Elmhurst College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Elmhurst College!

Adakah anda mahu untuk memperluaskan pengetahuan anda, mengemas kini kemahiran anda dan mencapai tahap seterusnya dalam kerjaya anda? program master kami direka untuk anda. Kita mengambil, pendekatan hands-on peribadi segar. Dengan profesor berbakat dan pelajar, anda aktif akan melibatkan kedua-dua teori dan amalan. Anda akan menikmati kemudahan kelas malam atau lengkapkan ijazah anda sepenuhnya dalam talian melalui Elmhurst College Center Online. Yang paling penting, anda akan bersedia untuk melangkah dengan keyakinan baru ke dalam kehidupan kepimpinan profesional.

Pilih Elmhurst. Mencapai tahap seterusnya. Belajar untuk memimpin dalam dunia yang kolaboratif.

Selamat datang ke program siswazah generasi akan datang yang boleh membantu anda mencapai level.Whether seterusnya anda sedang mencari untuk memajukan kerjaya anda atau membuat peralihan kerjaya, Elmhurst College mempunyai program untuk anda. Memperoleh kemahiran teknikal cross-platform yang anda perlukan untuk membantu anda mencapai matlamat anda dan potensi anda. Membangunkan penyelesaian baru kepada dunia sebenar mencabar melalui pengarah program learning.Our berasaskan projek yang ada untuk anda-membantu anda berunding segala-galanya daripada pilihan kelas untuk hala tuju kerjaya.
program-program inovatif dan fleksibel kami direka untuk mengoptimumkan matlamat kerjaya anda dan menyediakan anda untuk bekerja dalam pelbagai industri pertumbuhan tinggi. Kami lumus komited untuk pendidikan yang akan membuat anda di hadapan keluk.

Ijazah Sarjana

 • Sistem Maklumat Komputer
 • Sains Data
 • Sistem Maklumat Geografi
 • Penjagaan Kesihatan Pengurusan & Pentadbiran
 • Informatik Kesihatan
 • MBA - sambilan (dalam talian atau di kampus) untuk profesional yang bekerja

Elmhurst College - Pilihan Tepat

 • Keuntungan Keyakinan untuk Berjaya: pengarah program kami bukan sahaja pakar dalam bidang masing-masing: mereka yang bertujuan untuk memperluaskan jangkauan anda, memberi nasihat bijaksana dan orang-orang kemahiran yang diperlukan oleh setiap pemimpin.
 • Fleksibiliti untuk Make It Work: program ijazah kami direka untuk dimuatkan ke dalam jadual sibuk anda. Program ditawarkan dalam pelbagai format untuk memberi anda kemudahan maksimum.
 • An Choice berpatutan: Elmhurst College berulang kali pangkat dalam kategori Nilai Terbaik untuk kualiti akademik dan kos.
 • Convenient Location: kampus yang indah terletak hanya 15 batu ke barat pusat bandar Chicago dan mudah diakses dengan kereta atau kereta api.

Mengambil langkah seterusnya

Seperti yang anda mempertimbangkan pilihan anda, kami menggalakkan anda untuk melawat kampus Elmhurst itu. Anda akan belajar mengenai proses kemasukan kami, melawat kampus kami dan lihat sendiri apa Elmhurst College adalah semua tentang.

Meminta Maklumat: untuk meminta maklumat mengenai program yang menarik minat anda, lengkapkan borang dalam talian kami. Dinding Live dengan Kaunselor Kemasukan. Chat secara percuma hari ini. daftar sekarang!

Kedudukan

Elmhurst pangkat dalam 10 universiti serantau di Midwest, menurut US News & World Report, dan di kalangan # 4 Best Value di Midwest. Kajian Princeton telah kedudukan Elmhurst antara yang terbaik di Midwest selama 12 tahun berturut-turut, memetik sebagai "perpaduan sempurna antara akses bandar besar dan kecil (tetapi tidak terlalu kecil) suasana kampus."

This school offers programs in:
 • English

Lihat MSc » Lihat Online MBA » Lihat Online MSc » Lihat MBA Sambilan »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

MS Dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Elmhurst

Apabila anda memahami perniagaan dari satu hujung ke yang lain, anda menjadikan diri anda sangat diperlukan-di sebuah bandar yang merupakan salah satu hab pengangkutan dan logistik terbesar di dunia. [+]

Program yang ditetapkan oleh STEM.

Menyambungkan Dunia

Apabila anda memahami perniagaan dari satu hujung ke yang lain, anda menjadikan diri anda sangat diperlukan-di sebuah bandar yang merupakan salah satu hab pengangkutan dan logistik terbesar di dunia.

Sebagai profesional menavigasi persekitaran perniagaan yang rumit dan global, anda memerlukan ijazah yang menambah nilai. Dengan MSCM Elmhurst, anda akan menawarkan organisasi yang banyak dicari pengetahuan dalam merancang, merancang dan mengendalikan rangkaian bekalan yang baik.

Anda akan mahir dalam peranan setiap kawasan fungsional perniagaan dalam rantaian bekalan dan strategi kolaborasi rentas yang diperlukan dalam rantaian bekalan operasi. Tetapi ia akan menjadi kedalaman kemahiran analisis yang diperoleh Elmhurst yang akan memberi anda otot kepimpinan sebenar anda.... [-]


Video

This Is Elmhurst College

Contact
Alamat lokasi
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Media sosial