Georgia Central University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

VISI

Visi GCU adalah untuk memuliakan Tuhan dengan melengkapi siswa yang akan memberitakan Firman Tuhan, membangun tubuh Kristus melalui pendidikan, dan memajukan kerajaan Tuhan dengan menjangkau dunia. GCU berusaha untuk mengekalkan keseimbangan yang sesuai antara latihan untuk akademik dan profesionalisme.

MISI KITA

Misi GCU adalah untuk mendidik pelajar yang berkelayakan untuk menjadi pemimpin global dengan prinsip-prinsip Alkitab, dan untuk melengkapkan mereka dengan pengetahuan, kemahiran dan pandangan Dunia Kristen yang kompeten untuk melayani gereja, masyarakat, masyarakat, bangsa, dan dunia melalui pendidikan tinggi Kristian yang sangat baik. GCU memenuhi komitmennya untuk memenuhi keperluan pendidikan badan pelajar pelbagai etnik yang berasal dari pelbagai latar belakang sosioekonomi.

PERNYATAAN YAYASAN BIBLIKAL

Georgia Central University (GCU) adalah institusi pengajian tinggi yang berpusat pada Kristus yang tidak putus asa dalam kepercayaannya bahawa pernyataan doktrin berikut adalah asas kepada pertumbuhan pendidikan dan kerohanian setiap anggota, fakulti, pelajar, dan anggota staf GCU:

Lokasi

Atlanta

Alamat
Peachtree Industrial Boulevard,6789
30360 Atlanta, Georgia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami