Gratz College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Online dan Dalam Orang

Dengan tumpuan kepada inovasi dan fleksibiliti, Gratz College menawarkan program darjah dan sijil dalam talian. Dapatkan ijazah dengan kursus yang akan merangsang pemikiran anda, memajukan kerjaya anda, dan menyokong nilai anda. Institut Musim Panas mengundang anda untuk mengalami kursus yang dipercepat di kampus dan di dalam bilik darjah.

Kolej Gratz menyediakan anda pengalaman pembelajaran yang unik yang disesuaikan dengan keperluan dan kepentingan anda. Nikmati kurikulum yang disesuaikan, pilihan pembelajaran yang fleksibel, dan komuniti pelajar yang menyokong dan terlibat.

Kolej Gratz telah menyediakan pelajar untuk menjadi pemimpin dalam profesi dan komuniti mereka selama lebih dari satu abad. Gratz menggunakan fakulti terkenal dari seluruh dunia untuk melibatkan pelajar dalam pengajaran yang ketat dan pemikiran.

GRATZ - Adina1 dari SNPictures pada Vimeo.

Sejarah dan Misi

Kolej Gratz menamakan nama keluarga Yahudi bertulis, yang sejarahnya kaya dengan Philadelphia dan, sesungguhnya, seluruh Amerika Syarikat. Kepentingan nama Gratz melangkaui dinding kolej, kembali ke zaman Revolusi Amerika. Sejarah keluarga Gratz adalah salah satu patriotisme, kejayaan ekonomi, kedermawanan dan sokongan untuk pendidikan Yahudi.

Rebecca Gratz (1781 - 1869) mungkin ahli keluarga yang paling menonjol dan inspirasi. Pada tahun 1838, Rebecca mencipta Persatuan Sekolah Minggu Ibrani di Philadelphia, yang menjadi pad pelancaran untuk semua pendidikan jemaat Yahudi di Amerika Utara. Beliau juga sangat prihatin terhadap isu-isu sosial zamannya. Rebecca memainkan peranan dalam penciptaan Persatuan Kebajikan Wanita Ibrani, sebuah rumah angkat Yahudi, Persatuan Bahan Bakar, Persatuan Jahit dan banyak lagi. Dengan begitu banyak pencapaian kepada namanya, tidaklah sukar difahami mengapa Rebecca Gratz diisytiharkan sebagai model Rebecca, heroin dalam Sirkuit Sir Walter Scott dari Ivanhoe.

Tidak syak lagi diilhamkan oleh Rebecca, saudaranya Hyman bergabung dengan Persatuan Pendidikan Ibrani di Philadelphia untuk membiayai kolej pendidikan Yahudi guru. Diasaskan secara rasmi pada tahun 1895 sebagai kolej bebas pertama kajian Yahudi di Amerika Utara, Gratz College meneruskan misi keluarga Gratz hari ini, dengan komitmen terhadap pendidikan berkualiti dan masyarakat Yahudi.

Kenyataan Misi

Kolej Gratz menyediakan pendidikan pluralistik dan melibatkan pelajar dalam kajian aktif untuk pertumbuhan profesional dan pengayaan peribadi. Gratz menawarkan ijazah dan sarjana dan program sijil, serta peluang pembelajaran untuk orang dewasa dan remaja. Melalui perkongsian yang produktif, Kolej ini juga berusaha untuk mengekalkan dan mengembangkan hubungan institusi dan akademiknya di Philadelphia, Amerika Utara dan di seluruh dunia.

Banyak program Gratz mencerminkan fokus sejarah Kolej mengenai kajian dan pendidikan Yahudi. Dengan komitmen yang luas terhadap pertumbuhan intelektual dan profesional pelbagai kawasan, Kolej ini mewujudkan akses kepada pelajar di mana-mana untuk menjadi pemimpin dalam profesi dan komuniti mereka.

Pernyataan wawasan

Kolej Gratz diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai pemimpin dalam membangun pendidik, profesional, pemimpin dan sarjana yang berkesan, di dalam dan di luar komuniti Yahudi; pelajar yang memberi inspirasi sepanjang hayat; dan membantu membina masyarakat yang bermaklumat dan kuat melalui pendidikan yang berasaskan nilai-nilai Yahudi.

Nilai teras

1. Mengekalkan dan membangunkan sumber pendidikan dan profesional yang lain untuk masyarakat Yahudi

2. Menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat dan mencintai pengetahuan

3. Kajian yang mengilhami dan kecemerlangan akademik

4. Memupuk pemikiran kritikal

5. Menegakkan integriti dan etika sebagai asas bagi penjalanan institusi, personelnya, dan proses pendidikan

6. Memajukan pembangunan profesional dan biasiswa

7. Memupuk kepelbagaian dan menghormati individu

8. Membina komuniti pelajar melalui kerjasama

9. Menyumbang perspektif Yahudi ke pasaran ide.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
7605 Old York Rd.
Melrose Park

19027 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami