Graceland University C.H. Sandage School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan CH Sandage

Terima kasih atas minat anda dalam CH Sandage School of Business dari Graceland University yang menawarkan jurusan dalam bidang Perakaunan, Perniagaan Pertanian, Pentadbiran Perniagaan, Ekonomi, Pemasaran Media Sosial, dan Pengurusan Sukan. Anda akan diajar oleh ahli fakulti yang prihatin dan berdedikasi yang mengajarnya lebih daripada sekadar pekerjaan - ia adalah minat.

Di Universiti Graceland, pelajar belajar melalui pengalaman - melalui refleksi untuk melakukan. Bentuk pembelajaran ini disebut pembelajaran berdasarkan pengalaman, dan membantu siswa memahami pekerjaan kursus dengan lebih baik, mempunyai kelebihan berbanding pelajar di institusi lain dan memperoleh pekerjaan yang lebih baik. Peluang merangkumi: Suara Utama Cabaran Perniagaan Pengguna Muda yang dihoskan oleh Principal Financial Group, pertandingan penjualan dan pemasaran dengan pasukan bola keranjang Iowa Wolves D-League, bekerja di persidangan dan acara sukan kebangsaan yang dianjurkan oleh Heart of America Athletic Conference dan National Association Intercollegiate Athletics (NAIA), kemudahan pembuatan lawatan di ibu pejabat Vermeer Corporation dan kemudahan pergudangan di Casey's General Stores Inc., dan banyak penceramah tamu terkemuka di industri. Magang adalah bahan penting lain untuk memperluas pembelajaran pengalaman pelajar dan dipromosikan dalam bidang pengajian berikut pada tahun sekolah dan pada musim panas: perakaunan, perniagaan pertanian, pentadbiran perniagaan, keusahawanan, kewangan, perniagaan antarabangsa, pengurusan, pemasaran, sumber manusia pengurusan, pemasaran media sosial, dan pengurusan sukan.

Sebagai sebahagian dari CH Sandage School of Business, Sandage Center for the Study of Free Enterprise and Entrepreneurship membolehkan Graceland University mengabadikan semangat perusahaan bebas dalam diri pelajar, fakulti dan masyarakat. Sekiranya anda memilih untuk menjadi ahli pasukan Enactus pemenang anugerah kami, anda akan dapat merasakan semangat keusahawanan secara langsung dengan mengambil bahagian dalam projek tempatan dan antarabangsa yang menjadikan komuniti dan planet ini lebih baik. Sebagai pelajar CH Sandage School of Business di Graceland, anda juga berpeluang untuk mengambil bahagian dan memimpin organisasi seperti Ag Business Club, Community Development Club, Investment Club dan banyak lagi.

Lokasi

Lamoni

Alamat
University Place,1
50140 Lamoni, Iowa, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami