Georgetown University School of Continuing Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Program Pengajian Terusan Universiti Georgetown (SCS) menawarkan program siswazah dalam kajian profesional dan liberal, lebih daripada 30 program sijil profesional, latihan dan pendidikan adat dan korporat, sekolah musim panas dan program khas, dan program bachelor separuh masa sahaja di Universiti.

Dengan berpasangan sarjana dan pengamal dengan pengaturcaraan pendidikan inovatif, SCS menyediakan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam landskap perniagaan yang berkembang sekarang ini.

Sebagai pelajar di SCS, anda akan menyertai komuniti akademik yang pelbagai dan kolaboratif yang terdiri daripada:

  • Hampir 300 pelajar tentera
  • 45 peratus wanita dan lelaki berwarna
  • Pelajar dari lebih daripada 45 industri
  • Lebih daripada 300 pelajar antarabangsa mewakili 75 negara
  • Pelajar berusia antara 20 hingga 88 tahun

Misi SCS

Misi: Menyampaikan pendidikan berasaskan nilai-nilai bertaraf dunia kepada pelbagai komuniti dan individu di seluruh kerjaya akademik dan profesional mereka; untuk meningkatkan kebolehpasaran dan membangunkan tenaga kerja; dan menyumbang untuk membina sebuah masyarakat yang berpikiran civik, berpengetahuan, dan sedar secara global.

Visi: Mengubah kehidupan dan karier para pelajar sepanjang hayat dengan menyediakan akses kepada pendidikan liberal dan profesional yang terlibat dan peribadi untuk semua.

Kampus kami

Terokai DC

Sekolah Pengajian Berterusan terletak di tengah-tengah ibu negara. Di dalam bilik darjah, anda akan belajar dari pemimpin industri, terlibat dengan ulama terkenal, dan bekerjasama dengan rakan sebaya dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Di sekitar sudut, anda akan menemui muzium, monumen, restoran, dan tarikan budaya.

Belajar Tanpa Had

Kampus DC pusat bandar kami yang canggih mempunyai lebih daripada 95,000 kaki persegi bilik darjah, pejabat, dan ruang pertemuan dengan teknologi bersepadu. Kemudahan itu termasuk 30 bilik darjah, 14 bilik belajar kumpulan, auditorium 125 orang, makmal media digital dan studio penyiaran, gereja antarfait, perpustakaan, kafe, dan pelbagai ruang santai.

Berhubungan dengan Industri

Komponen penting SCS dalam visi strategik adalah untuk memanfaatkan perkongsian yang kukuh dan hubungan dengan pakar industri dan organisasi dari masyarakat setempat. Kejiranan di pusat bandar kami adalah rumah kepada ratusan syarikat dan organisasi yang mewakili pelbagai industri dan sektor yang luas, termasuk firma perhubungan awam; kewartawanan, komunikasi, dan organisasi media; syarikat industri sukan; agensi sumber manusia; Agensi-agensi kerajaan; organisasi bukan untung; dan banyak lagi.

Lokasi

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: