Francis Marion University School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan di Francis Marion University menawarkan jurusan di lapan bidang perniagaan, serta dua darjah kecil. Lebih daripada 600 pelajar kini memainkan peranan utama dalam perakaunan, kewangan, pemasaran, ekonomi, kewangan, sistem maklumat, dan bidang perniagaan yang lain.

Sekolah Perniagaan adalah akreditasi AACSB, yang bermaksud program memenuhi standard kandungan dan kualiti program yang diterima secara nasional.

Fakulti di Sekolah Perniagaan di Universiti Francis Marion adalah profesional yang degreed dengan pengalaman dunia nyata; kebanyakan ijazah kedoktoran dalam bidang kepakaran mereka.

Sekolah Perniagaan menawarkan program akademik yang berkualiti, kelab-kelab dan organisasi berkaitan perniagaan ekstrakurikuler, dan peluang latihan. Kami juga menawarkan peluang untuk belajar di luar negara dengan universiti kami di Australia, Jerman, dan Mexico.

Lihat program sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Florence

Program ijazah MBA direka untuk menyediakan pelajar bagi jawatan pengurusan dalam perniagaan, kerajaan, industri, dan institusi bukan keuntungan [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan ditawarkan oleh Pusat Pengajian perniagaan di Francis Marion University. Program ijazah MBA direka untuk menyediakan pelajar bagi jawatan pengurusan dalam perniagaan, kerajaan, industri, dan institusi bukan keuntungan dan untuk menyediakan peluang pendidikan berterusan bagi mereka orang-orang yang sudah begitu bekerja dalam Pee Dee Wilayah South Carolina. Semua kursus yang diperlukan ditawarkan pada waktu malam. MBA yang diiktiraf oleh International-Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan (AACSB).

Kursus

Pelajar dikehendaki untuk melengkapkan 36 jam kursus perniagaan.

Keperluan asas Bahan

Sebelum mendaftar dalam kursus-kursus ijazah peringkat atas, pelajar mesti memenuhi keperluan bahan-bahan asas. Dua pilihan yang ada untuk memuaskan keperluan ini.Pilihan ini boleh digabungkan, seperti yang dinasihatkan oleh Pengarah MBA. ... [-]