Florida State University College of Medicine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

"Di Florida State University College of Medicine , kami berminat untuk menghasilkan doktor, pembantu doktor dan saintis yang merupakan pengamal seni dan sains perubatan. Proses itu bermula dengan memilih pelajar yang tepat - orang yang akan bekerja dengan baik dengan mereka pesakit dan seluruh pasukan penjagaan kesihatan. Setelah memilih pelajar kami dengan teliti, kami membenamkan mereka dalam budaya yang merangkumi ciri-ciri yang kami harapkan untuk dilihat pada graduan kami. Sepanjang MD, PA dan Ph.D dalam program sains bioperubatan, pelajar FSU belajar dalam persekitaran yang menghargai kepelbagaian, saling menghormati, kerja berpasukan dan komunikasi terbuka. Mereka juga secara aktif mengambil bahagian dalam kurikulum inovatif yang mempersiapkan mereka untuk menjadi pelajar sepanjang hayat dalam era pertumbuhan eksplosif dalam pengetahuan perubatan dan teknologi maklumat. "

Florida State University College of Medicine akan mendidik dan mengembangkan doktor yang teladan yang mempraktikkan penjagaan kesihatan yang berpusatkan pesakit, menemui dan memajukan pengetahuan, dan responsif terhadap keperluan masyarakat, terutama melalui perkhidmatan kepada penduduk tua, luar bandar, minoriti, dan penduduk yang tidak terlayani.

FSU College of Medicine akan memimpin negara ini dalam mempersiapkan doktor yang penyayang untuk memberikan ubat berpusatkan pesakit abad ke-21 berkualiti tinggi kepada masyarakat yang memerlukan.

Lokasi

Tallahassee

Alamat
West Call Street,1115
32304 Tallahassee, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami