Ferris State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ferris State University mempersiapkan pelajar untuk kerjaya yang berjaya, kewarganegaraan yang bertanggungjawab, dan pembelajaran sepanjang hayat. Melalui banyak perkongsian dan berorientasikan kerjayanya, pendidikan luas, Ferris melayani ekonomi dan masyarakat global kami yang berubah dengan pesat.

Nilai Teras Ferris State University

Kerjasama: Ferris menyumbang kepada kemajuan masyarakat dengan menjalin kerjasama dengan pelajar, alumni, perniagaan dan industri, badan pemerintah, agensi pentauliahan, dan komuniti yang dilayan oleh Universiti.

Kepelbagaian: Dengan menyediakan kampus yang menyokong, aman, dan ramah, Ferris merangkul kepelbagaian idea, kepercayaan, dan budaya.

Komuniti Etika: Ferris mengiktiraf martabat yang ada pada setiap anggota komuniti Universiti dan memperlakukan semua orang dengan hormat. Tindakan kita dipandu oleh keadilan, kejujuran, dan integriti.

Kecemerlangan: Berkomitmen untuk inovasi dan kreativiti, Ferris berusaha untuk menghasilkan hasil berkualiti tertinggi dalam semua usaha.

Pembelajaran: Ferris State University menghargai pendidikan yang berorientasikan kerjaya, menyeimbangkan teori dan amalan, mengembangkan pemikiran kritis, menekankan pembelajaran aktif, dan memupuk tanggungjawab dan keinginan untuk menuntut ilmu sepanjang hayat.

Peluang: Ferris, dengan fokus mengembangkan kemahiran dan pengetahuan kerjaya, memberikan peluang untuk keterlibatan sivik, pengembangan kepemimpinan, kemajuan, dan kejayaan.

Lokasi

Big Rapids

Alamat
South State Street,1201
49307 Big Rapids, Michigan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami