Graceland University - Independence Campus

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Graceland University adalah komuniti yang didedikasikan untuk pendidikan tinggi yang luar biasa

Kami berpijak dalam seni liberal dan berdedikasi untuk menyediakan keperluan akademik progresif pelajar abad ke-21.

Ditubuhkan pada tahun 1895 dan ditaja oleh Komuniti Christ, Universiti Graceland lebih dari sekadar sekolah. Ini adalah komuniti individu yang penuh minat, penyayang dan berdedikasi yang mengutamakan hubungan mereka dengan pelajar. Rangkaian alumni Graceland yang aktif menjangkau masa pelajar di kampus.

Lokasi

Kampus Lamoni: kampus perumahan utama terletak di Lamoni, Iowa kira-kira satu jam di selatan Des Moines. Ini adalah kampus yang indah dan mesra yang membentang seluas 170 ekar di bukit-bukit di selatan Iowa. Kompleks sukan kami mempunyai padang bola padang rumput buatan, trek luaran berkualiti Olimpik, dan kompleks bola sepak terbaik dalam persidangan. Helene Center for Visual Arts adalah iri sekolah lain, dan Dewan Sains dan Teknologi Resch menawarkan kemudahan dan peralatan standard industri. Pusat seni persembahan serantau kami, Shaw Center mempunyai auditorium 500 tempat duduk, dewan resital 100 tempat duduk, teater kotak hitam yang dapat disesuaikan sepenuhnya, lobi dan atrium baru yang indah, dan amfiteater luar yang menakjubkan. Empat puluh lapan pangsapuri pelajar dibuka pada musim gugur 2011 di pinggir kampus dan Newcom Student Union yang baru diubahsuai dan diperluas mempunyai bilik permainan khusus, makmal komputer, dan ruang pertemuan pelajar yang luas.

Kampus Kemerdekaan: Kampus Kemerdekaan kami terletak di Independence, Missouri dan merupakan rumah bagi Graceland's School of Nursing and Community of Christ Seminary. Program dalam talian Graceland dikendalikan di IC, yang dibuka pada tahun 1969. Kemudahan 55,000 kaki persegi yang mesra pelajar dilengkapi dengan alat dan sumber pembelajaran canggih termasuk rangkaian tanpa wayar yang komprehensif, makmal kemahiran kejururawatan yang dilengkapi dengan kamera untuk merakam dan demonstrasi main balik, dan perpustakaan kejururawatan yang memenangi anugerah. IC juga menawarkan program pendidikan dan perniagaan guru.

Program Dalam Talian: Graceland telah menjadi pelopor dalam pembelajaran jarak jauh dengan pengalaman berpuluh-puluh tahun yang memberikan pendidikan luar biasa dalam keselesaan rumah pelajar. Pada tahun 2000, Graceland beralih ke kaedah penyampaian dalam talian semata-mata untuk beberapa program: Sarjana Sains dalam Kejururawatan, RN ke BSN, RN ke MSN 'jambatan', Sarjana Muda Sastera dalam Pengurusan Penjagaan Kesihatan dan Doktor Praktik Kejururawatan.

Professor lecturing at the front of a class

Visi, Misi, Nilai

Graceland University mendidik pelajar untuk belajar lanjutan, untuk kerjaya yang produktif, dan untuk kehidupan yang kaya. Badan pelajarnya adalah sasaran, namun kumpulan yang pelbagai termasuk orang dari pelbagai peringkat umur, latar belakang dan bangsa yang mempunyai komitmen untuk belajar. Kurikulumnya, berakar kuat dalam tradisi seni liberal dan disempurnakan oleh pengalaman praktikal yang berorientasikan kerjaya, menegaskan gaya pembelajaran yang berbeza dan mempersiapkan pelajar untuk menjadi profesional yang kompeten. Fakulti yang berkelayakan tinggi dalam mengajar dan terlibat dalam aktiviti ilmiah, kreatif dan profesional. Bersama dengan pentadbiran dan kakitangan, mereka sangat mengambil berat tentang pelajar.

Graceland menawarkan persekitaran pembelajaran untuk kediaman dan juga pelajar bukan kediaman yang memupuk pertumbuhan peribadi. Program akademiknya yang mencabar menekankan kegembiraan dalam pembelajaran sepanjang hayat, ketegasan disiplin intelektual dan hubungan keduanya dengan kehidupan profesional dan peribadi yang memuaskan. Ukurannya memupuk keprihatinan sejati terhadap individu sambil memberikan persekutuan dan rasa kekitaan. Bagi pelajar kediaman, program kokurikulum yang kaya dengan kumpulan minat, atletik, pemerintahan pelajar, kehidupan kediaman, dan aktiviti riadah memberi peluang untuk mengembangkan kemahiran, hubungan, kreativiti, dan kepemimpinan interpersonal.

Berdasarkan nilai-nilai Kristian mengenai martabat manusia, saling menghormati, dan tanggungjawab sosial, Graceland menyambut orang-orang dari semua agama. Ia secara aktif mendukung nasihat denominasi penaja, Komuniti Kristus, untuk "mencari pembelajaran walaupun dengan belajar, dan juga dengan iman" dan sesungguhnya menawarkan ungkapan nyata dari komitmen gereja terhadap pencarian pengetahuan yang terbuka dan bebas melalui pendidikan tinggi.

Graceland mempromosikan peluang, keadilan, dan kedamaian dunia melalui tindakan praktikal dan berwawasan.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Visi

Graceland University akan menjadi pemimpin pendidikan yang diiktiraf, memberi inspirasi dan memberi tenaga kepada perkhidmatan transformasi dan kepemimpinan.

Misi

Graceland mewujudkan komuniti pembelajaran di mana pelajar mengembangkan potensi mereka untuk kehidupan yang bermakna dan produktif.

Nilai

Graceland menghargai pembelajaran, keutuhan dan komuniti. Graceland mendorong pengembangan nilai-nilai ini untuk pengayaan kehidupan dan kesejahteraan dunia.

Pembelajaran

Kami mempercayai proses seumur hidup untuk mengejar kebenaran secara terbuka dan bebas.

Keutuhan

Kami percaya bahawa pengembangan dimensi intelektual, fizikal, sosial dan spiritual semua orang diperlukan untuk kehidupan yang sihat dan memuaskan.

Komuniti

Kami menghargai dan mengalu-alukan kepelbagaian dan, sebagai institusi yang ditaja oleh Komuniti Kristus, percaya pada nilai yang melekat pada semua orang yang dinyatakan melalui hubungan yang dibina di atas dasar cinta dan penerimaan tanpa syarat.

Lokasi

Independence

Alamat
Graceland University
1401 W. Truman Rd.
Independence, MO 64050

Independence, Missouri, Amerika Syarikat

Lamoni

Alamat
Graceland University
1 University Place
Lamoni, IA 50140

50140 Lamoni, Iowa, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami