Baca keterangan rasmi

Keutamaan kami ialah Pelajar kami. Kedua kami adalah masa depan mereka.

Ditubuhkan pada tahun 1942 oleh Felician Sisters, Felician University adalah salah satu daripada beberapa universiti Franciscan di negara ini, dan satu-satunya di New Jersey. Kami telah membina reputasi kami dengan penekanan kepada perkhidmatan dan menghormati manusia, kerana adalah impian Berbahagialah Mary Angela Truszkowska - yang Faundres kepada Sisters Felician lebih daripada satu abad yang lalu. Malah pada hari ini, kami berusaha untuk mewakili nilai-nilai dalam segala yang kami lakukan.

Tanpa soalan, pelajar keutamaan pada Felician.

Kami menyediakan perhatian individu dan sokongan untuk menyediakan anda untuk kehidupan, dan kejayaan, selepas tamat pengajian. Lebih daripada pelajar hanya berkualiti, kami menamatkan pengajian ahli berharga masyarakat yang bersedia untuk menghadapi cabaran dunia yang sentiasa berubah-ubah. Sebagai sebuah institusi seni liberal bersama pendidikan, Felician adalah rumah kepada kira-kira 2,300 sarjana muda, sarjana dan dewasa kajian pelajar. Dengan sepenuh masa, separuh masa dan persembahan dalam talian, anda boleh mengharapkan pengalaman universiti membantu di University Felician.

Kenyataan Misi

Felician adalah bersama-pendidikan Katolik / Franciscan University bebas diasaskan dan ditaja oleh Felician Sisters untuk mendidik penduduk pelbagai pelajar dalam rangka seni tradisi liberal. Misinya adalah untuk menyediakan pelengkap penuh pengalaman pembelajaran, diperkukuhkan dengan program pembangunan akademik dan pelajar yang kuat direka untuk membawa pelajar untuk potensi tertinggi mereka dan menyediakan mereka untuk menghadapi cabaran abad baru dengan minda yang bermaklumat dan memahami isi hati. Tujuan berkekalan University Felician adalah untuk menggalakkan cinta untuk pembelajaran, keinginan untuk Tuhan, pengetahuan diri, perkhidmatan kepada orang lain, dan menghormati segala makhluk.

Pernyataan wawasan

Untuk menjadi seorang Katolik Franciscan University terunggul di mana biasiswa dan amalan pengajaran dan pembelajaran pelajar tempat pertama dalam usaha yang kekal untuk kebenaran dan mengejar berterusan kecekapan, watak, dan belas kasihan.

Nilai Franciscan Felician

Respect For Dignity Manusia ... hormat kami dan komitmen untuk menggalakkan dan melindungi maruah orang. Compassion ... satu kesedaran empati orang lain dinyatakan dalam perkhidmatan penyayang. Transformasi ... proses yang menggalakkan minda yang terbuka dan hati, yang membawa kepada peningkatan yang berterusan bagi diri dan kementerian. Perpaduan dengan Orang Miskin ... memastikan keperluan golongan miskin dan mudah terjejas dipenuhi melalui advokasi dan tindakan. Keadilan dan Keamanan ... menjalin hubungan betul, mencipta persekitaran yang mampan, menggalakkan kebaikan bersama - semua dalam usaha mencapai keamanan.

Fakta Cepat

Salah satu daripada 20 universiti Franciscan di Amerika Syarikat dan satu-satunya di New Jersey Satu kampus, dua lokasi di Rutherford dan Lodi, NJ - 40 jumlah ekar 10,000 jam kerja sukarela pelajar dilakukan setiap tahun 55 program akademik Purata saiz kelas adalah 15 orang pelajar 92% pelajar menerima bantuan kewangan Pelajar kepada nisbah fakulti adalah 13: 1 Dua tahun berturut-turut dianugerahkan New Jersey Pelajar Cemerlang Guru Tahun 10 batu dari New York City, dengan berulang-alik 20 minit 2.5 jam ke Philadelphia dan Atlantic City 10 Bahagian II program olahraga peningkatan 230% dalam penyertaan Kajian Luar Negara Castle berusia 144 tahun di kampus Rutherford yang disenaraikan dalam Daftar Nasional Tempat Bersejarah

Program diajar dalam:
English
Alamat
1 Felician Way Rutherford, NJ
Rutherford, New Jersey, Amerika Syarikat
Telefon
undefined