Hagan School of Business, Iona College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Hagan , komitmen untuk Pendidikan Tinggi Katolik dalam Tradisi Kristian Brothers 'ditambah dengan akreditasi AACSB - Antarabangsa kami menjamin bahawa pelajar itu adalah inti dari segala yang kita lakukan. Warisan yang kaya kami menegaskan komitmen kami terhadap kecemerlangan akademik, siasatan intelektual, dan nilai keadilan, keamanan dan khidmat kepada orang lain. Kami berusaha untuk membangunkan profesional yang yakin, kompeten dan lengkap yang akan terlibat dalam komuniti tempatan dan global dalam perkhidmatan kepada orang lain.

Pembangunan akademik dan intelektual pelajar kami adalah tumpuan fakulti 38 kali penuh Hagan yang dianjurkan dalam lima jabatan: Perakaunan; Kewangan, Perniagaan Ekonomi dan Pengajian Hukum; Sistem maklumat; Pengurusan dan Pentadbiran Perniagaan; dan Pemasaran dan Perniagaan Antarabangsa. Pelajar umur tradisional memilih salah satu daripada tujuh jurusan sarjana yang berbeza yang membawa kepada Sarjana Pentadbiran Perniagaan. Kembali pelajar dewasa, yang kelasnya ditawarkan pada waktu petang dalam format trimester, boleh mendapat Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Umum. Latihan magang disediakan untuk pelajar supaya mereka dapat mengaitkan pengalaman dunia nyata dengan apa yang mereka pelajari di dalam kelas. Pelajar boleh memanfaatkan program pengajian luar negara di mana mereka boleh belajar di dalam dan tentang budaya selain daripada kita. Profesional amalan yang diundang ke kampus oleh beberapa organisasi pelajar yang sangat aktif sentiasa ada untuk berbincang dengan pelajar tentang isu-isu penting.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan berasaskan trimester, separuh masa, direka untuk pelajar yang bekerja tetapi berusaha meneruskan pendidikan mereka. Pelajar MBA boleh memilih daripada satu daripada lima kepekatan. Di samping itu, pelajar boleh mendapat sijil dalam Perniagaan Antarabangsa atau Perdagangan Elektronik sebagai sebahagian daripada program mereka. Sijil pasca sarjana juga merupakan pilihan bagi mereka yang telah memperoleh ijazah sarjana. Kelas-kelas yang ditawarkan di kampus utama kami di New Rochelle, NY atau di Rockland Graduate Centre kami di Pearl River, NY. Banyak kelas ditawarkan melalui pembelajaran jarak jauh, juga.

Program MBA yang diiktiraf telah diiktiraf oleh US News and World Report sebagai salah satu "Sekolah Siswazah Terbaik Amerika" dalam edisi 2006 mereka. Tahun ini, Princeton Review mengiktiraf Hagan sebagai salah satu "Sekolah Perniagaan Terbaik 237 2006".

Fakulti Sekolah Hagan terus berusaha untuk menjadi guru yang sangat baik. Mengajar kecemerlangan mandat bahawa fakulti mempunyai agenda ilmiah yang aktif. Biasiswa fakulti sering memberi tumpuan kepada pembelajaran pelajar atau meneruskan pengetahuan dalam disiplin ahli fakulti.

Kenyataan Misi

Bagi pelajar, matlamatnya adalah untuk menyediakan pendidikan perniagaan sarjana dan lepasan yang berkualiti tinggi untuk pelajar tradisional dan nontradisional yang diterapkan dalam persekitaran akademik yang mencabar dan berasaskan amalan perniagaan dan teori. Sekolah ini menghasilkan graduan dan pemimpin masa depan yang memahami perniagaan dan tanggungjawab sosialnya, bekerja secara produktif dalam masyarakat bertaraf teknologi tinggi dan budaya, menunjukkan kesedaran mengenai sifat global perniagaan dan melanggan standard etika yang tinggi.

Bagi fakulti, Sekolah memupuk persekitaran kolektif yang mempromosikan dan memupuk kecemerlangan pengajaran. Fakulti kami adalah guru berdedikasi dengan mendalam dan luas pendidikan dan latar belakang, terbuka kepada perubahan dan inovasi, komited untuk meneruskan pendidikan profesional, dan responsif terhadap keperluan pelajar. Sumbangan pengajaran dan intelektual dilihat sebagai aktiviti pelengkap. Fakulti meneruskan sumbangan pengajaran dan penggunaan serta biasiswa asas.

Bagi alumni, Sekolah Hagan berusaha untuk membina perkongsian yang berterusan dengan graduannya melalui penerbitan berkala, peluang untuk maklum balas alumni ke Sekolah, menawarkan peluang pembelajaran sepanjang hayat, dan acara alumni khas.

Bagi komuniti, khususnya, syarikat-syarikat di kawasan metropolitan New York, organisasi bukan-untung, dan kerajaan tempatan, matlamatnya adalah untuk menggunakan sumber-sumber Sekolah untuk memenuhi komitmen kami untuk perkhidmatan komuniti - melalui latihan magang pelajar organisasi tempatan, pembelajaran perkhidmatan, penyelidikan fakulti tempatan dan serantau, dan ceramah dan aktiviti khas yang terbuka kepada orang ramai.

Lihat program sarjana » Lihat Sijil » Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat New Rochelle Nyack + 2 lagi

Program ini direka untuk calon-calon yang ingin mengikuti ijazah MBA sepenuh masa atau secara sambilan, dan menawarkan lima kepekatan. [+]

Program ini direka untuk calon-calon yang ingin mengikuti ijazah MBA sepenuh masa atau secara sambilan. Pelbagai kurikulum memerlukan 57 kredit sebelum pengecualian dan pengecualian kredit yang digunakan. Kerja kursus yang sesuai di peringkat prasiswazah dan siswazah yang boleh digunakan terhadap keperluan kurikulum. Terdapat had enam tahun untuk menyiapkan ijazah MBA. A MBA pelajar biasa akan mengambil 45 kredit dan menamatkan program dalam tempoh tiga tahun secara separuh masa atau dua tahun secara sepenuh masa.

Kursus-kursus yang ditawarkan secara trimester, dengan kelas bermula pada bulan September, November, Mac dan dua sesi musim panas bermula pada bulan Jun dan Julai. Setiap kursus memenuhi satu malam setiap minggu untuk kelas tiga jam, 18:30-9:30 kursus Sabtu memenuhi 9:30-01:00 Kursus dijalankan semasa musim panas bertemu dua kali seminggu.... [-]