Harrisburg University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Harrisburg University Sains dan Teknologi Harrisburg University : Penemuan Bermula Di Sini

Inovasi menjadikan dunia berputar, dan Harrisburg University Sains dan Teknologi Harrisburg University memutar roda. Di sini, imaginasi dan sains bergabung untuk menanam idea dan merumuskan kejayaan yang mengubah hidup.

Profesor dan pelajar HU memanfaatkan minat mereka untuk menempuh perjalanan penemuan. Resipi kejayaan mereka menggabungkan penyelidikan yang teliti, kebijaksanaan akademik, dan pengetahuan dunia nyata. Bersama-sama, mereka mengembangkan teknologi yang mengagumkan, produk komersial yang dicari, proses yang cekap, dan harta intelek yang berharga.

people, girls, women

Mengapa Belajar di Harrisburg University ?

Inovatif mengikut reka bentuk

Banyak karier yang berkembang pesat dalam ekonomi adalah sektor teknologi dan untuk alasan yang baik: perniagaan, organisasi awam, dan individu lebih bergantung pada teknologi daripada sebelumnya. Harrisburg University Sains dan Teknologi Harrisburg University mempersiapkan anda untuk membuat kejayaan anda dalam bidang yang sentiasa berkembang ini melalui program ijazah sarjana yang mengajar anda:

 • Teori dan konsep terkini dalam bidang anda
 • Strategi praktikal untuk menerapkan konsep tersebut
 • Keupayaan bekerja secara kolaboratif
 • Kemahiran analisis kuantitatif yang maju
 • Pengambilan keputusan peringkat pengurusan

________________________________________

Penekanan Pengalaman

Sebahagian besar misi Harrisburg University adalah menghubungkan program pendidikan kami dengan keperluan konkrit dari dunia profesional. Itulah sebabnya kami memberi tumpuan untuk menyediakan program ijazah pengalaman yang membantu anda mensintesis konsep yang anda pelajari di seluruh kurikulum dan menjadikannya berfungsi.

Tenaga pengajar kami memiliki ijazah lanjutan dan pengalaman kerjaya lanjutan dalam bidang yang mereka ajar, jadi anda akan mendapat manfaat daripada wawasan berpengalaman mereka walaupun anda membentuk pengetahuan anda sendiri.

________________________________________

Kandungan Kursus yang Diluluskan oleh Majikan

Selain itu, kami tahu program ijazah kami mengajar kemahiran dan keupayaan yang diinginkan oleh majikan utama di lapangan. Ini kerana kami meminta input mereka. Lembaga Penasihat Majikan kami merangkumi syarikat seperti IBM dan LinkedIn.

Ulasan mereka membantu kami mengasah fokus kursus kami untuk memastikan anda lulus dengan kelengkapan untuk memenuhi keperluan tempat kerja teknologi masa kini.

________________________________________

Kemampuan Luar Biasa

Selain kandungan kursus lanjutan dan hubungan yang lebih baik dengan dunia pekerjaan, Harrisburg University berusaha keras untuk memastikan pelajar kami membuat pelaburan yang berpatutan. Harga tuisyen kami yang sangat kompetitif dibandingkan dengan banyak kolej swasta yang lain.

138934_pexels-photo-3182765.jpeg

Kejayaan

dilahirkan di Harrisburg University , di mana penyelidikan mencetuskan inovasi dan mendorong kemajuan pelajar, fakulti, komuniti, dan dunia kita.

Kami mempunyai kisah yang memberi inspirasi untuk diceritakan:

 • Meningkatkan kemanusiaan melalui sains dan teknologi. Kami membuat ujian canggih untuk mengesan demensia pada peringkat awal. Beberapa pelajar bekerjasama dengan Institut Kesihatan Nasional yang berprestij untuk mengetahui asal-usul ketagihan permainan video.
 • Meningkatkan pengeluaran makanan dan meningkatkan persekitaran. Permulaan seorang profesor HU menggunakan teknologi penginderaan air untuk meningkatkan hasil tanaman telah menarik $ 2.3 juta modal teroka. Papan pemuka digital data kualiti air kami memberikan pandangan segar kepada pelayan alam sekitar mengenai maklumat yang mendorong keputusan mereka.
 • Mengatasi halangan kaum, jantina, dan sosioekonomi untuk belajar. Permainan mudah alih yang unik yang dibuat oleh pelajar HU dan profesor mereka mengajar astronomi walaupun ia mengkaji perbezaan yang dibawa pelajar untuk belajar melalui peranti mudah alih.

Ini adalah beberapa kejayaan menarik yang berlaku setiap hari di Harrisburg University .

Kedudukan Akademik 2019-2020

 • Universiti STEM # 1 di Amerika Syarikat (Majalah Livewire Korporat)
 • Universiti Antarabangsa # 1 tahun ini (Majalah Wawasan Akademik AS)
 • # 1 Terbaik untuk Pembelajaran Berasaskan Pasukan dalam Pengurusan Projek (OnlineMasters.com)
 • # 2 Kolej Terbaik di AS untuk Pelajar dari India (Kajian Pengajian Tinggi)
 • # 8 Sarjana Terbaik dalam Pengurusan Projek (OnlineMasters.com)
 • # 8 Master Dalam Talian yang Paling Mampu dalam Sains Data (DataScienceDegreePrograms.net)
 • # 10 Program Pengurusan Projek Terakreditasi Global (PMI: Institut Pengurusan Projek)
 • # 21 Universiti Serantau Paling Inovatif di Utara (Laporan Berita dan Dunia AS)
 • # 25 Program Ijazah Sains Data Terbaik

Kisah Harrisburg University

Harrisburg University Sains dan Teknologi Harrisburg University adalah institusi pendidikan swasta, bukan keuntungan, yang diiktiraf sepenuhnya yang menawarkan program ijazah sarjana muda, dan siswazah dalam bidang STEM. Harrisburg University membuka pintunya pada 25 Ogos 2001 menjadikannya universiti termuda di Pennsylvania. Harrisburg mengalu-alukan kelas 113 pelajar pertamanya, dan hari ini ia menempatkan lebih daripada 6,000 pelajar dari lebih dari 100 negara.

Lokasi

Harrisburg

Alamat
326 Market St
17101 Harrisburg, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami