The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CCAS

Siapa kita

Di Kolej Seni dan Sains GW Columbian , penyelidikan berkembang, pemikiran kritikal adalah endemik, kerjasama berterusan, dan latihan dunia nyata berjalan seiring dengan pembelajaran. Kerana lokasi yang dicembirui di tengah-tengah ibu negara, penglibatan aktif bermula di dalam bilik darjah dan terus di dalam dewan kerajaan, galeri muzium, makmal NIH, NASA, dan DOE, kedutaan diplomat antarabangsa, dan kediaman Smithsonian dan institusi yang dihormati.

Kolej ini adalah tulang belakang intelektual dan kreatif universiti, tempat di mana seni, kemanusiaan, sains sosial, dan sains semula jadi berkumpul untuk membentuk nexus idea dan peluang. Sebagai pemimpin di kalangan institusi seni liberal negara kerana kurikulum inovatif yang menekankan perspektif, analisis, dan komunikasi, pelajar sarjana dilengkapi dengan kompetensi yang diperlukan untuk menjadi warga negara yang efektif dan bertanggungjawab di Abad ke-21. Di peringkat profesional dan kedoktoran, pelajar siswazah berparas dengan fakulti sarjana yang termasuk penerima Fulbright, koreografer yang memenangi anugerah, penyelidik yang diterbitkan, dan pengarang yang diiktiraf secara kritikal untuk memajukan spektrum penyelidikan mengenai topik-topik yang terdiri daripada mengawal pelepasan gas rumah hijau untuk menyelidiki ke dalam autisme penyebab, kelaziman, dan rawatan.

Kejayaan usaha kami merentasi 42 jabatan akademik dan 27 pusat penyelidikan Kolej terbaik tercermin melalui pencapaian alumni kami, termasuk Senator AS dan bekas Gabenor Virginia John Warner, pelakon filem antarabangsa Kerry Washington, dan Ketua Pegawai Eksekutif dan Presiden Pusat Perubatan Tufts Ellen Zane. Orang-orang kami, ruang lingkup kami, dan lokasi kami menjadikan Columbia College sebagai tempat untuk belajar dan penemuan di Washington, DC, dan dunia di luar. CCAS

Selamat datang ke Kolej Kolej Columbus

Kompetitif. Disambungkan. Menyeluruh.

  • 3,300 pelajar siswazah
  • 55 Ijazah Sarjana
  • 26 ijazah kedoktoran
  • 18 Sijil Siswazah

Program siswazah dalam Kolej Seni dan Sains Columbian GW adalah magnet bagi ulama teratas dan pemangkin untuk pembelajaran dan penemuan dalam pelbagai bidang seni, kemanusiaan, dan bidang sains sosial dan keras. Ijazah dan sijil kami mengintegrasikan pendidikan yang paling berkaliber, dari program-program terkenal di dunia dalam mata pelajaran seperti Sejarah, Sains Politik dan Dasar Awam, kepada kerja perintis kami dalam Terapi Seni, Sains Forensik, dan Dasar dan Amalan Kesihatan LGBT. Ijazah lanjutan dari salah satu daripada 82 Seni GW

Bukan sahaja kita melangkah dari institusi paling berpengaruh di Washington, DC, tetapi rangkaian fakulti dan alumni kami termasuk pelbagai pemimpin yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Di Kolej Columbian, anda akan diberi alat untuk berkembang baik secara intelek dan profesional.

Apa yang anda tahu tentang George Washington? dari GW Arts

Lokasi

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami