Florida International University College of Communication, Architecture + The Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

College of Communication, Architecture + The Arts (CARTA) memberikan pelajar kami pengalaman berbeza untuk bekerja rapat dengan fakulti pemenang anugerah, dalam program bertaraf nasional yang bertaraf nasional, di tengah-tengah Miami, Miami Utara, dan Miami Beach - tiga dari bandar-bandar yang paling bersemangat, pelbagai, dan kreatif di negara ini!

Berfokus pada misi kami yang terlibat dalam memacu maklumat, inovasi, dan ekonomi budaya Florida Selatan dan seterusnya, kami komited untuk kurikulum trans-disiplin yang menyediakan lulusan kami untuk kerjaya dan kepemimpinan yang bermakna dalam profesion pilihan mereka.

Misi Lembaga Penasihat SCJ (DAB) adalah untuk memastikan sekolah kita sentiasa berada di atas keperluan semasa dan trend masa depan profesion dan industri yang kita layani. Anggota DAB juga penting untuk usaha sekolah kami dalam memperoleh sumber daya yang diperlukan untuk mencapai tujuan pembangunan kami melalui hubungan dengan calon individu, yayasan, dan penderma korporat. Anggota DAB berperanan sebagai duta sekolah di Florida Selatan, serantau dan antarabangsa. Anggota juga menikmati kepuasan kerana berafiliasi dengan salah satu sekolah kewartawanan dan komunikasi massa terbaik di negara ini.

Lokasi

Miami

Alamat
Southwest 8th Street,11200
33199 Miami, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami