Baca keterangan rasmi

UNIVERSITI SNAPSHOT

Kampus Utama

Selamat datang ke Grand Canyon University (GCU), Universiti Kristian swasta utama di Arizona. Selama lebih dari 65 tahun, kampus Phoenix kami menjadi pintu masuk kejayaan para ulama dan pemimpin industri yang banyak. Komitmen kami terhadap pandangan dunia Kristian kami dilakukan dengan cara yang penuh kasih yang memberikan perpaduan yang lebih besar di seluruh universiti, dan dokumen asas kami membantu mengartikulasikan kepercayaan tersebut dan siapa kami sebagai komuniti. Dengan alasan yang indah dan kemudahan yang luar biasa, kami menjemput generasi pelajar dan profesional yang berpengalaman untuk menikmati pengalaman universiti yang lengkap.

Pertumbuhan Universiti

GCU berkembang pesat dengan rancangan untuk pengembangan yang berterusan. Sejak 2009, kami telah melabur berjuta-juta ke universiti untuk meningkatkan kualiti penawaran akademik dan pengalaman pelajar. Infrastruktur ini termasuk bilik darjah baru, makmal, perpustakaan, pusat sokongan pelajar, dewan kediaman dan kemudahan rekreasi. Pada musim gugur 2016, kami mengalu-alukan nombor rekod pelajar ke kampus Phoenix kami dan kami merancang untuk memperluas populasi pelajar kami dan kemudahan kampus ke hadapan. Universiti kami juga terus menampung komuniti pelajar dalam talian dan malam kami yang semakin meningkat. Kami mempunyai puluhan ribu pelajar dalam talian yang menghadiri kelas dari seluruh dunia. Sebaliknya, kami sentiasa menyempurnakan platform digital kami untuk menyampaikan pengalaman kampus GCU yang cemerlang kepada tetapan maya. Kami juga membina lokasi kampus tambahan untuk membantu pelajar sepenuh masa dan malam menghadiri kelas lebih dekat ke rumah. "Baru" diperkenalkan di seluruh kampus yang semakin meningkat di GCU. Pada musim gugur 2016, kami selesai membina bangunan 173,447 kaki persegi, bangunan kejuruteraan yang canggih, direka untuk menampung bilangan pelajar yang semakin meningkat yang belajar di jurusan STEM. Kami juga membuka tiga buah bangunan pangsapuri di kampus untuk golongan kelas atas. Sebagai sebahagian daripada inisiatif kami untuk menambah 10 kemudahan sukan baru ke kampus dalam tempoh dua tahun akan datang, kami melancarkan Stadium GCU yang baru, 6,000 tempat duduk pada musim gugur 2016, di rumah pasukan NCAA kami. GCU juga telah berkembang di luar kampus untuk memasukkan hartanah baru. GCU Hotel terletak berhampiran dengan kampus dan menawarkan kadar harga yang berpatutan dan penginapan yang telah diubahsuai - tempat yang sempurna untuk keluarga tinggal ketika melawat pelajar mereka. Canyon 49 Grill, terletak di hotel, menawarkan hangout tempatan yang sempurna, dengan makanan yang lazat, suasana mesra keluarga dan banyak semangat dan layanan Lope. Jelajahi GCU Hotel dengan melawat gcuhotel.com; klik pada Tempat Makan untuk melihat menu Canyon 49 Grill. Grand Canyon Beverage Company, juga terletak di hotel dan di kampus, menawarkan minuman gourmet, termasuk kopi, teh dan minuman khusus.

Pengalaman Pelajar di GCU

Di GCU, anda akan dapati semua yang anda perlukan untuk menikmati pengalaman kolej penuh, dari NCAA Division I athletik ke dewan kediaman bergaya suite, pilihan makan yang popular, acara dan kelab dan organisasi yang menyeronokkan. Pelajar tradisional, dalam talian dan malam sama-sama menghargai ahli komuniti kami dan mendapat akses penuh ke sumber dan acara kampus GCU.

Misi dan Visi GCU

Visi GCU adalah universiti Kristian utama, mendidik pelajar untuk memimpin dan berkhidmat. Misi Grand Canyon University menyediakan pelajar untuk menjadi warga dunia, pemikir kritikal, komunikator yang berkesan dan pemimpin yang bertanggungjawab dengan menyediakan kurikulum berasaskan nilai-nilai yang mencabar dan akademik dari konteks warisan Kristen kita.

Christian Worldview: Graduan GCU akan dapat menyatakan aspek pandangan dunia Kristian, yang memberi kesan kepada nilai dan martabat manusia, membuat keputusan etika, disiplin akademik dan kerjaya. "Sebab ada satu Tuhan, dan ada seorang pengantara di antara Allah dan manusia, yaitu manusia Kristus Yesus." (1 Timotius 2: 5) Warga Emas: Warga dunia belajar dengan empati, elakkan etnosentrisme dan merangkul realiti bahawa orang adalah berbeza. Mereka menghargai pelbagai perspektif mengenai sejarah, agama, sistem nilai dan banyak aspek kehidupan yang lain. Kewarganegaraan dunia bermakna bahawa dengan memahami orang lain, kita belajar memahami diri kita sendiri. "Tuhan yang sama adalah Tuan kepada semua orang dan memberkati semua orang yang memohon kepadanya." (Roma 10: 12b) Komunikator Berkesan: Komunikator yang berkesan dalam kecekapan bahasa, memahami bagaimana perkataan bertulis memberi kesan kepada orang lain secara intelek dan emosi, dan dicabar untuk menggunakan tempat-tempat baru dan mod komunikasi. "Semoga kata-kata mulutku dan semangat hatiku dapat menyenangkan hati-Mu, ya Tuhan." (Mazmur 19:14) Pemimpin yang bertanggungjawab: Pemimpin yang bertanggungjawab didasarkan pada realiti dunia, menerima akibat pilihan dan berusaha secara tidak mementingkan diri untuk membantu orang lain mencapai potensi tertinggi mereka melalui kepemimpinan pelayan. "Sebaliknya, barangsiapa ingin menjadi besar di antara kamu, hendaklah ia menjadi pelayanmu." (Matius 20:26) Pemikir Kritikal: Pemikir kritis bekerja untuk menguasai kejelasan dan logik dalam pemikiran. Mereka bertanyakan soalan dan mengejar pengetahuan untuk mengelakkan penerimaan buta idea, mencari penyelesaian dan bukannya menimbulkan masalah. "Melakukan yang terbaik untuk memperlihatkan diri kepada Allah sebagai seorang yang diluluskan, seorang pekerja yang tidak perlu malu dan siapa yang mengendalikan perkataan kebenaran dengan betul." (2 Timotius 2:15)

href = "http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Grand Canyon University

Program Sarjana Pendidikan di Program Kaunseling Sekolah (IL) Grand Canyon University menyediakan individu dengan ijazah sarjana muda untuk meneruskan kerjaya sebagai kau ... [+]

Program Sarjana Pendidikan di Program Kaunseling Sekolah (IL) Grand Canyon University menyediakan individu dengan ijazah sarjana muda untuk meneruskan kerjaya sebagai kaunselor bimbingan sekolah dan mendapatkan persijilan.

Ijazah sarjana berfungsi sebagai langkah seterusnya untuk kemajuan profesional dalam dua bidang pendidikan dan kaunseling yang berpengaruh. Dengan melengkapkan ijazah ini, kaunselor sekolah dapat merasa lebih yakin dan berkompeten dalam membantu pelajar-pelajar muda berjuang mengatasi halangan-halangan, sementara mereka bersedia untuk langkah seterusnya dalam perjalanan pendidikan mereka dan merealisasikan impian kerjaya mereka.

Topik kursus termasuk teori dan model kaunseling, kemahiran kaunseling, kaunseling pelbagai organisasi, pentadbiran dan pentadbiran program kaunseling sekolah, kaunseling kumpulan, jangka hayat dan pembangunan, kaunseling untuk kolej dan kerjaya, kaedah penyelidikan dan penilaian program, masalah perkembangan dan isu kontemporari dalam kaunseling sekolah.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

... [+]

Gambaran Keseluruhan

Memajukan kerjaya anda dengan Sarjana Pendidikan Menengah

(GCU) Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Menengah Grand Canyon University telah direka untuk menyediakan anda untuk menjadi tinggi atau tinggi guru sekolah junior berlesen. Ditawarkan melalui College of Education, ini diiktiraf di peringkat serantau dan Lembaga Negeri Arizona Pendidikan yang diluluskan oleh master dalam program ijazah pendidikan menyediakan anda untuk pekerjaan mana-mana sahaja pelesenan yang diperlukan, termasuk sekolah awam dan swasta.

Dengan penekanan diletakkan di atas teknologi dan kepelbagaian kelas, anda belajar untuk menggabungkan keenam melalui mata pelajaran 12 gred (English, kajian sosial, sejarah dan psikologi) dengan pelbagai kaedah pengajaran abad ke-21 dan strategi untuk meningkatkan keberhasilan murid.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

... [+]

Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang

Program malam Grand Canyon Universiti memenuhi permintaan profesional bekerja yang lebih suka persekitaran pembelajaran yang di-orang. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Meningkatkan dan menyegarkan pengetahuan anda dalam memimpin di dalam bilik darjah sekolah rendah dan menengah dengan Master yang diiktiraf di peringkat serantau Pendidik ... [+]

Program awal - tidak membawa kepada Licensure Guru awal

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Perincikan Kemahiran Pengajaran Anda untuk First Melalui Classrooms Kelapan Gred

Meningkatkan dan menyegarkan pengetahuan anda dalam memimpin di dalam bilik darjah sekolah rendah dan menengah dengan Master yang diiktiraf di peringkat serantau Pendidikan Elementary Pendidikan. Program pendidikan rendah, yang ditawarkan oleh Kolej Grand Canyon University Pendidikan, direka untuk profesional pengajaran berlesen untuk membantu mereka mendapatkan hasil kaedah pengajaran dan mengembangkan pemahaman mereka tentang kandungan maju. Kurikulum yang ketat berfungsi untuk membangunkan anda ke dalam pendidik dimaklumkan bersedia untuk memenuhi pelbagai tuntutan kedua-dua tetapan sekolah tradisional dan bukan tradisional.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
21 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Individu yang mempunyai keinginan untuk mengajar dan di luar ijazah sarjana muda pendidikan boleh mendapat kemahiran dan pengetahuan untuk memimpin bilik darjah rendah. D ... [+]

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Licensure Pengajaran Anda untuk mula-mula Melalui Kelapan-Penggred

Individu yang mempunyai keinginan untuk mengajar dan di luar ijazah sarjana muda pendidikan boleh mendapat kemahiran dan pengetahuan untuk memimpin bilik darjah rendah. Dengan kurikulum yang diluluskan oleh Lembaga Negeri Arizona Pendidikan, Tuhan kita Pendidikan (MEd) dalam Pendidikan Asas menyediakan anda untuk mencapai pelesenan guru awal anda. Ditawarkan dalam talian oleh College of Education, tuan ini dalam program pendidikan dasar menyediakan latihan dan permohonan untuk membantu anda terlibat dan menguruskan belia dalam komuniti pembelajaran abad ke-21.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Membangunkan perjalanan pembelajaran untuk belia dari lahir hingga berumur lapan tahun dalam Sarjana Pendidikan (MEd) dalam program Pendidikan Awal Kanak-Kanak. ... [+]

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Sediakan Infants untuk Kanak-kanak prasekolah untuk Kejayaan Akademik

Membangunkan perjalanan pembelajaran untuk belia dari lahir hingga berumur lapan tahun dalam Sarjana Pendidikan (MEd) dalam program Pendidikan Awal Kanak-Kanak. Yang ditawarkan oleh Grand Canyon Universiti (GCU) Kolej Pendidikan, tuan ini dalam program pendidikan awal kanak-kanak menyediakan tumpuan pengajaran yang meluas. Penyelidikan perkembangan kanak-kanak dan campur tangan awal untuk kanak-kanak dari lahir hingga pra-K, dan menguasai pengetahuan yang diperlukan untuk anda K-3 pengajaran pelesenan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Meningkatkan pemahaman anda tentang belia dari lahir hingga berumur lapan tahun dalam Sarjana Pendidikan (MEd) dalam program Pendidikan Awal Kanak-Kanak. ... [+]

Program awal - tidak membawa kepada Licensure Guru awal

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Sediakan Infants untuk Kanak-kanak prasekolah untuk Kejayaan Akademik

Meningkatkan pemahaman anda tentang belia dari lahir hingga berumur lapan tahun dalam Sarjana Pendidikan (MEd) dalam program Pendidikan Awal Kanak-Kanak. Yang ditawarkan oleh Kolej GCU Pendidikan, MEd ini dalam program Kanak-kanak Pendidikan Awal memberi ulasan yang mendalam mengenai perkembangan celik huruf, bimbingan kanak-kanak dan pertumbuhan. Belajar konsep-konsep untuk meningkatkan pengajaran dan pembelajaran anda dalam daycares abad ke-21, prasekolah dan sekolah rendah.

Dalam program siswazah tahap ini, anda menjalankan kemahiran pemikiran kritikal anda untuk penyelidikan perkembangan kanak-kanak dan campur tangan awal untuk melahirkan pelajar kelas ketiga. Dengan melaksanakan kurikulum yang ketat di bawah bimbingan fakulti pakar, kami berhasrat untuk mendapatkan hasil kaedah pengajaran anda menggunakan penyelidikan berasaskan bukti dan strategi digunakan. peluang pengalaman bidang sepanjang Master anda Pelajaran dalam program Kanak-kanak Pendidikan Awal mendedahkan anda untuk bekerja dengan kumpulan umur yang pelbagai dan belia yang berbeza-beza tahap perkembangan dan intelek.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Pakar dalam keperluan unik kanak-kanak dengan kebolehan pembelajaran yang pelbagai dengan mendapatkan Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak dan Awal Kanak- ... [+]

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Childhood Ijazah Pendidikan Khas Awal Anda

Pakar dalam keperluan unik kanak-kanak dengan kebolehan pembelajaran yang pelbagai dengan mendapatkan Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak dan Awal Kanak-Kanak Pendidikan Khas. Direka untuk bakal pendidik dengan ijazah sarjana muda dalam bidang bukan pendidikan, program ini membawa kepada awal pelesenan guru.

Membantu memenuhi permintaan yang meningkat untuk awal kanak-kanak profesional pendidikan khas yang mahir dan disahkan. tuan ini dalam program ijazah pendidikan khas awal kanak-kanak menyediakan pelajar dengan latihan amali dalam pedagogi dan metodologi serta kajian yang mendalam tentang keperluan psikologi, emosi dan perkembangan kanak-kanak muda.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Menjadi seorang pendidik pakar, peguam bela dan pemimpin dengan Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak dan ijazah Awal Kanak-Kanak Pendidikan Khas di Grand ... [+]

Program awal - tidak membawa kepada Licensure Guru awal

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Membawa Pendidikan Khas untuk Menakjubkan Anak Kecil

Menjadi seorang pendidik pakar, peguam bela dan pemimpin dengan Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak dan ijazah Awal Kanak-Kanak Pendidikan Khas di Grand Canyon University (GCU). Program ini membolehkan anda untuk membantu setiap pelajar berkembang potensi penuh mereka manakala menyokong di peringkat sekolah dan daerah untuk kanak-kanak yang pelbagai kebolehan.

Melangkah ke bidang permintaan yang tinggi pendidikan khas awal kanak-kanak sebagai graduan program ijazah sarjana ini menggabungkan amalan terbaik pedagogi dan metodologi serta kepakaran dalam keperluan psikososial dan keluarga kanak-kanak yang luar biasa.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master Grand Canyon Universiti Pendidikan Pentadbiran Pendidikan telah dicipta untuk mereka yang berminat untuk melanjutkan lesen pengetua dan bekerja dalam pentadbiran p ... [+]

Program Advanced Untuk Licensure Principal

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Your Master Pentadbiran Pendidikan

Master Grand Canyon Universiti Pendidikan Pentadbiran Pendidikan telah dicipta untuk mereka yang berminat untuk melanjutkan lesen pengetua dan bekerja dalam pentadbiran pendidikan di pra-K melalui penubuhan 12. Ditawarkan melalui College of Education, tuan ini dalam ijazah pentadbiran pendidikan membantu anda mempelajari amalan profesional dan etika seperti yang dilihat melalui kanta pandangan dunia Kristian.

Dalam ijazah sarjana dalam pentadbiran pendidikan program dalam talian, anda mengambil bahagian dalam latihan yang bersama-sama dengan praktikum dan bidang pengalaman. Peluang-peluang ini menyediakan anda dengan aplikasi praktikal objektif pembelajaran program dan kecekapan. Ia adalah melalui permohonan ini praktikal yang anda menjadi bersedia untuk mengejar jawatan pentadbiran pendidikan selepas menamatkan pengajian. Pemimpin Interstate School Licensure Consortium (ISLLC) dan piawaian Majlis Perlembagaan Kepimpinan Pendidikan (ELCC) membentuk asas program ini diiktiraf di peringkat serantau dan Arizona diluluskan pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Program Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas (ITL) Grand Canyon University direka untuk profesional pendidikan dengan semangat bekerja dengan anak-anak K-12 yang kura ... [+]

Program Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas (ITL) Grand Canyon University direka untuk profesional pendidikan dengan semangat bekerja dengan anak-anak K-12 yang kurang upaya sederhana hingga sederhana; graduan program ini boleh mendapatkan lesen mengajar awal.

Kursus dipermudahkan oleh pakar dalam bidang yang menggabungkan pengetahuan dan pengalaman mereka dalam bidang pembelajaran, emosi, tingkah laku, kecacatan fizikal dan kognitif serta kecacatan ke dalam kurikulum. Program ini dirumuskan supaya graduan mempunyai kesediaan untuk mempengaruhi penduduk keperluan khas dan melaksanakan rancangan pembelajaran individu yang disesuaikan dengan pelbagai keperluan pembelajaran.

Format dan kursus program yang diiktiraf oleh Lembaga ini yang diiktiraf di peringkat serantau dan Arizona State Education ini direka untuk pelajar dewasa yang membina kekuatan mereka dan memperluaskan kemahiran mereka untuk menyokong kanak-kanak dengan kebolehan pembelajaran yang pelbagai. Kursus-kursus ini juga memenuhi piawaian Penilaian dan Sokongan Konsortium Guru (InTASC) dan piawaian Majlis untuk Kanak-kanak yang Luar Biasa (CEC).... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Program Master of Education in Special Education (NITL) Grand Canyon University adalah program pemberian permulaan awal yang menyediakan calon guru untuk kerjaya dalam pe ... [+]

Program Master of Education in Special Education (NITL) Grand Canyon University adalah program pemberian permulaan awal yang menyediakan calon guru untuk kerjaya dalam pendidikan khas dengan tumpuan kepada pelajar K-12 yang kurang upaya sederhana hingga sederhana.

Program ini bertujuan untuk membantu pelajar siswazah menguasai pengetahuan dan memupuk kemahiran yang diperlukan untuk menyokong perkembangan kanak-kanak yang luar biasa dan pelajar sekolah menengah. Ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, kurikulumnya yang ketat mengajar bagaimana untuk menyesuaikan strategi pengajaran untuk memenuhi setiap Program Pendidikan Individu (IEP) pelajar, sambil membina kekuatan yang telah dimiliki seorang guru. Program ini membantu calon guru meningkatkan keakraban mereka dengan kurang upaya sederhana hingga sederhana, sambil meningkatkan kepakaran dalam penilaian, intervensi dan perancangan peralihan. Program ini tidak membawa kepada pengajaran licensure.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master Grand Canyon Universiti Pendidikan Kepimpinan Pendidikan, ditawarkan melalui College of Education, menyediakan anda dengan alat yang diperlukan untuk maju dalam ke ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Bersedia untuk Menjadi Pemimpin Pendidikan

Master Grand Canyon Universiti Pendidikan Kepimpinan Pendidikan, ditawarkan melalui College of Education, menyediakan anda dengan alat yang diperlukan untuk maju dalam kerjaya anda dalam kepimpinan pendidikan. Selain itu, ini tuan dalam talian dalam ijazah kepimpinan pendidikan membantu anda memahami dan bersedia untuk menggunakan amalan profesional dan beretika melalui kanta pandangan dunia Kristian.

Jika anda berminat untuk memohon untuk tuan ini dalam program kepimpinan pendidikan, anda perlu menyediakan dokumentasi pengalaman mengajar yang disahkan, walaupun program ini tidak membawa kepada guru atau pelesenan ibu. Pemimpin Interstate School Licensure Consortium (ISLLC) dan piawaian Majlis Perlembagaan Kepimpinan Pendidikan (ELCC) membentuk asas program ini diiktiraf di peringkat serantau dan Arizona-diluluskan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Grand Canyon University

Sarjana Seni dalam Sejarah dengan Penekanan dalam program ijazah Pendidikan menyediakan pelajar untuk mengajar kursus sarjana muda untuk kedua-dua kampus dan modaliti dal ... [+]

Yang Sarjana Seni dalam Sejarah dengan Penekanan dalam Pendidikan Program ijazah menyedia para pelajar untuk mengajar kursus sarjana muda untuk modal dan modal dalam talian di institusi dua tahun atau empat tahun.

Ditawarkan oleh Kolej Kemanusiaan dan Sains Sosial Kolej Universiti Grand Canyon, tuan dalam program sejarah ini mengimbangi kandungan sejarah dengan pedagogi untuk menyediakan laluan untuk mendapatkan latihan lanjutan dalam bidang sejarah dan pendidikan. Pelajar akan mengenal pasti teknik bilik darjah dan pelbagai aspek amalan pedagogi di peringkat universiti. Menunjukkan pemahaman mengenai peristiwa, tema, narasi, hujah dan tafsiran yang bersejarah akan mempersiapkan para pelajar untuk cemerlang dalam mengajar subjek. Sarjana Sastera dalam Sejarah dengan Penekanan dalam program ijazah Pendidikan adalah peluang yang sangat baik untuk mereka yang ghairah tentang pengajaran dengan minat yang kuat dan rasa ingin tahu untuk sejarah juga. Pelajar akan menganalisis fakta penting dan kepentingan peristiwa sejarah, menilai perkembangan budaya dan memerhatikan pelbagai sejarah politik, ekonomi atau ketenteraan dari seluruh dunia.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Seni Grand Canyon University dalam Bahasa Inggeris dengan Penekanan dalam program ijazah Pendidikan menyediakan pelajar untuk mengajar kursus sarjana muda di inst ... [+]

Universiti Grand Canyon Sarjana Seni dalam Bahasa Inggeris dengan Penekanan dalam Pendidikan Program ijazah menyedia pelajar untuk mengajar kursus sarjana muda di institusi pengajian tinggi dua tahun atau empat tahun untuk kedua-dua kampus dan modaliti dalam talian.

Ditawarkan oleh Kolej Kemanusiaan dan Sains Sosial, program ini merupakan peluang yang sangat baik bagi mereka yang mempunyai semangat untuk menulis dan kesusasteraan dan bercita-cita berkongsi minat mereka dengan pelajar melalui pengajaran. Pelajar akan mendapat latihan lanjutan dalam bidang Bahasa Inggeris untuk membuat perbezaan dalam kelas sarjana muda. Kecemerlangan utama program ini termasuk pedagogi di peringkat universiti, mengajar penulisan dan kesusasteraan, amalan penulisan profesional dan teori penulisan dan retorik. Dengan asas seni liberal, program ini mengamati amalan pedagogi berasaskan penyelidikan, seperti reka bentuk kurikulum strategik dan kolaboratif, pelbagai teori pembelajaran dewasa dan menggabungkan teknologi ke dalam persekitaran pembelajaran jarak jauh. Program ini bertujuan untuk membangunkan pelajar menjadi pemimpin pendidikan yang berkemahiran untuk melaksanakan amalan ini untuk memberi kesan kepada pelajar.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sastera dalam Gangguan Spektrum Autisme (ASD), yang ditawarkan oleh Kolej Grand Canyon University Pendidikan, menyediakan analisis sengit pembelajaran dan kemahir ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Menumpukan kepada Autism Spectrum Disorders (ASD)

Dengan tersebar luasnya gangguan spektrum autisme terus meningkat, ia adalah penting untuk mengamalkan pengetahuan yang mendalam tentang pembangunan neurologi dan analisis tingkah laku gunaan. Sarjana Sastera dalam Gangguan Spektrum Autisme (ASD), yang ditawarkan oleh Kolej Grand Canyon University Pendidikan, menyediakan analisis sengit pembelajaran dan kemahiran penambahbaikan berasaskan otak. Melalui gabungan aplikasi, teori dan penyelidikan, dilesenkan pendidik khas bersedia untuk memenuhi permintaan pengajaran dan menguasai teknik-teknik yang meningkatkan keberhasilan murid ASD.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Mengubah keberkesanan kementerian anda kepada belia, kanak-kanak, keluarga dan jemaah dengan Master of Arts dalam Belia dan Kementerian Keluarga. ... [+]

Mengubah keberkesanan kementerian anda kepada belia, kanak-kanak, keluarga dan jemaah dengan Master of Arts dalam Belia dan Kementerian Keluarga. Seminari Teologi Grand Canyon menyediakan program sarjana kementerian belia untuk menteri, pembantu pendeta, menteri keluarga atau pemimpin para-gereja yang mempunyai semangat untuk pemuridan di setiap peringkat pembangunan manusia.

Melangkah ke masyarakat kita yang penuh semangat dan belajar membina sebuah kementerian yang kuat dan transformatif yang mengubah kehidupan. Bercakap kepada keperluan khusus golongan muda dan keluarga dengan kementerian yang berpusat pada Injil Yesus Kristus.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master of Arts dalam Kementerian Kristian menyampaikan latihan teologi yang terbaik dalam kelas kepada individu yang menjawab panggilan Tuhan untuk melayani gereja. ... [+]

Master of Arts dalam Kementerian Kristian menyampaikan latihan teologi yang terbaik dalam kelas kepada individu yang menjawab panggilan Tuhan untuk melayani gereja. Masukkan Seminari Teologi Grand Canyon dan terima persiapan intelektual, rohani dan profesional yang diperlukan untuk kementerian Injil yang bermanfaat dan transformatif. Seminari Teologi Grand Canyon telah merangka satu program pengajian lanjutan yang berakar pada asas-asas alkitabiah, bagi para menteri dan penolong pendeta yang berkhidmat secara kementerian sepenuh masa, sambilan, bi-vokasional atau berkhidmat. Terus mendalam ke dalam Firman Tuhan apabila anda berkembang dalam pengetahuan doktrin dan amalan terbaik untuk kementerian yang berkesan dan transformatif.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master of Arts dalam Kepemimpinan Kristian adalah program multidisiplin yang unik yang direka untuk mereka yang ingin memimpin sebagai orang Kristian merentasi pelbagai j ... [+]

Master of Arts dalam Kepemimpinan Kristian adalah program multidisiplin yang unik yang direka untuk mereka yang ingin memimpin sebagai orang Kristian merentasi pelbagai jemaat, kementerian dan pengaturan lain.

Ditawarkan oleh Seminari Teologi Grand Canyon, program ijazah kepemimpinan Kristian ini melengkapi anda secara akademik, rohani dan profesional untuk menavigasi cabaran kepimpinan abad ke-21. Meningkatkan kemahiran dan pengetahuan pentadbiran anda. Transformasi gereja atau komuniti setempat dengan membangunkan keberkesanan sebagai pemimpin korporat atau komuniti. Melangkah ke Seminari Teologi Grand Canyon dan belajar praktik pembangunan kepimpinan Kristian yang diperlukan untuk membimbing orang lain dengan kebijaksanaan dalam konteks gereja dan komuniti.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Seni di Universiti Grand Canyon dalam Komunikasi dengan Penekanan dalam program ijazah Pendidikan menyediakan pelajar yang mempunyai minat untuk komunikasi dengan ... [+]

Universiti Grand Canyon Sarjana Seni dalam Komunikasi dengan Penekanan dalam Pendidikan Program ijazah memberi pelajar yang mempunyai minat untuk komunikasi dengan peluang untuk meneruskan kerjaya dalam pengajaran.

Sarjana dalam program komunikasi yang ditawarkan oleh Kolej Kemanusiaan dan Sains Sosial, menyediakan pelajar untuk mengajar kursus sarjana muda di institusi dua tahun atau empat tahun, yang mengkhususkan diri dalam kedua-dua kampus tradisional dan modaliti dalam talian. Pelajar akan terlibat dalam keseimbangan kandungan komunikasi dan pedagogi dengan matlamat untuk mendapatkan kepakaran dalam memahami, mendemonstrasikan dan berkesan mengajar semua aspek komunikasi. Program guru komunikasi postecondary ini membentuk pelajar menjadi pemikir kritis yang meneliti peranan dan kesan komunikasi pada budaya dan masyarakat. Pelbagai jenis komunikasi yang ditangani termasuk komunikasi interpersonal dan hubungan, strategik, antara budaya dan media.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Belajar untuk membina dan melaksanakan kurikulum di peringkat bilik darjah, sekolah, daerah dan negeri dengan Sarjana Sastera dalam Kurikulum dan ijazah Instruction. ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Your Master Sastera dalam Kurikulum dan Pengajaran

Belajar untuk membina dan melaksanakan kurikulum di peringkat bilik darjah, sekolah, daerah dan negeri dengan Sarjana Sastera dalam Kurikulum dan ijazah Instruction. Berlesen K-12 pendidik boleh mendapatkan kemahiran untuk menjadi pemimpin pengajaran melalui gabungan pengalaman kerja kursus, penyelidikan dan bidang bilik darjah. Yang ditawarkan oleh Kolej Grand Canyon University Pendidikan, program ini menekankan pendekatan ulama-pengamal kepada pembangunan kurikulum, pengajaran dan penilaian.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Jika anda seorang guru semasa dan dapatkan Master anda Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain-lain (TESOL), anda akan layak untuk mengajar bah ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Mendapat Masters Anda di TESOL

Jika anda seorang guru semasa dan dapatkan Master anda Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain-lain (TESOL), anda akan layak untuk mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar-pelajar dari negara-negara dan budaya lain. Anda juga boleh mara ke jawatan kepimpinan pendidikan dan TESOL sebagai ke-21 daerah sekolah abad menjadi lebih budaya yang pelbagai. Pekerjaan dalam literasi bahasa Inggeris dijangka meningkat dalam dekad akan datang.

Dalam MA ini dalam program ijazah TESOL, anda disediakan dengan pelbagai peluang untuk memohon konsep, teori dan penyelidikan, khususnya dalam praktikum TESOL yang membimbing anda melalui pengalaman pemerhatian dan berdasarkan amalan. praktikum ini memerlukan anda untuk mempunyai akses kepada PK-12 sekolah kelas dengan pelajar ESL untuk melengkapkan praktikum kursus dan program tugasan anda. MA talian bertauliah serantau di TESOL talian, ditawarkan melalui College Grand Canyon University Pendidikan, adalah selaras dengan Penilaian Interstate Guru dan Sokongan Consortium dan Standard Pengiktirafan awal TESOL Program dalam PK-12 pendidikan guru ESL.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Seni dalam Kementerian Bandar direka untuk pemimpin Kristian dengan hati untuk dilayani di luar dinding gereja. Program unik The Grand Canyon Theological Seminary ... [+]

Sarjana Seni dalam Kementerian Bandar direka untuk pemimpin Kristian dengan hati untuk dilayani di luar dinding gereja. Program unik The Grand Canyon Theological Seminary menyediakan pastor, menteri dan pemimpin bukan untung untuk membawa perkhidmatan seperti Christ ke persekitaran bandar yang cepat.

Belajar untuk menjembatani mesej Kristian untuk abad ke-21 tanpa menjejaskan integriti injil. Program ini merupakan pengalaman yang optimum bagi mereka yang ingin melakukan jangkauan dan kementerian kepada rakan-rakan gereja bandar atau memulakan kementerian nirlaba dalam suasana bandar.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Menyediakan remaja dengan kemahiran literasi yang diperlukan untuk kolej atau kerjaya masa depan. Master Grand Canyon Universiti Sastera di Reading dengan Penekanan Pendi ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Your Master Sastera dalam Reading Online

Menyediakan remaja dengan kemahiran literasi yang diperlukan untuk kolej atau kerjaya masa depan. Master Grand Canyon Universiti Sastera di Reading dengan Penekanan Pendidikan menengah, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, sejajar dengan piawaian Persatuan Literasi Antarabangsa dan menyediakan pakar untuk tuntutan pembangunan pelajar. Kurikulum yang ketat menyajikan sekolah dan daerah dengan menyediakan pelbagai pelajar akses yang adil kepada pendidikan berkualiti tinggi dengan asas dalam literasi.

... [-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

The Master dalam talian Seni di Reading dengan Penekanan dalam Pendidikan Asas, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, sejajar dengan piawaian Persatuan Literasi Antaraba ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Your Master Sastera dalam Reading Online

standard negeri dan pendidikan persekutuan telah meningkatkan keperluan untuk guru-guru yang berkelayakan yang boleh meningkatkan kualiti bacaan untuk gred K-8. The Master dalam talian Seni di Reading dengan Penekanan dalam Pendidikan Asas, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, sejajar dengan piawaian Persatuan Literasi Antarabangsa untuk menyediakan pakar dan interventionists untuk menghadapi cabaran global pembangunan celik huruf. Kurikulum yang ketat berkhidmat kepada masyarakat dengan menyediakan pelbagai pelajar akses yang adil kepada pendidikan berkualiti tinggi dengan asas dalam literasi.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Grand Canyon University

Program Sarjana Sains dalam Program Pengurusan Teknologi Maklumat Grand Canyon University dirancang untuk menyediakan pelajar untuk kedudukan kepimpinan dalam teknologi m ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Ambil Langkah Seterusnya dalam Kerjaya IT anda Program Sarjana Sains dalam Program Pengurusan Teknologi Maklumat Grand Canyon University dirancang untuk menyediakan pelajar untuk kedudukan kepimpinan dalam teknologi maklumat. Sarjana dalam program pengurusan teknologi maklumat terdiri daripada gabungan kursus pengurusan yang unik yang akan memberikan anda pengetahuan perniagaan yang diperlukan untuk menguruskan fungsi teknologi maklumat merentasi pelbagai industri.

Jika anda mempunyai pengalaman atau latar belakang dalam teknologi maklumat dan ingin mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda, MS ini dalam program pengurusan teknologi maklumat adalah untuk anda. Para sarjana dalam bidang pengurusan teknologi maklumat merangkumi pelbagai topik dalam bidang fungsional perniagaan, seperti perakaunan, kewangan, tingkah laku organisasi dan pengurusan strategik, serta topik teknologi, termasuk keselamatan maklumat dan pengurusan risiko, inovasi dalam teknologi maklumat dan pengurusan data, analisis proses perniagaan dan pengurusan projek IT. Anda akan mempunyai peluang untuk mensintesis dan mengamalkan apa yang telah anda pelajari sepanjang program dengan melaksanakan projek IT yang diterapkan. Projek anda akan memberi tumpuan kepada penyelesaian pengurusan IT dan sistem untuk memenuhi keperluan perniagaan kontemporari dengan penekanan kepada pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah yang digunakan dalam organisasi perniagaan yang berasaskan IT.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Kelas bermula dengan kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami. ... [+]

Kelas bermula dengan kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
8 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Tiada inovasi keusahawanan dan organik mengembangkan perniagaan anda dengan Sarjana Sains Kepimpinan Organisasi dan ijazah Keusahawanan. ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Kemajuan Kemahiran Anda dengan MS dalam Kepimpinan Organisasi

Tiada inovasi keusahawanan dan organik mengembangkan perniagaan anda dengan Sarjana Sains Kepimpinan Organisasi dan ijazah Keusahawanan. Ditawarkan oleh Kolej Colangelo Perniagaan, belajar strategi yang mendorong pertumbuhan perniagaan dan meningkatkan pendapatan. Sarjana ini dalam program kepimpinan organisasi memberi tumpuan kepada pendekatan pemasaran dan jualan untuk membantu produk atau perniagaan anda berkembang.

Dalam tuan dalam program keusahawanan ini, kerja kursus membolehkan anda mengamalkan kemahiran yang diperlukan untuk membangun, membina dan mengekalkan model perniagaan yang berjaya untuk ekonomi abad ke-21. Melalui kurikulum yang ketat, anda belajar tingkah laku untuk meningkatkan pemasaran dan penjualan produk atau perkhidmatan, menggunakan kajian berasaskan penyelidikan. Perbincangan diketuai oleh fakulti pakar membolehkan anda untuk mendapatkan pemahaman yang mendalam tentang konsep seperti pembangunan pelanggan, analisis dan strategi pemasaran berasaskan web.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Program Sarjana Sains dalam Program Pengurusan Teknologi Maklumat Grand Canyon University dirancang untuk menyediakan pelajar untuk kedudukan kepimpinan dalam teknologi m ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Ambil Langkah Seterusnya dalam Kerjaya IT anda Program Sarjana Sains dalam Program Pengurusan Teknologi Maklumat Grand Canyon University dirancang untuk menyediakan pelajar untuk kedudukan kepimpinan dalam teknologi maklumat. Sarjana dalam program pengurusan teknologi maklumat terdiri daripada gabungan kursus pengurusan yang unik yang akan memberikan anda pengetahuan perniagaan yang diperlukan untuk menguruskan fungsi teknologi maklumat merentasi pelbagai industri.

Jika anda mempunyai pengalaman atau latar belakang dalam teknologi maklumat dan ingin mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda, MS ini dalam program pengurusan teknologi maklumat adalah untuk anda. Para sarjana dalam bidang pengurusan teknologi maklumat merangkumi pelbagai topik dalam bidang fungsional perniagaan, seperti perakaunan, kewangan, tingkah laku organisasi dan pengurusan strategik, serta topik teknologi, termasuk keselamatan maklumat dan pengurusan risiko, inovasi dalam teknologi maklumat dan pengurusan data, analisis proses perniagaan dan pengurusan projek IT. Anda akan mempunyai peluang untuk mensintesis dan mengamalkan apa yang telah anda pelajari sepanjang program dengan melaksanakan projek IT yang diterapkan. Projek anda akan memberi tumpuan kepada penyelesaian pengurusan IT dan sistem untuk memenuhi keperluan perniagaan kontemporari dengan penekanan kepada pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah yang digunakan dalam organisasi perniagaan yang berasaskan IT.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Ditawarkan oleh College of Business Colangelo, program ijazah sarjana muda yang komprehensif ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran anda dalam pelaporan kewangan, p ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Dapatkan Sarjana Sains dalam Perakaunan (MSA) dan Sediakan untuk CPA anda Sediakan kerjaya lanjutan dalam perakaunan korporat atau awam dengan Master of Science dalam Perakaunan Grand Canyon University (GCU). Ditawarkan oleh College of Business Colangelo, program ijazah sarjana muda yang komprehensif ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran anda dalam pelaporan kewangan, percukaian dan pengauditan sambil menyediakan Peperiksaan CPA Seragam anda. Direka untuk pelajar dengan perakaunan bujang, jalan yang dipercepatkan untuk pembelajaran ini menawarkan asas kukuh yang menggalakkan amalan undang-undang dan etika bagi akauntan dan pengurus yang terikat kepada dasar Akta Sarbanes-Oxley (SOX).... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Program Sarjana Sains Grand Canyon University dalam program ijazah Cyber ​​Security menawarkan peluang kepada pelajar yang mahir dalam teknologi dan bidang berasaskan kes ... [+]

Ditawarkan Oleh: College of Science, Engineering,

Gambaran keseluruhan

Selamat, Lindungi dan Urus Alam Sekitar Maya Program Sarjana Sains Grand Canyon University dalam program ijazah Cyber ​​Security menawarkan peluang kepada pelajar yang mahir dalam teknologi dan bidang berasaskan keselamatan untuk beralih ke kerjaya khusus dalam keselamatan siber. Sebagai salah satu daripada beberapa program keselamatan siber di negara ini, program tuan guru GCU melatih para pelajar untuk menggunakan teknik sumber terbuka, terkini dan maju dalam forensik digital, ujian penembusan, penilaian kerentanan dan teknik eksploitasi - sama dengan perisian dan aplikasi lain-untuk melindungi organisasi sistem, data, proses dan orang.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Kaunseling Ketagihan. Sebagai masyarakat memahami lebih banyak mengenai ketagihan, lebih ramai orang mencari rawatan dan lebih banyak pesalah dadah di ... [+]

Sarjana Sains dalam Kaunseling Ketagihan. Sebagai masyarakat memahami lebih banyak mengenai ketagihan, lebih ramai orang mencari rawatan dan lebih banyak pesalah dadah dihantar ke program rawatan dan bukannya penjara.

Akibatnya, permintaan untuk penasihat penyalahgunaan dadah dijangka meningkat lebih cepat daripada permintaan untuk kebanyakan pekerjaan lain menjelang 2018. Program ijazah peringkat seterusnya ini direka untuk memenuhi keperluan pelajar yang ingin meneruskan kerjaya sebagai profesional kaunseling kecanduan. Program ini menyediakan pelajar untuk merawat penyalahgunaan bahan dan gangguan pergantungan. Kursus memberikan tinjauan menyeluruh tentang kaunseling teori, kaunseling kumpulan, isu sosial dan budaya, psychopharmacology, isu keluarga, dan banyak lagi. Di samping itu, latihan magang yang diselia menyediakan 150 jam peluang untuk pelajar untuk mengembangkan kemahiran kaunseling mereka. Di banyak negeri, ijazah sarjana diperlukan untuk peringkat tertinggi pelesenan atau pensijilan. Graduan program ini disediakan untuk memenuhi keperluan akademik untuk lesen di Arizona sebagai kedua-dua Kaunselor Penyalahgunaan Alkohol Bersekutu (LASAC) dan Kaunselor Penyalahgunaan Bahan Bebas Berlesen (LISAC). Di samping itu, graduan program dari kebanyakan negara lain akan disediakan secara akademik untuk memulakan proses mendapatkan persijilan dan lesen di negara asal mereka. Keperluan pelesenan dan pensijilan mungkin berbeza dari negeri ke negeri. Ia adalah tanggungjawab pelajar untuk memeriksa keperluan dalam keadaan mereka.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Program Transformasi Kristian GCU mewujudkan peluang untuk mengintegrasikan prinsip-prinsip Kristian dalam amalan kaunseling profesional. Sarjana Sains dalam Kaunseling K ... [+]

Program Transformasi Kristian GCU mewujudkan peluang untuk mengintegrasikan prinsip-prinsip Kristian dalam amalan kaunseling profesional.

Sarjana Sains dalam Kaunseling Kristian menyediakan graduan untuk berkhidmat kepada pelanggan yang sedang mencari perkhidmatan kaunseling dengan unsur-unsur keimanan Kristian yang bersepadu. Program ini menawarkan asas yang kukuh dalam pengetahuan alkitabiah dan kebijaksanaan teologi, yang boleh digunakan dalam pengaturan kaunseling yang dikendalikan oleh klien. Ini termasuk penerokaan kesihatan rohani, pertumbuhan dan perkembangan karakter untuk kaunselor dalam kehidupan dan amalan.

Pelajar membangun pemahaman yang mendalam mengenai Injil untuk membincangkan isu-isu yang berkaitan dengan perspektif Kristian. Program ini memenuhi keperluan akademik yang ditubuhkan oleh Lembaga Kebangsaan untuk Kaunseling yang Diperakui. Pelajar diberi latihan komprehensif untuk mencapai pensijilan dan lesen negara di Arizona sebagai kaunselor. Maju dari negara lain mungkin mempunyai persediaan akademik untuk memulakan proses mendapatkan persijilan dan lesen di negara masing-masing. Ijazah sarjana dalam kaunseling diperlukan untuk dilesenkan sebagai kaunselor di 48 negeri, termasuk Arizona. Tetapi, keperluan tambahan mungkin berbeza dari negeri ke negara. Terbitan program ijazah ini akan disediakan untuk merawat individu yang mengalami kecacatan sosial, psikologi dan emosi. Pelajar boleh memfokuskan kerjaya kaunseling mereka pada pelbagai gangguan seperti tingkah laku, kesihatan mental, penyalahgunaan bahan, dan perkahwinan dan keluarga.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Keadilan Jenayah dengan penekanan Pengajian Hukum direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan pemahaman mereka mengenai undang-undang, ketertiban so ... [+]

Sarjana Sains dalam Keadilan Jenayah dengan penekanan Pengajian Hukum direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan pemahaman mereka mengenai undang-undang, ketertiban sosial dan keadilan. Program ini juga menyediakan pelajar untuk bekerja dalam asas undang-undang di mana penyelidikan mendalam tentang isu-isu undang-undang dan sosial dijalankan.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Keadilan Jenayah dengan penekanan dalam Penguatkuasaan Undang-undang direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan pemahaman mereka mengenai undang-un ... [+]

Sarjana Sains dalam Keadilan Jenayah dengan penekanan dalam Penguatkuasaan Undang-undang direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan pemahaman mereka mengenai undang-undang, ketertiban sosial dan keadilan. Program ini amat sesuai untuk anggota penguatkuasa undang-undang yang ingin maju dalam bidang mereka, serta pembetulan, percubaan, dan pegawai parol; kerani undang-undang; dan pembuat keputusan lain yang menangani soalan dasar awam, penyelidikan sosial dan pentadbiran keadilan dalam bidang awam.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Program Sarjana Sains dalam Kepemimpinan Grand Canyon University menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk membangunkan profesional dan memperoleh keyakinan diri dalam g ... [+]

Program Sarjana Sains dalam Kepemimpinan Grand Canyon University menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk membangunkan profesional dan memperoleh keyakinan diri dalam gaya kepimpinan mereka sendiri. Pelajar belajar untuk mengintegrasikan asas konseptual untuk peranan kepimpinan eksekutif yang menekankan penggunaan segera kemahiran kepimpinan etika dan praktikal serta keupayaan untuk mencipta, berkomunikasi dan mempengaruhi keputusan menggunakan pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah yang berasaskan teori dan penyelidikan. Program ini menekankan penubuhan dan mengekalkan hubungan berdasarkan kemahiran komunikasi intrapersonal dan interpersonal untuk memimpin organisasi yang pelbagai dan global.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master of Science dalam Kepimpinan Organisasi dan Keusahawanan direka bentuk untuk memberikan pemimpin, usahawan, dan usahawan yang mempunyai pengetahuan dan kemahiran un ... [+]

Master of Science dalam Kepimpinan Organisasi dan Keusahawanan direka bentuk untuk memberikan pemimpin, usahawan, dan usahawan perniagaan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menumpukan perusahaan ke atas pertumbuhan organik melalui inovasi, pengkomersialan inovasi yang terhasil, dan seterusnya jualan dan pemasaran produk dan perkhidmatan dibangunkan.

Pelbagai topik yang berkaitan dengan inovasi, pemasaran dan jualan akan diterokai, dan prinsip-prinsip terbukti kepimpinan hamba dan pengurusan berasaskan nilai diterapkan sepanjang program untuk menyediakan graduan untuk membangun dan memupuk semangat keusahawanan dalam organisasi mereka. Pelajar akan membincangkan perumusan dan pelaksanaan strategi pertumbuhan dalam organisasi dan bagaimana untuk kekal berdaya saing dalam pasaran global.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Kesihatan dan Kesejahteraan Mental Grand Canyon University dengan Penekanan dalam program ijazah Kementerian Kristian menyediakan asas dalam pengetahu ... [+]

Sarjana Sains dalam Kesihatan dan Kesejahteraan Mental Grand Canyon University dengan Penekanan dalam program ijazah Kementerian Kristian menyediakan asas dalam pengetahuan alkitabiah dan kebijaksanaan teologi untuk pelajar yang ingin meneruskan kementerian dalam kesihatan mental dan berkhidmat sebagai pekerja Kristian yang berfokus pada kesihatan.

Anda akan mengembangkan pemahaman yang mendalam mengenai Injil untuk membincangkan isu-isu yang berkaitan dengan perspektif Kristian. Penerokaan kesihatan rohani, pertumbuhan, pembangunan karakter dan bidang alam manusia akan memberikan anda pengetahuan dalam kehidupan dan amalan untuk membantu individu yang mencari sokongan dan dorongan dalam kerangka kerja Kristian. Ijazah kementerian Kristian ini tidak membawa kepada lesen.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Transformative Master dalam Kaunseling Penggunaan Alkohol dan Gangguan Addictive membantu anda mengintegrasikan nilai-nilai Kristian ke dalam a ... [+]

Apabila anda telah dipanggil untuk berkongsi perkataan Tuhan semasa melayani individu yang berjuang dengan ketagihan dadah, asas pendidikan yang kuat dalam prinsip-prinsip Kristian, teori psikologi dan amalan kaunseling adalah penting.

Grand Canyon University 's Transformative Master dalam Kaunseling Penggunaan Alkohol dan Gangguan Addictive membantu anda mengintegrasikan nilai-nilai Kristian ke dalam amalan kaunseling profesional yang berkaitan dengan gangguan ketagihan.

Program ijazah kaunseling penyalahgunaan dadah ini ditawarkan oleh Kolej Kemanusiaan dan Sains Sosial, dan termasuk kursus yang membolehkan anda memberi tumpuan kepada kaunseling penyalahgunaan dadah dan menyediakan anda untuk kerjaya sebagai kaunselor kecanduan berlesen. Di samping kebijaksanaan alkitabiah, anda meneroka teori psikologi yang berkaitan dengan ketagihan, penilaian dan kaedah rawatan terkini dan pengaruh budaya, keluarga dan pengaruh sosiologi yang lain kepada penagih. Anda disediakan latihan komprehensif dan persediaan akademik untuk mencapai pensijilan dan lesen negara di Arizona sebagai kaunselor ketagihan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan penekanan dalam Psikologi Organisasi adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akadem ... [+]

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan penekanan dalam Psikologi Organisasi adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi.

Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan pemikiran kritis dan kualiti kepimpinan. Graduan dengan atribut ini boleh memberi impak kepada syarikat dan organisasi yang berminat untuk membuat persekitaran kerja mereka di mana individu boleh berkembang dan menyumbang kepada matlamat organisasi.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan penekanan dalam Psikologi Am ialah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang b ... [+]

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan penekanan dalam Psikologi Am ialah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi.

Program ini memberi tumpuan kepada pembangunan pemikiran kritis dan kualiti kepimpinan. Graduan dengan atribut ini memberi impak kepada orang-orang di sekeliling mereka melalui kepimpinan, penyelidikan tindakan, dan pengenalan perubahan komuniti programatik sama ada mereka bertindak dari perspektif guru, pengamal atau penyelidik.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master of Science dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Faktor Manusia Psikologi adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedaha ... [+]

Master of Science dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Faktor Manusia Psikologi adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi.

Faktor Manusia Psikologi adalah penggabungan bidang psikologi dan kejuruteraan.Ia adalah disiplin saintifik yang berkaitan dengan pemahaman interaksi di antara manusia dan unsur-unsur lain dalam sistem. Profesion ini menggunakan penyelidikan, teori, prinsip, data, dan kaedah lain untuk mereka bentuk untuk mengoptimumkan prestasi keseluruhan sistem. Bidang ini berusaha untuk menjadikan teknologi lebih mudah dan selamat untuk digunakan oleh orang dan meningkatkan kehidupan seharian.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Kejurulatihan Kehidupan adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan aka ... [+]

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Kejurulatihan Kehidupan adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi.

Kejurulatihan Kehidupan adalah bidang baru yang melibatkan dan mengintegrasikan bidang-bidang sosiologi, psikologi dan kaunseling. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana dalam Psikologi dengan penekanan dalam Pelatih Kehidupan akan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk membantu orang lain dalam memudahkan perubahan dalam kehidupan mereka dan termasuk teknik dan strategi yang berkaitan dengan membantu orang lain memenuhi potensi peribadi dan profesional mereka. Prospek pekerjaan dalam bidang ini termasuk bekerja dengan pelbagai individu, kumpulan dan organisasi profesional. Membina perniagaan, menggunakan sumber untuk mengubah kerjaya, belajar untuk mencipta dan mengekalkan keseimbangan dalam kehidupan seseorang serta meningkatkan dan mempertingkatkan tahap motivasi hanyalah beberapa tema yang lulusan dari program ini akan menguasai. Topik-topik penting dalam bidang pengajian ini termasuk bangunan rapport dan strategi komunikasi yang lebih maju, mengenal pasti kognisi maladaptif, penerokaan teori dan model kepimpinan yang berkesan, teknik wawancara dan pemerhatian serta analisa data. Program ini menyediakan graduan untuk profesion yang tidak berlesen, membantu melengkapkan program.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Psikologi Forensik adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik ... [+]

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Psikologi Forensik adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi. Program ini menyediakan kajian komprehensif, ketat, dan analitik jenayah dan maklum balas masyarakat terhadapnya. Tumpuan diberikan kepada penerapan teori dan kaedah penyelidikan dalam pembangunan inisiatif, dasar, dan amalan. Pelajar akan membangunkan pemahaman yang kuat dan pembangunan etika keadilan jenayah, isu kepelbagaian, pemikiran kritikal, analitik, dan kemahiran kepimpinan.

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Psikologi Kesihatan adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademi ... [+]

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam Psikologi Kesihatan adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi. Ijazah Sarjana dengan penekanan dalam psikologi kesihatan memberi tumpuan kepada faktor psikologi, biologi dan sosial yang mempengaruhi kesihatan dan penyakit. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana dengan penekanan dalam Psikologi Kesihatan akan membantu individu atau kumpulan dalam mencegah penyakit dan menggalakkan tingkah laku yang sihat.

Amalan teori dan penyelidikan akan dibentangkan untuk menyediakan graduan untuk memimpin dan mempengaruhi perubahan kesihatan di kalangan masyarakat yang pelbagai. Penerokaan antara badan dan minda akan diterokai supaya intervensi dapat dibentangkan yang akan memberi inspirasi kepada perubahan positif. Tekanan, pemakanan, pendekatan komplementari dan alternatif perubatan, gangguan makan, pematuhan perubatan, dan pengurusan kesakitan adalah topik yang menarik, yang akan diterokai berkenaan dengan bagaimana ia memberi kesan kepada kesihatan dan penyakit. Graduan akan bersedia untuk menjalankan penyelidikan dan bekerja dalam pelbagai tetapan termasuk hospital, universiti, syarikat swasta, pengaturan kerajaan, agensi swasta, dan klinik penjagaan kesihatan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Sosiologi Universiti Grand Canyon dengan Penekanan dalam Pendidikan menyediakan pelajar untuk mengajar kursus sarjana di institusi 2 tahun atau 4 tahu ... [+]

Universiti Grand Canyon Sarjana Sains dalam Sosiologi dengan Penekanan dalam Pendidikan Menyediakan pelajar untuk kursus pengajian ijazah di institusi 2 tahun atau 4 tahun di kedua-dua bidang dan modaliti dalam talian.

Menyeimbangkan kandungan sosiologi dengan teknik pedagogi dan kelas, program unik ini menawarkan laluan untuk mendapatkan latihan lanjutan dalam bidang sosiologi sambil memenuhi keperluan untuk perkembangan profesional yang berterusan. Graduan program ini akan dapat memenuhi syarat kursus siswazah yang diperlukan untuk peluang pengajaran di peringkat pasca menengah.

Min. Pendidikan

Ijazah Sarjana Muda

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam GeroPsychology adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yan ... [+]

Sarjana Sains dalam Psikologi dengan Penekanan dalam GeroPsychology adalah program yang direka untuk individu yang menginginkan promosi dan / atau pendedahan akademik yang berterusan dalam bidang psikologi.

Geropsychology adalah bidang khusus dalam psikologi yang memberi tumpuan kepada aspek psikologi dan neurologi penuaan. Pelajar yang mengikuti ijazah Sarjana dengan penekanan dalam geropikologi akan menerapkan amalan teori dan penyelidikan untuk memimpin dan mempengaruhi perubahan penjagaan psikologi yang diberikan kepada warga tua.

Penerokaan antara badan dan minda akan diterokai supaya intervensi dapat dibentangkan, yang akan mengilhami perubahan positif. Topik tumpuan akan termasuk membantu orang dewasa yang penuaan menghadapi kegelisahan, kemurungan, dan kebimbangan fizikal yang berkaitan dengan proses penuaan. Graduan akan bersedia untuk menjalankan penyelidikan mengenai penyakit yang berkaitan dengan penuaan seperti demensia.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Informatik kesihatan adalah disiplin yang pesat muncul yang menawarkan sempadan baru yang memerlukan kepimpinan yang inovatif. Teknologi baru muncul memberikan pemahaman ... [+]

Mengenai

Informatik kesihatan adalah disiplin yang pesat muncul yang menawarkan sempadan baru yang memerlukan kepimpinan yang inovatif. Teknologi baru muncul memberikan pemahaman mengenai nilai informatika kesihatan dan bagaimana ia dapat mengurangkan kos penjagaan kesihatan, meningkatkan akses dan keselamatan pesakit, dan meningkatkan kualiti perkhidmatan penjagaan kesihatan. Sarjana dalam informatika kesihatan dari Kolej Kejururawatan dan Profesional Penjagaan Kesihatan di Grand Canyon University boleh membantu anda menggunakan teknologi maklumat, baik perkakasan, dan perisian, untuk membuat keputusan yang lebih baik dan hasil pesakit yang lebih baik.

Graduan layak mengambil ujian pensijilan Profesional Bersertifikat dalam Peperiksaan Kesihatan Informatik (CPHI ™) melalui Persatuan Pengurusan Maklumat Kesihatan Amerika (AHIMA). Kursus yang menyediakan pelajar untuk peperiksaan pensijilan memberi tumpuan kepada:... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
8 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Sarjana Sains dalam Kimia di Grand Canyon University dengan program Penekanan dalam Pendidikan menawarkan peluang kerjaya dalam pendidikan bagi mereka yang mempunyai sema ... [+]

Gambaran keseluruhan

Mengkhususkan diri dalam Kimia dan Pendidikan

Sarjana Sains dalam Kimia di Grand Canyon University dengan program Penekanan dalam Pendidikan menawarkan peluang kerjaya dalam pendidikan bagi mereka yang mempunyai semangat untuk kimia. Sediakan untuk mengajar kursus sarjana dalam bidang kimia di institusi dua tahun atau empat tahun di kedua-dua kampus dan modaliti dalam talian.

Kurikulum program pendidikan kimia mengimbangi kandungan kimia dengan amalan pedagogi, jadi pelajar dapat memajukan pemahaman mereka tentang konsep kimia, dan juga menjadi pendidik yang berkesan. Satu aspek unik kurikulum yang diterajui oleh industri GCU ialah integrasi iman yang mencerminkan nilai teras pandangan dunia Kristian universiti. Soalan falsafah etika berhubung dengan inovasi sains, kimia dan teknologi timbul dalam perbincangan kelas. Menerajui cabaran dan konflik ini membantu memupuk pemimpin di lapangan yang bersedia untuk membuat perbezaan dengan keyakinan moral yang kuat.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
8 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Master Grand Canyon Universiti Sains dalam program Teknologi Pengajaran direka untuk mengamalkan profesional pengajaran yang mempunyai minat untuk menjadi seorang pakar t ... [+]

Program Advanced Untuk Pendidikan Profesional Berterusan

Ditawarkan Oleh: Kolej Pendidikan

[-]
Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Dengan Sarjana Pentadbiran Awam dengan Penekanan dalam Kerajaan dan Dasar dari Kolej Kemanusiaan dan Sains Sosial Kolej Universiti Grand Canyon, anda boleh belajar menggu ... [+]

Ditawarkan Oleh: Kolej Ilmu Kemanusiaan dan Sains Sosial

Gambaran Keseluruhan

Menyelesaikan Cabaran Dasar Awam Dengan Sarjana Pentadbiran Awam dengan Penekanan dalam Kerajaan dan Dasar dari Kolej Kemanusiaan dan Sains Sosial Kolej Universiti Grand Canyon, anda boleh belajar menggunakan kemahiran pentadbiran dalam bidang kepimpinan, pembangunan modal insan, dasar dan tadbir urus dalam kerajaan, bukan keuntungan dan komuniti arena.

Anda dicabar untuk mengenal pasti dan memberikan penyelesaian untuk isu unik yang dihadapi organisasi sektor awam hari ini. Hubungan di antara kerajaan persekutuan, negeri dan perbandaran diperiksa, bersamaan dengan sejarah federalisme Amerika Syarikat dan persaingan antara peringkat dan cabang kerajaan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Menyokong perjalanan anda ke kepimpinan perniagaan dengan kemahiran maju dalam operasi dan pengurusan fungsian. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon ... [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Mempertingkatkan Perniagaan Anda dengan MBA dan MS dalam Kepimpinan Menyokong perjalanan anda ke kepimpinan perniagaan dengan kemahiran maju dalam operasi dan pengurusan fungsian. Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University dan Master of Science in Leadership (MSL) memberikan anda peluang untuk menggabungkan prinsip-prinsip kewangan, ekonomi dan pemasaran dengan nilai kepimpinan hamba. Ditawarkan oleh Kolej Perniagaan Colangelo, program ini sesuai untuk profesional yang bekerja.

Kurikulum dalam program dalam talian kepimpinan MBA / MS ini merangkumi pelbagai kursus yang berkaitan dengan perniagaan moden. Kursus mengikuti perkembangan logik: Anda terdedah kepada asas-asas kajian peringkat siswazah sebelum memulakan fokus utama anda. Dalam persekitaran pembelajaran yang sederhana, merangsang akademik, membincangkan kuasa politik dan pengaruh selain pengurusan operasi dengan pakar fakulti dan pengamal perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Alamat lokasi
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Media Sosial
Alamat lokasi
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Media Sosial
Alamat lokasi
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Media Sosial
Alamat lokasi
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Media Sosial
Alamat lokasi
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Media Sosial