas City

Alamat
Hesston College
Box 3000 Hesston

67062 Kansas City, Missouri, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami