Florida State University Panama City

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Florida State University Panama City menawarkan peluang pendidikan dan sosial yang mengubah hidup yang mempersiapkan pelajar, fakulti dan anggota masyarakat untuk mencapai matlamat mereka, mengembangkan budaya kepelbagaian yang lebih kaya dan memupuk semangat pembelajaran sepanjang hayat. Bermitra dengan pemasangan ketenteraan kawasan, pemimpin industri dan jabatan dan kolej Universiti Negeri Florida yang lain, kami menyesuaikan pengalaman pendidikan untuk menjadikan pendidikan tinggi lebih mudah diakses oleh penduduk Florida Barat Laut.

Florida State University adalah salah satu universiti penyelidikan elit negara dan FSU Panama City memperkuat usaha universiti untuk memelihara, memperluas dan menyebarkan pengetahuan dalam bidang sains, teknologi, seni, kemanusiaan dan profesion.

Kampus Bayside kami adalah rumah bagi komuniti pemikir inovatif yang membuat program yang menyokong dan menjangkakan keperluan perniagaan dan industri yang canggih di Florida Utara, mempersiapkan pelajar yang bersedia untuk memenuhi permintaan ekonomi di rantau ini.

Lokasi

Tallahassee

Alamat
W College Ave,600
32306 Tallahassee, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami