The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CCA

Siapa kita

Pada Columbian College GW Sastera dan Sains, Penyelidikan hidup subur, pemikiran kritikal adalah endemik, kerjasama adalah tetap, dan latihan dunia sebenar pergi tangan-tangan dengan pembelajaran. Disebabkan lokasi dicemburui kolej itu di tengah-tengah ibu negara, penglibatan aktif bermula di dalam kelas dan terus dalam dewan kerajaan, galeri muzium, makmal NIH, NASA, dan JAS, kedutaan diplomat antarabangsa, dan yang backrooms daripada Smithsonian dan institusi dihormati lain.

Kolej ini adalah tulang belakang intelektual dan kreatif universiti, tempat di mana seni, kemanusiaan, sains sosial, dan sains semula jadi datang bersama-sama untuk membentuk pertalian idea dan peluang. Sebagai pemimpin di kalangan institusi seni liberal di negara ini kerana kurikulum inovatif yang menekankan perspektif, analisis, dan komunikasi, pelajar ijazah dilengkapi dengan kecekapan yang diperlukan untuk menjadi warganegara yang berkesan dan bertanggungjawab abad ke-21. Di peringkat profesional dan kedoktoran, rakan pelajar siswazah dengan fakulti ulama yang termasuk penerima Fulbright, pereka tari yang memenangi anugerah, yang diterbitkan penyelidik dan penulis kritikal yang diiktiraf untuk memajukan spektrum penyelidikan mengenai topik yang terdiri daripada mengawal pelepasan gas rumah hijau ke Menyelidikinya autisme ini sebab, kelaziman, dan rawatan.

Kejayaan usaha kami di seluruh Kolej 42 jabatan akademik dan 27 pusat penyelidikan baik dicerminkan melalui pencapaian alumni kami, termasuk US Senator dan bekas Virginia Gabenor John Warner, pelakon filem antarabangsa Kerry Washington, dan Ketua Pegawai Eksekutif dan Presiden Tufts Medical Center Ellen Zane. rakyat kita, skop, dan lokasi kami membuat Columbian College tempat itu "pergi ke" untuk pembelajaran dan penemuan di Washington, DC, dan dunia di luar.

CCA

Selamat datang ke Pengajian Siswazah Kolej Columbia

Kompetitif. Bersambung. Menyeluruh.

  • 3,300 pelajar siswazah
  • 55 Degrees Sarjana
  • 26 darjah kedoktoran
  • Sijil Siswazah 18

program siswazah di Columbian College GW Sastera dan Sains adalah sebuah magnet untuk ulama atas dan pemangkin kepada pembelajaran dan penemuan dalam spektrum yang luas seni, kemanusiaan, dan bidang-bidang sains sosial dan keras. darjah dan Sijil kami mengintegrasikan berkaliber tertinggi pendidikan, daripada program-program yang terkenal di dunia kita dalam mata pelajaran seperti Sejarah, Sains Politik dan Dasar Awam, untuk kerja-kerja perintis kami di Art Therapy, Sains Forensik dan Dasar Kesihatan LGBT dan Amalan.

Ijazah lanjutan dari salah satu GW 82 Seni & Sains Programs tidak seperti pengalaman sekolah siswazah lain. Bukan sahaja kita sejauh beberapa langkah dari institusi yang paling berpengaruh di Washington, DC, tetapi fakulti dan alumni rangkaian termasuk pelbagai yang luar biasa pemimpin diiktiraf di peringkat antarabangsa. Di Kolej Columbia, anda akan diberikan alat untuk berkembang maju dari segi intelektual dan profesional.

Lokasi

Washington

Alamat
Phillips Hall 801 22nd St. NW
20052 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat
Telefon
undefined