Fort Lewis College School of Business Administration

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pentadbiran Perniagaan berfungsi sebagai satu pasukan untuk mencipta pengalaman pembelajaran yang berfokus kepada pelajar yang menyediakan graduan untuk persekitaran global yang dinamik.

Di Fort Lewis College School of Business Administration (SOBA) , anda akan menemui fakulti yang cemerlang, pelajar yang terlibat, dan kakitangan yang berdedikasi bekerja sebagai satu pasukan untuk membuat pengalaman pembelajaran yang berfokus kepada pelajar dalam tetapan kelas kecil interaktif. Program pengajian, bersama dengan perancangan perniagaan, penyelidikan, dan projek perundingan, direka bentuk untuk menyediakan graduan untuk persekitaran global yang dinamik. Pada tahun 1974, sekolah kami adalah unit perniagaan berasaskan seni liberal awam pertama yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Memperluaskan Sekolah Perniagaan Antarabangsa. Pengiktirafan kualiti yang berwibawa ini berterusan untuk program perakaunan, pentadbiran perniagaan dan ekonomi hari ini. Program sistem maklumat sains komputer menyertai pasukan SOBA pada tahun 2004 untuk memperluaskan liputan kami ke dalam bidang permintaan tinggi teknologi komputer dan sistem maklumat.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan memainkan peranan penting dalam pendidikan seni liberal, dan terutamanya, perkembangan kepimpinan para pelajar kami. Kami mempunyai pelbagai peluang kokurikulum seperti program mentor rakan sebaya kami di mana warga kelas atas sukarelawan mentor pelajar tahun pertama untuk mendapatkan mereka terlibat dalam struktur akademik dan sosial SOBA. Kami mempunyai bab Beta Alpha Psi yang sangat aktif, masyarakat penghormatan perakaunan kebangsaan; Bab yang memenangi anugerah Beta Gamma Sigma, masyarakat kehormatan perniagaan kebangsaan; sebuah organisasi yang unik untuk pelajar Amerika Asli kami - kelab Pemimpin Perniagaan India Amerika; dan Kelab Perniagaan yang terbuka kepada semua jurusan perniagaan.

Sekolah Pentadbiran Perniagaan juga memainkan peranan penting dalam pembangunan ekonomi rantau Four Corners. Sebagai tambahan kepada bantuan perniagaan pelajar dan program pembelajaran perkhidmatan, kami adalah sebuah Pusat Pembangunan Perniagaan Kecil (SBDC), Pejabat Analisis Ekonomi dan Penyelidikan Perniagaan (OEABR), dan Colorado Center for Research Research (CCTR). SBDC kami telah diiktiraf secara nasional sebagai Rangkaian SBDC State Star 2004 sebagai pengiktirafan terhadap bantuan pelanggan yang cemerlang kepada perniagaan permulaan. OEABR mengambil pelbagai kajian kelayakan dan kesan yang berguna kepada organisasi masyarakat, menerbitkan Ekonomi Empat Sudut Suku untuk melaporkan dan menganalisis ekonomi kawasan, dan penaja bersama Forum Perniagaan Tahunan Barat Daya. CCTR menjalankan penyelidikan terfokus mengenai isu pelancongan kepentingan khusus kepada penduduk, perniagaan, dan agensi kerajaan di rantau Four Corners.

Dalam peranan pembangunan ekonomi kami, kami menikmati perkongsian korporat dan komuniti yang hebat. Contohnya, Wells Fargo Bank of Durango dan penaja bersama Ignacio dan membiayai Forum Perniagaan Barat Daya; Bank Negara Durango yang pertama menaja dan membiayai Program Keusahawanan kami; dan Durango Herald yang menerbitkan artikel dari Four Corners Economic Quarterly dalam bahagian Perniagaan dan Teknik mereka.

Lokasi

Durango

Alamat
Fort Lewis College
School of Business Administration
1000 Rim drive

Durango, Colorado, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: