Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Sekolah Pengurusan Isenberg . Jika anda seorang pelajar yang mempertimbangkan program kami, anda akan menemui kurikulum yang menarik yang menggabungkan asas-asas perniagaan dengan penekanan kepada inovasi, kajian interdisipliner, dan tanggungjawab sosial. Sebagai pelajar Sekolah Isenberg, anda akan menyertai komuniti lanjutan dengan rangkaian alumni 32,000 profesional perniagaan. Graduan kami mempunyai kesan yang lebih besar terhadap perniagaan dan masyarakat; mereka juga menjadi model peranan yang teladan dan majikan masa depan pelajar kami. Pada masa yang sama, alumni Sekolah Isenberg memberi kami sokongan kewangan yang penting yang memperkuat daya saing negara program kami.


Sekolah Isenberg akan menyediakan anda untuk mengetuai dan mengurus inovasi dalam ekonomi global yang semakin meningkat . Anda akan belajar untuk berfikir secara lebih terperinci tentang pembuatan, perkhidmatan perniagaan, dan proses perniagaan. Dan anda akan berpeluang merasai ekonomi global secara langsung melalui kursus pengajian antarabangsa kami sendiri, yang menggabungkan kerja kelas pekat dengan lawatan dua minggu ke Itali, China, Denmark, Brazil, dan empat destinasi lain.


Sekolah Isenberg berada di peringkat pertama di kalangan universiti awam di Timur Laut dan ke-58 negara dalam kajian tahunan Business Week minggu ini, Sekolah Perniagaan Terbaik yang Sarjana Muda . Program sarjana kami yang semakin terpilih - memasuki tahun baru ini mempunyai purata gred sekolah menengah sebanyak 3.65 dan skor SAT 1,171-menawarkan jurusan pengurusan perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, dan operasi. Di samping itu, pelajar juga memainkan peranan penting dalam dua kepakaran khusus kami dalam bidang pengurusan sukan dan perhotelan dan pengurusan pelancongan.


Program MBA kediaman sepenuh masa kami juga telah mendapat perbezaan yang semakin meningkat. Dalam kajian US News dan World Report semasa, Sekolah-sekolah Siswazah Terbaik Amerika, kami diletakkan di antara rakan-rakan MBA kami di kolej dan universiti awam di Timur Laut dan ke-58 negara.


Dan dalam edisi 2007 Sekolah Perniagaan Terbaik Princeton Review, program MBA kami memperoleh ranking sepuluh peringkat kebangsaan dalam empat daripada sebelas kategori strategik. Dalam bidang 282 program MBA, Sekolah Isenberg berada di kedudukan:

  • Kedua dalam Pengalaman Akademik Keseluruhan Keseluruhan
  • Ke-4 dalam Profesor Terbaik
  • Ke-5 dalam Peluang Terbesar untuk Wanita
  • Ke-10 dalam paling sukar untuk masuk

Di Sekolah Pengurusan Isenberg, komitmen kami terhadap pendidikan perniagaan juga termasuk menyediakan pendidik perniagaan sendiri: Graduan dari Ph.D. program-yang tertua dalam perniagaan di sekolah awam pendidikan tinggi di New England-memegang jawatan fakulti di lebih dari seratus kolej dan universiti.

Lokasi

Amherst

Alamat
Isenberg School of Management
121 Presidents Drive
University of Massachusetts

01003 Amherst, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami