HAC Leadership & Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenali kami

Kepimpinan HAC

127231_2.png

Di samping itu, HAC bertindak dengan semangat pelobi di Amerika Syarikat, mempromosikan dan memperkuat perkembangan masyarakat Hispanik di tempat kejadian antarabangsa. Itulah sebabnya, di atas semua, rangkaian rangkaian antarabangsa di peringkat tertinggi.

HAC telah dianugerahkan beberapa anugerah dalam bidang hubungan antarabangsa dan pembangunan lobi Hispanik di Amerika Syarikat, dengan cara ini kami telah memperolehi "Anugerah Antarabangsa untuk Sekolah Perniagaan Rom" di Roma, "Anugerah Emilio Castelar Negara" dan "Hadiah Istimewa untuk Yayasan Minggu Wanita Madrid".

"Kami termotivasi oleh keperluan untuk memberi cabaran kepada para pemimpin dunia. Ini dicapai dengan memberi mereka cabaran baru yang ditimbulkan oleh masyarakat dan yang meletakkan generasi baru di dalam pemeriksaan. Visi dunia dunia yang kita tinggalkan akan menjadikan kita lebih kuat dan membuat kita memahami di mana kita akan pergi. " Ray Cazorla, CEO - HAC Kepimpinan

Strategi HAC

"Strategi HAC" adalah peta jalan yang direka untuk membangunkan garis tindakan yang difikirkan sebagai orientasi dan aktiviti organisasi. Rangka kerja strategik yang dirancang sebagai akibat daripada evolusi alam semulajadi dan masa depan sekolah perniagaan muda yang ingin memperbaiki dan menyatukan kewujudannya.128614_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

Empat Paksi HAC

  • Kebolehpasaran
  • Kecemerlangan Pendidikan
  • Tarikan Bakat
  • Pengantarabangsaan

Latihan Nilai Manusia

Pendidikan humanistik memperkayakan pandangan peribadi dan intelektual, menimbulkan pemikiran kritikal dan menawarkan jarak yang diperlukan untuk membentuk pendapat sendiri dan memahami kerumitan dunia hari ini.

Dengan latihan humanistik ini, kami membantu para pelajar untuk mencari kemungkinan baru dan memupuk kreativiti mereka , yang memberikan mereka kesempatan untuk mengamalkan peranan inovatif dan keusahawanan dalam dunia global supaya mereka juga menjadi paksi perubahan.

Pengantarabangsaan

HAC ditakrifkan, dalam misinya, sebagai sekolah perniagaan, kerjaya antarabangsa. Pengantarabangsaan adalah salah satu alat untuk mencapai objektif kualiti dalam pengajaran, penyelidikan dan pemindahan pengetahuan.

Strategi pengantarabangsaan kami melalui tiga garis tindakan utama: (mobiliti, kerjasama dan kerjasama, dan pengambilan bakat).

Mobiliti harus memberi peluang kepada pelajar, profesor dan kakitangan pentadbiran untuk bekerja di universiti berprestij terutamanya melalui program pertukaran.

Kerjasama dengan institusi lain mestilah membolehkan pelajar dan profesor bertemu dan menaikkan pengalaman pengajaran baru dan membuka bidang penyelidikan baru dengan universiti berprestij. Kerjasama dengan negara-negara membangun menyumbang kepada pembinaan universiti yang lebih mendukung dan komited terhadap realiti sosial.

Pengambilan bakat bertujuan untuk memilih pelajar terbaik, terutama dalam program pendidikan eksekutif kami, dan menarik guru terbaik.

Untuk mempromosikan matlamat ini, kami memberi kepentingan khusus kepada pakatan strategik dengan entiti lain melalui konsortia dan rangkaian.128611_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

Falsafah HAC

Kepimpinan HAC

Kepimpinan HAC

Oleh itu, dari sekolah kami, kami mencipta dan membangunkan tindakan produktif, dalam aspek akademik dan daripada pembentukan berdasarkan nilai-nilai. Kami sentiasa berkata dan bangga dengan harta karun kami yang terbesar sebagai orang, orang-orang yang menjadi sebahagian daripada HAC dan keseluruhan projek. Orang yang komited yang tujuannya bukan hanya penyebaran pengetahuan, tetapi untuk meninggalkan warisan bagi manusia .

"Kesejahteraan penduduk lebih banyak daripada hidup di atas atau di bawah garis kemiskinan. Dan kemajuan lebih banyak daripada wang yang dihasilkan oleh negara. "

Melalui MBA kami, Program Eksekutif, Inovasi Sosial dan Program Penyelidikan Pemberdayaan Remaja, dalam bahasa dan Program Persidangan Kepimpinan kami, kami cuba mempromosikan kebolehpasaran, inovasi, kreativiti dan keusahawanan , melukis dan melaksanakan rancangan untuk tindakan yang menangani keperluan masyarakat dan pasaran.

Orang ramai berjaya keluar dari kemiskinan dengan pendidikan, kemahiran dan pekerjaan. Ini semua mengenai penutupan jurang sejarah jantina, etnik, bangsa dan akses kepada keadilan. Singkatnya, hidup dengan maruah dan akses kepada peluang.

127228_4.jpg

Matlamat untuk 2020 adalah untuk mengurangkan sebahagian besar remaja yang tidak bekerja dan tidak belajar atau menerima latihan. Untuk mencapai matlamat ini, kita mesti melibatkan Yayasan, Kerajaan dan Organisasi, yang memberikan peluang kepada orang yang mempunyai sumber daya yang rendah dan bertaruh pada bakat.

Matlamat untuk tahun 2030 adalah untuk mencapai pekerjaan penuh untuk semua lelaki dan wanita, termasuk golongan muda dan orang kurang upaya, serta gaji yang sama untuk kerja yang sama nilai.

Dan kami yakin bahawa mungkin, dalam satu tangan, untuk mewujudkan persekutuan antara sekolah dan perniagaan; dan yang lain, profesional latihan yang mampu menjadi agen perubahan dan penjana kekayaan untuk diri mereka sendiri .

Tetapi untuk ini, juga perlu bagi setiap individu untuk memimpin dalam komuniti mereka sendiri dan organisasi dan institusi yang menyumbang untuk memperkasakan komuniti. Dalam pengertian ini, kita percaya bahawa kita harus bermula dari peribadi, kepada jeneral.

Bermula dari kepimpinan peribadi, ke arah kolektif: memperkasakan belia, wanita dan kumpulan yang berisiko terkecuali kerana sebab-sebab pendidikan atau kecacatan ekonomi. Oleh itu, misi Kolej Hispanik-Amerika adalah untuk mengarahkan dan melatih di semua peringkat untuk mewujudkan pemimpin yang merupakan paksi perubahan dalam masyarakat mereka.

Kami yakin bahawa perkara-perkara hebat dapat dicapai apabila anda bertaruh pada kebebasan semua negara dan latihan nilai dan akademik . Itulah misi sekolah ini dan sumbangan kecil kami kepada dunia.

Apabila Kolej Hispanik Amerika memulakan perjalanannya, mereka memberitahu kami bahawa 'mengubah dunia' adalah perkara pemimpin berpengaruh. Sekarang, beberapa lama kemudian, kita tahu bahawa jika kita semua melakukan tindakan kecil, kita dapat menyumbangkan gandum pasir untuk melakukannya. Ia berbaloi, saya memberi jaminan kepada anda!

127227_6.jpg

Lokasi

New York

Alamat
228 East 45th Street
New York, 10017

New York, New York, Amerika Syarikat

Madrid

Alamat
Avenida Córdoba 15, 4º Planta
Madrid

Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Seville

Alamat
Calle Leonardo Da Vinci 20
Sevilla

Seville, Andalusia, Sepanyol

Murcia

Alamat
Calle Frutos Baeza 3, 2ºC
Murcia

Murcia, Wilayah Murcia, Sepanyol

Málaga

Alamat
Cortina del Muelle, 23
Málaga

Málaga, Andalusia, Sepanyol

Buenos Aires

Alamat
Galvan Street 3256
Autonomous City of Buenos Aires
Argentina

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Washington

Alamat
McDonough School of Business,
Georgetown University,
Washington DC

Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: