Baca keterangan rasmi

The Lutgert College of Business telah menyelesaikan dekad pertama dalam sejarah Florida Gulf Coast University, ini merupakan masa yang menarik dalam kehidupan kolej kita. Kami terus bergerak ke hadapan dengan reka bentuk dan pembinaan Lutgert Hall, rumah masa depan Kolej Perniagaan. Kami menjalin hubungan komuniti akademik dan perniagaan penting di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa yang mendedahkan pelajar, fakulti, dan kakitangan kami kepada amalan perniagaan kontemporari di seluruh ekonomi dan budaya yang berbeza. Yang paling penting, kami terus menarik fakulti berkualiti tinggi yang berdedikasi untuk pengajaran dan biasiswa yang menyerlahkan pendidikan perniagaan yang bersemangat di kedua-dua peringkat sarjana dan siswazah.


Akreditasi kami oleh AACSB International, "standard emas" untuk sekolah perniagaan AS, memberi jaminan kepada pelajar semasa dan masa depan komitmen kami untuk menyediakan pengalaman pendidikan perniagaan yang berkualiti yang akan memberi mereka perkhidmatan yang baik dalam persekitaran ekonomi global abad ke-21. Kami bertenaga dengan peluang untuk meningkatkan tenaga kerja profesional untuk Southwest Florida, dan seterusnya.

Misi

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business didedikasikan untuk menyediakan program pendidikan dan perkhidmatan yang progresif secara teknologi yang direka untuk meningkatkan kemahiran dan kecekapan pelajar universiti dan profesional yang bekerja di wilayah lima daerah di Florida Barat Daya. Kami mencapai matlamat ini melalui pelbagai perkongsian, program dan biasiswa yang fleksibel dalam model perkongsian antarabangsa 'bulatan kedua' yang menjejaskan universiti dan komuniti domestik dan antarabangsa dalam ekonomi global yang berubah secara teknologi dan pesat.

Visi

Kolej Perniagaan Lutgert akan membantu menetapkan standard kecemerlangan baru dengan program akademik, pencapaian fakulti, dan kejayaan pelajar, sambil terus mencerminkan persekitaran dinamik peluang perniagaan moden. Model perkongsian kolej dengan konstituen perniagaan luarnya akan menjadi penanda aras kebangsaan yang akan sentiasa membawa pengetahuan baru yang kuat ke dalam pengajian sarjana dan siswazah kami. Kolej ini akan menjadi pemimpin antarabangsa dalam cara inovatif untuk mengintegrasikan teknologi dan kesedaran global ke dalam pengalaman pendidikan perniagaan.

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business

Sarjana Sains dalam program Sistem Maklumat Komputer menyediakan graduan untuk menjadi peneraju dalam bidang teknologi maklumat. ... [+]

Sarjana Sains dalam program Sistem Maklumat Komputer menyediakan graduan untuk menjadi peneraju dalam bidang teknologi maklumat. Program ini memberi penekanan kepada pengurusan sistem maklumat komputer dan rangkaian. Program ini direka untuk menyediakan latar belakang yang kukuh dalam pengurusan sistem maklumat, analisis sistem dan reka bentuk, pengurusan pangkalan data dan pentadbiran, projek dan perubahan pengurusan, perdagangan elektronik, dan amalan perniagaan kontemporari.

&nbsp

Pengecualian kursus. Komputer program sistem maklumat dibahagikan kepada 9 jam kredit kursus asas perniagaan, 18 jam kredit kursus sistem maklumat utama yang diperlukan, dan 12 jam kredit kursus elektif yang diluluskan.Sehingga maksimum 9 jam kredit daripada kursus asas boleh diketepikan oleh prasiswazah atau siswazah kursus yang setara siap pada institusi yang diiktiraf di rantau ini dalam tempoh lima tahun lepas dengan gred C atau lebih tinggi. Tanpa pengecualian, panjang program ini adalah 39 jam kredit. ... [-]

Amerika Syarikat Fort Myers
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Florida Gulf Coast University Lutgert College of Business

Sarjana Sains Perakaunan dan Percukaian menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perakaunan dan percukaian. ... [+]

maklumat program

Sarjana Sains Perakaunan dan Percukaian menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perakaunan dan percukaian. Program ini memberi tumpuan kepada kecekapan teknikal yang canggih dalam perakaunan dan / atau percukaian, penggunaan teknologi yang berkesan dalam penyelidikan dan amalan, komunikasi yang efektif dengan pelanggan dan pihak berkepentingan lain, tanggungjawab etika, dan kemahiran pembelajaran sepanjang hayat untuk mengekalkan kecekapan profesional. Pelajar boleh memilih sama ada trek perakaunan atau cukai. Trek perakaunan termasuk kursus dalam teori perakaunan, perakaunan antarabangsa, dan sistem maklumat perakaunan. Trek cukai meliputi liputan cukai entiti, cukai antarabangsa, penyelidikan cukai, dan cukai harta dan hadiah.... [-]

Amerika Syarikat Fort Myers
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu