Baca keterangan rasmi

Pendidikan adalah transformasi. Di Gordon, kami mengambilnya secara peribadi. Adalah keistimewaan kami, bukan hanya tanggungjawab kami, untuk mencipta tonggak akademik, kokurikulum dan perhubungan yang unik dalam kehidupan pelajar kami.

Pengalaman Gordon mewujudkan konteks untuk pengetahuan yang diperoleh, memberikan peluang untuk menerapkan apa yang dipelajari dan menyempurnakan tujuan yang lebih luas-panggilan atau panggilan dalam kehidupan setiap pelajar.

Gordon College berusaha untuk menamatkan lelaki dan wanita yang dibezakan oleh kematangan intelektual dan watak Kristian, komited kepada kehidupan perkhidmatan dan bersedia untuk kepimpinan di seluruh dunia.

Misi kami: Tepat-masa dan tepat pada masanya

Sebagai komuniti Kristian yang disengajakan, Gordon menghidangkan pelajar dari pelbagai latar belakang yang memeluk identiti evangelikal secara kolektif dan menginginkan pengalaman yang menggabungkan pendidikan seni liberal yang luar biasa dengan kepercayaan Kristian yang berpengetahuan. Kami mengekalkan komitmen untuk mengintegrasikan iman dan pembelajaran, warisan yang pernah dianut oleh banyak institusi, seperti jiran kita di Boston, Universiti Harvard-institusi pengajian tinggi pertama di Amerika Syarikat.

Gordon juga tetap komited kepada kekuatan pendidikan seni liberal untuk mengasah kualiti yang paling dicari oleh majikan-keupayaan untuk berfikir secara holistik, berasaskan analitik, berkomunikasi secara persuasif dan-lebih penting lagi-untuk bertindak secara moral.

Tanggungjawab utama kami adalah untuk mempersiapkan para pelajar untuk jangka panjang, untuk menjadikan mereka secara rohani, intelektual, hubungan dan profesional bersedia untuk pertumbuhan seumur hidup-dari pekerjaan pertama di luar kolej dan seterusnya, ke bidang yang belum ada. Dalam satu masa apabila individu mungkin berpindah pekerjaan (bukan hanya majikan) sepanjang perjalanan kerjaya, pendidikan seni liberal yang kuat menawarkan fleksibiliti dan ketangkasan.

Misi kami adalah asas semua yang kami lakukan sewaktu kami memberi inspirasi kepada generasi akan datang ke arah kepemimpinan yang setia untuk kebaikan bersama.

Gordon College adalah salah satu kolej Kristian utama negara dan terletak di utara Boston. Kami menawarkan pelajar luar biasa peluang kepada peluang terdepan untuk pembangunan intelektual, profesional, dan kepimpinan untuk menangani cabaran yang semakin kompleks dalam masyarakat global. Gordon berdiri terpisah daripada institusi luar negeri lain di New England dengan menggabungkan pendidikan yang luar biasa dengan iman Kristian yang berpengetahuan.

Akreditasi

Gordon College telah diakreditasi oleh organisasi-organisasi berikut, sebagai pengiktirafan kepada kecemerlangan program-program kami selepas semakan yang ketat:

 • NEASC: Persatuan Sekolah-sekolah dan Kolej New England
 • NASM: Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik
 • CSWE: Majlis Pendidikan Kerja Sosial
 • Jabatan Pendidikan Komanwel Massachusetts

Gabungan

 • CCCU: Majlis Kolej dan Universiti Kristian
 • CCC: Christian College Consortium
 • Kumpulan Annapolis
 • CIC: Majlis Kolej Bebas
 • NAICU: Persatuan Kebangsaan Kolej dan Universiti Bebas
 • AICUM: Persatuan Kolej Bebas dan Universiti Massachusetts
 • NECCUM: Consortium Northeast of Colleges and Universities of Massachusetts
 • Persatuan Olahraga Kolej Kebangsaan (Bahagian III)

Kehidupan seorang pelajar

Jantung Gordon adalah komuniti pelajar kami yang kuat-hidup, belajar, berkhidmat dan berkembang bersama-sama satu sama lain. Kami mengambil berat tentang memastikan anda berkembang dalam setiap aspek pengalaman Gordon anda, dan anda berbuat demikian dalam syarikat kawan baik dan kakitangan yang peduli. Di sini, anda mempunyai peluang untuk memimpin rakan-rakan anda, membuat perbezaan di dalam dan luar negara, memperdalam iman anda dan memperluaskan cakrawala anda.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Gordon College

Gordon's Master of Science dalam Analisis Kewangan (MSFA) adalah baik untuk mereka yang ingin melanjutkan karier perniagaan dan kewangan mereka, dan bagi mereka yang ... [+]

Skandal perniagaan telah menunjukkan kepada kita bahawa butiran tidak boleh diambil untuk diberikan. Ini bermakna bahawa syarikat dan organisasi bukan hanya mengupah penganalisis yang boleh mengetuk nombor, tetapi siapa yang akan melakukannya ketika mengikuti standard etika yang tinggi. Di Gordon, model perniagaan berbeza. Di dalam kerangka kerja Kristian kita, perkhidmatan perniagaan dan kewangan seperti Perumpamaan Talenta-boleh menjadi medium untuk kebaikan sosial, pengawasan, keadilan, dan cinta.

Dapatkan kesesuaian anda

Program ini sangat baik untuk pelajar dari latar belakang akademik selama empat tahun, sama ada anda mempunyai Sarjana Muda Sains, Sains atau Sains Gunaan pada diploma kolej anda. Gordon's Master of Science dalam Analisis Kewangan (MSFA) adalah baik untuk mereka yang ingin melanjutkan karier perniagaan dan kewangan mereka, dan bagi mereka yang ingin beralih ke kerjaya kewangan atau perniagaan dari bidang kemanusiaan, sains sosial atau bidang berkaitan STEM.... [-]

Amerika Syarikat Wenham
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu