Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Lutgert College of Business telah menyelesaikan dekad pertama dalam sejarah Florida Gulf Coast University, ini merupakan masa yang menarik dalam kehidupan kolej kita. Kami terus bergerak ke hadapan dengan reka bentuk dan pembinaan Lutgert Hall, rumah masa depan Kolej Perniagaan. Kami menjalin hubungan komuniti akademik dan perniagaan penting di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa yang mendedahkan pelajar, fakulti, dan kakitangan kami kepada amalan perniagaan kontemporari di seluruh ekonomi dan budaya yang berbeza. Yang paling penting, kami terus menarik fakulti berkualiti tinggi yang berdedikasi untuk pengajaran dan biasiswa yang menyerlahkan pendidikan perniagaan yang bersemangat di kedua-dua peringkat sarjana dan siswazah.


Akreditasi kami oleh AACSB International, "standard emas" untuk sekolah perniagaan AS, memberi jaminan kepada pelajar semasa dan masa depan komitmen kami untuk menyediakan pengalaman pendidikan perniagaan yang berkualiti yang akan memberi mereka perkhidmatan yang baik dalam persekitaran ekonomi global abad ke-21. Kami bertenaga dengan peluang untuk meningkatkan tenaga kerja profesional untuk Southwest Florida, dan seterusnya.

Misi

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business didedikasikan untuk menyediakan program pendidikan dan perkhidmatan yang progresif secara teknologi yang direka untuk meningkatkan kemahiran dan kecekapan pelajar universiti dan profesional yang bekerja di wilayah lima daerah di Florida Barat Daya. Kami mencapai matlamat ini melalui pelbagai perkongsian, program dan biasiswa yang fleksibel dalam model perkongsian antarabangsa 'bulatan kedua' yang menjejaskan universiti dan komuniti domestik dan antarabangsa dalam ekonomi global yang berubah secara teknologi dan pesat.

Visi

Kolej Perniagaan Lutgert akan membantu menetapkan standard kecemerlangan baru dengan program akademik, pencapaian fakulti, dan kejayaan pelajar, sambil terus mencerminkan persekitaran dinamik peluang perniagaan moden. Model perkongsian kolej dengan konstituen perniagaan luarnya akan menjadi penanda aras kebangsaan yang akan sentiasa membawa pengetahuan baru yang kuat ke dalam pengajian sarjana dan siswazah kami. Kolej ini akan menjadi pemimpin antarabangsa dalam cara inovatif untuk mengintegrasikan teknologi dan kesedaran global ke dalam pengalaman pendidikan perniagaan.

Lokasi

Fort Myers

Alamat
10501 FGCU Blvd, S.,
33965-6565 Fort Myers, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami