Baca keterangan rasmi

Adakah anda ingin memperluaskan pengetahuan anda, mengemaskini kemahiran anda dan mencapai tahap seterusnya dalam kerjaya anda? Program tuan kami direka untuk memenuhi tuntutan pasaran. Kami mengambil pendekatan yang segar, peribadi dan tangan. Dengan profesor berbakat dan pelajar, anda akan secara aktif melibatkan teori dan amalan. Anda akan menikmati kemudahan kelas petang atau melengkapkan tahap ijazah sepenuhnya dalam talian. Paling penting, anda akan bersedia untuk melangkah dengan keyakinan baru ke dalam kehidupan kepimpinan profesional.

Belajar untuk menerajui dunia kerjasama

Selamat datang ke program lepasan generasi akan datang yang dapat membantu anda mencapai tahap seterusnya. Sekiranya anda ingin memajukan kerjaya anda atau membuat peralihan kerjaya, Elmhurst College mempunyai program untuk anda. Mendapatkan kemahiran teknikal silang platform yang anda perlukan untuk membantu anda mencapai matlamat anda dan potensi anda. Membangun penyelesaian baru kepada cabaran dunia nyata melalui pembelajaran berasaskan projek. Pengatur program kami ada untuk anda-membantu anda merundingkan segala-galanya dari pemilihan kelas ke hala tuju kerjaya. Program inovatif dan fleksibel kami direka untuk mengoptimumkan matlamat kerjaya anda dan mempersiapkan anda untuk bekerja dalam banyak industri pertumbuhan tinggi. Kami tidak sabar-sabar komited untuk pendidikan yang akan membuat anda lebih awal daripada lengkung.

Sarjana

 • Teknologi Maklumat Komputer
 • Sains Data
 • Sistem Maklumat Geografi (GIS)
 • MBA - separuh masa, sepenuh masa
 • Pengurusan rantaian bekalan
 • Pengurusan projek

Elmhurst College - Pilihan Tepat

 • Memperoleh Keyakinan untuk Berjaya: pengarah program kami bukan hanya pakar dalam bidang mereka: mereka berdedikasi untuk memperluaskan jangkauan anda, memberikan nasihat bijak dan kemahiran orang yang diperlukan oleh setiap pemimpin.
 • Fleksibiliti untuk Membuat Ia Bekerja: program ijazah kami direka untuk memenuhi jadual sibuk anda. Program ditawarkan dalam pelbagai format untuk memberi anda kemudahan maksimum.
 • Pilihan yang Terjangkau: Elmhurst College berulang kali berpangkat dalam kategori Nilai Terbaik untuk kualiti akademik dan kos.
 • Lokasi yang selesa: kampus yang indah kami terletak hanya 15 batu di pusat bandar Chicago dan mudah diakses dengan kereta atau kereta api.

Ambil Langkah Seterusnya

Apabila anda mempertimbangkan pilihan anda, kami menggalakkan anda untuk melawat kampus Elmhurst. Anda akan belajar tentang proses kemasukan kami, melawati kampus kami dan lihat sendiri tentang apa yang berlaku di Elmhurst College . Minta Maklumat: untuk meminta maklumat mengenai program minat anda, lengkapkan borang dalam talian kami. Sembang Langsung dengan Kaunselor Kemasukan. Sembang talian hari ini. Mohon sekarang!

Kedudukan

Elmhurst berada di 10 universiti serantau di Midwest, menurut US News

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Elmhurst College

Dengan pengurusan projek induk, anda akan belajar untuk merentasi disiplin dan fungsi, bercakap bahasa semua orang, untuk menyelaraskan pasukan. Kami akan mengajar anda a ... [+]

Jadilah Yang Siapa Mendapatkannya Selesai

Menyelaras perancangan, orang, proses dan produk.

Setiap organisasi memerlukan pengurus yang boleh dipercayai yang boleh bertanggungjawab ke atas kejayaan projek. Itulah sebabnya di Elmhurst kami membantu anda mengembangkan satu set kecekapan teras, jadi anda dapat menyampaikan projek tepat pada masanya, pada anggaran dan spesifikasi-dalam pelbagai bidang dan pekerjaan.

Belajar Memimpin di Dunia Kerjasama

Dengan pengurusan projek induk, anda akan belajar untuk merentasi disiplin dan fungsi, bercakap bahasa semua orang, untuk menyelaraskan pasukan. Kami akan mengajar anda alat dan teknik yang anda perlukan untuk mengawasi projek: belanjawan dan pemantauan, komunikasi dan pembinaan pasukan, pengurusan risiko dan membuat keputusan.... [-]

Amerika Syarikat Elmhurst
Feb. 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Elmhurst College

Apabila anda memahami perniagaan dari satu hujung ke yang lain, anda menjadikan diri anda sangat diperlukan-di sebuah bandar yang merupakan salah satu hab pengangkutan da ... [+]

Menyambungkan Dunia

Apabila anda memahami perniagaan dari satu hujung ke yang lain, anda menjadikan diri anda sangat diperlukan-di sebuah bandar yang merupakan salah satu hab pengangkutan dan logistik terbesar di dunia.

Sebagai profesional menavigasi persekitaran perniagaan yang rumit dan global, anda memerlukan ijazah yang menambah nilai. Dengan MSCM Elmhurst, anda akan menawarkan organisasi yang banyak dicari pengetahuan dalam merancang, merancang dan mengendalikan rangkaian bekalan yang baik.

Anda akan berpengalaman dalam peranan setiap kawasan fungsional perniagaan dalam rantaian bekalan dan strategi kolaborasi rentan yang diperlukan dalam rantaian bekalan operasi. Tetapi ia akan menjadi kedalaman kemahiran analisis Elmhurst yang akan memberi anda otot kepimpinan yang sebenar.... [-]

Amerika Syarikat Elmhurst
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
22 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Graduate Studies at Elmhurst College

Alamat lokasi
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Media Sosial