Hampton University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti lain hanya mengajar sejarah. Universiti Hampton meletakkan anda tepat di tengah-tengahnya. Kerana, seperti yang anda akan dapati, anda bukan sekadar sebahagian daripada Universiti Hampton - Universiti Hampton adalah sebahagian daripada anda.

Walaupun akar kita mencapai jauh ke dalam sejarah negara ini dan pengalaman Afrika-Amerika, pemandangan kita - seperti anda - ditetapkan tepat di ufuk masyarakat global abad ke-21.

Kaya dalam sejarah, penuh dengan tradisi, Hampton University adalah institusi pengajian tinggi yang progresif, yang menyediakan pelbagai program teknikal, liberal, dan sarjana. Selain menjadi salah satu bahagian atas universiti sejarah hitam dalam dunia, Hampton University adalah masyarakat ketat vaults pelajar dan pendidik, yang mewakili 49 negeri dan 35 wilayah dan negara.

Universiti Hampton terletak di sepanjang tebing Semenanjung Virginia, berhampiran dengan mulut Teluk Chesapeake. Bandar sekitar Hampton mempunyai pelbagai kemudahan yang ada perusahaan perniagaan dan perindustrian, kawasan runcit dan kediaman, tempat bersejarah, dan batu daripada pantai dan pantai. Tarikan seperti Fort Monroe, Pusat Penyelidikan NASA Langley, dan Pusat Udara dan Angkasa Virginia menambahkan keindahan - dan keseronokan biasa - di kampus HU.

Misi

Hampton University adalah sebuah institusi yang menyeluruh pendidikan tinggi, khusus untuk menggalakkan pembelajaran, pembinaan watak dan penyediaan pelajar menjanjikan untuk kedudukan kepimpinan dan perkhidmatan. penekanan kurikulum saintifik dan profesional dengan seni liberal yang kuat di bawah pingangnya. Dalam menjalankan misinya, Universiti memerlukan segala-galanya yang ia mempunyai kualiti yang tertinggi.

Sesuatu institusi kulit hitam, Hampton University komited untuk kepelbagaian budaya. Universiti berfungsi pelajar dari latar belakang negara, budaya dan ekonomi pelbagai. Dari permulaan hingga kini, institusi itu telah mendaftar pelajar dari lima buah benua - Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, Asia dan Eropah - dan banyak negara termasuk Gabon, Kenya, Ghana, Jepun, China, Armenia, Great Britain dan Rusia, sebagai serta Kepulauan Hawaii dan Caribbean dan banyak negara-negara India Amerika. Meletakkan pelajar di tengah-tengah perancangan, Universiti menyediakan persekitaran pendidikan yang holistik. Pembelajaran menjadi mudah dengan pelbagai kemudahan pendidikan, kurikulum yang ketat, pengajaran yang sangat baik, pengalaman profesional, peluang kepimpinan berbilang, dan penekanan kepada pembangunan watak yang menghargai integriti, hormat, kesopanan, maruah, dan tanggungjawab.

Penyelidikan dan perkhidmatan awam adalah bahagian penting dalam misi Hampton ini. Dalam usaha untuk meningkatkan kesarjanaan dan penemuan, fakulti terlibat dalam penulisan, penyelidikan, dan grantsmanship. Fakulti, kakitangan dan pelajar menyediakan kepimpinan dan perkhidmatan kepada Universiti serta masyarakat global.

Dalam mencapai misinya, Hampton University menawarkan program dan peluang yang membolehkan pelajar, fakulti dan kakitangan untuk berkembang, membangun dan menyumbang kepada masyarakat kita dengan cara yang produktif dan berguna teladan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MA » Lihat MSc » Lihat Health Ijazah Sarjana Muda » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Menguasai dalam kaunseling

Online Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Hampton + 1 lagi

MA dalam Kaunseling, konsentrasi Kaunseling Umum akan memberikan gambaran mengenai profesion kaunseling. Program ini ditawarkan di kampus utama dan dalam talian. [+]

MA dalam Kaunseling, konsentrasi Kaunseling Umum akan memberikan gambaran mengenai profesion kaunseling. Program ini ditawarkan di kampus utama dan dalam talian. Kepekatan hanya akan menyediakan kursus yang merupakan asas tetapi boleh digunakan untuk pensijilan di Virginia sebagai Penyedia Kesihatan Mental Berkelayakan. Kepekatan ini akan memberi pelajar-pelajar yang berminat pengenalan kepada profesion kaunseling sebagai alternatif kepada kepekatan yang ditawarkan semasa dalam Kaunseling Kesihatan Mental Komuniti, Kaunseling Pembangunan Hal Ehwal Pelajar / Kolej, dan Kaunseling Sekolah. Program ini terdiri daripada 30 jam semester dengan keperluan peperiksaan menyeluruh.

... [-]

MSc

Master in Biology

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Hampton

[+]

Program dan Organisasi Scholastic

Jabatan ini menawarkan program yang direka untuk meningkatkan pembelajaran dan interaksi pelajar di luar kelas dan makmal. Ini termasuk:

Program Pra-Kesihatan; Program SEEDS (Strategi Pendidikan, Pembangunan dan Kemapanan Ekologi); Kelab MAPS (Persatuan Minoriti Pelajar Pra-Perubatan); Kelab Jurnal Biologi; Kelab Biologi FDI.

[-]

Master in Computer Sciences

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Hampton

Berikutan tradisi Hampton, jabatan Sains Komputer telah mencipta persekitaran yang mesra, dengan pelajar rendah / jatuhan fakulti dan kurikulum yang boleh disesuaikan dengan keperluan individu. Program penyelidikan percubaan, komitmen fakulti yang kuat untuk mengajar dan penyelidikan, dan kemudahan pengkomputeran yang sangat baik, menghasilkan persekitaran yang subur untuk mendapatkan ijazah lanjutan. [+]

Universiti Hampton menawarkan program Sarjana Sains (MS) dalam Sains Komputer yang sesuai untuk jurusan sains komputer, serta mereka yang mempunyai latar belakang interdisiplin yang kuat. Berikutan tradisi Hampton, jabatan Sains Komputer telah mencipta persekitaran yang mesra, dengan pelajar rendah / jatuhan fakulti dan kurikulum yang boleh disesuaikan dengan keperluan individu. Program penyelidikan percubaan, komitmen fakulti yang kuat untuk mengajar dan penyelidikan, dan kemudahan pengkomputeran yang sangat baik, menghasilkan persekitaran yang subur untuk mendapatkan ijazah lanjutan. Bagi mereka yang tidak mempunyai latar belakang yang kukuh dalam sains komputer, satu set kursus jambatan menyediakan latar belakang yang diperlukan untuk masuk secara tetap kepada program MS. Graduan program telah direkrut secara aktif dan disewa oleh syarikat perisian dan perkakasan utama untuk kedudukan dalam pembangunan perisian, pengujian dan pemasaran.... [-]