Hamilton College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hamilton College - Sekolah Antarabangsa Beverly Hills

Hamilton College , Sekolah Antarabangsa Beverly Hills adalah sekolah antarabangsa paling mengagumkan yang memenuhi keperluan pelajar di seluruh dunia.

Sekolah ini direka untuk mengubah pelajar yang bercakap sedikit atau tidak bahasa Inggeris, untuk bercakap bahasa dengan lancar, dengan betul, cekap

Matlamat semua pengajar

Bagi mereka yang belum pernah ke Beverly Hills, pengalaman hidup dan belajar yang terbaik di salah satu bandar paling selamat di Los Angeles! Di sebelah UCLA, Hollywood, Santa Monica, Westwood, dll.

Seluruh kakitangan sekolah berkongsi falsafah selari. Ia adalah untuk pertama dan paling utama menyediakan semua pelajar di semua peringkat, tahap pendidikan tertinggi, mewujudkan suasana yang menyeronokkan dan penyayang untuk semua pelajar, dan yang paling penting membuat kenangan yang akan berlangsung seumur hidup.

Pelajar dicabar untuk membuat keputusan kreatif, mempelajari bahasa yang pantas tetapi cekap, agar dapat menerapkan bahasa Inggeris dalam kehidupan sebenar.

Pelajar menikmati banyak lawatan / lawatan lapangan di seluruh Amerika Syarikat semasa penginapan mereka. Ketahui mengenai Yoga kami, Pilates, Scuba Diving, Universal Studios, pelancongan Disneyland, dan banyak lagi.

Sekolah kami menawarkan 2 tahap Bahasa Inggeris:

  • ESL - Asas
  • ESL - Advanced


Setiap program direka untuk meningkatkan Bahasa Inggeris anda, sepanjang kurikulum yang disediakan dengan teliti. Kebanyakan pelajar menghadiri Sekolah Antarabangsa HC Beverly Hills selama setahun, untuk menerima Pengalaman Amerika yang muktamad.

Pelajar mempunyai banyak keseronokan dalam program selepas sekolah kami. Kami mempunyai pelbagai bidang lawatan, lawatan, dan acara yang luas, yang semuanya memberikan alasan yang baik untuk rangkaian pelajar, bertemu kawan-kawan baru, dan mengamalkan Bahasa Inggeris anda.

Kami menyediakan pilihan perumahan yang selamat dan selesa kepada pelajar kami, yang menampung semua pelajar setakat sepenuhnya. Belajar bahasa Inggeris semasa mengalami budaya Amerika, di Beautiful Beverly Hills, CA.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
8383 Wilshire Blvd
90211 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: