Ellis Online College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Ellis Perbezaan: Pembelajaran Online yang terbaik Satu bahagian yang berprestij New York Institute of Technology (NYIT), Ellis College telah dicipta untuk menyediakan orang dewasa yang bekerja dengan cara yang boleh dipercayai untuk memajukan kerjaya mereka menggunakan semua kelebihan pembelajaran dalam talian. Salah satu kolej pertama yang menyedari nilai pembelajaran dalam talian, NYIT adalah sebuah institusi akademik berusia 50 tahun dengan lebih 70,000 alumni, tiga New York kampus kawasan dan semakin banyak lokasi di seluruh dunia. Mengapa Ellis Kolej NYIT? Ellis College menyampaikan pendidikan unggul dengan bila-bila masa, di mana sahaja kemudahan Internet. Ia menyediakan persekitaran yang interaktif, berasaskan masyarakat yang menjadikan pembelajaran dalam talian yang memperkaya dan pengalaman yang menyeronokkan.

Ellis menempatkan jadual sibuk dengan membenarkan anda untuk mengambil satu kelas pada satu masa, dan menawarkan tarikh permulaan setiap tiga minggu. Segi kursus Pendek membolehkan anda untuk menyelesaikan dengan cepat! Ellis menyediakan banyak kelebihan sebuah sekolah luar talian tradisional, termasuk sebuah kampus maya yang luas yang membolehkan pelajar dan profesor untuk berinteraksi, berkongsi idea dan kepentingan bersama, dan membina persahabatan yang berharga dan rangkaian profesional yang begitu penting dalam ekonomi hari ini. Ellis menenggelamkan anda dalam situasi kerja dunia sebenar, membolehkan anda untuk "belajar dengan melakukan" dan memperolehi pengetahuan dan kemahiran yang anda boleh memohon segera. Unik, interaktif platform pembelajaran dalam talian berasaskan web Ellis 'menyampaikan memperkaya dan pengalaman yang menyeronokkan melalui dinamik Flash latihan, video dan demonstrasi. Ellis menawarkan prestij dan kestabilan melalui perhubungannya dengan New York Institute of Technology, tanpa perlu berulang-alik ke dan dari kampus. MBA dalam talian program Ellis 'menawarkan kursus-kursus yang dibangunkan dengan kerjasama sekolah-sekolah perniagaan terkemuka di dunia, termasuk Universiti Columbia Business School, Universiti Stanford dan Universiti Chicago Sekolah Pengajian Siswazah Perniagaan. Ellis merupakan antara pemimpin yang diiktiraf dalam pembelajaran dalam talian untuk pembangunan profesional, mengajar pekerja daripada majikan utama termasuk General Motors.

Mendapatkan pendidikan College Anda Online Dari Fakulti berpengalaman Pengajar Ellis College adalah pakar mahir di kemahiran mereka. Selain fakulti sepenuh masa, Ellis menggunakan jajaran pemimpin perniagaan terkemuka dan profesional untuk menyampaikan talian pendidikan kolej anda, menambah yang berpengalaman, perspektif dunia sebenar yang pergi tangan-tangan dengan kurikulum berasaskan kerjaya kami. Setiap pengajar Ellis berkelulusan Ph.D. atau Ijazah Sarjana dalam perkara mereka, dengan hampir separuh daripada semua pengajaran fakulti memegang Ijazah Kedoktoran atau ijazah terminal lain. Ellis aktif bertujuan daripada pendidik utama yang berkesan boleh menyampaikan pendidikan kolej dalam talian, yang adalah mengapa majoriti pengajar Ellis baru mempunyai pengalaman mengajar terlebih dahulu. Ellis juga memastikan proses pengajar melengkapkan program latihan intensif dalam pengajaran dalam talian. Di samping itu, tenaga pengajar baru menerima latihan sepanjang kursus awal mereka, dan semua fakulti digalakkan menghadiri Webcasts pendidikan berterusan ke atas amalan pengajaran dalam talian terkini. Dengan menawarkan mahir, Arahan berkelayakan seiring dengan platform pengajaran dalam talian terkini, Ellis menawarkan memperkaya dan persekitaran ganjaran untuk menerima talian pendidikan kolej anda. Piawaian Pendidikan Tertinggi Ellis terus-menerus mengawasi pengajar bagi memastikan keberkesanan pengajaran mereka. Maklum balas daripada pelajar juga disusun untuk memberikan wawasan yang mendalam amalan seorang pengajar itu. Di samping itu, semua pengajar dikaji semula setiap tahun melalui kursus audit intensif dilakukan oleh seorang lagi ahli fakulti Ellis, memastikan bahawa setiap pengajar kekal sebagai pendidik bernilai dan berkesan sepanjang tempoh mereka. Pengajar Ellis terikat dengan sepuluh prinsip panduan untuk memastikan bahawa setiap kursus menyediakan, pengalaman yang berharga yang menarik bagi setiap pelajar:

Melancarkan perjalanan anda dengan cara yang tepat pada masanya dan menarik. Jelas berkomunikasi jangkaan anda pelajar dan membincangkan jangkaan mereka terhadap anda. Mendekati kurang terlibat dan berisiko pelajar. Sentiasa mengekalkan nada yang positif, menggalakkan dengan pelajar anda. Hadir dan terlibat dalam semua perbincangan kelas. Menunjukkan penguasaan yang kukuh kandungan kursus dan sentiasa menjalankan diri anda dalam cara yang profesional. Mengekalkan tahap tinggi yang perkhidmatan yang diperlukan oleh Ellis College, termasuk pemulihan 48 jam tugasan bergred dan ketersediaan enam hari seminggu. Menyediakan bermakna, maklum balas diambil tindakan untuk semua tugasan bergred. Menyediakan panduan yang sesuai mengikut dasar dan prosedur. Lengkapkan aktiviti kursus terakhir dengan cara yang tepat pada masanya, tepat.

Fakulti Ketersediaan Apabila Anda Perlu Ia Ellis College memastikan semua tenaga pengajar yang boleh didapati dan mudah didekati-dalam dan di luar kelas. Setiap pengajar diperlukan untuk log masuk sekurang-kurangnya enam hari seminggu untuk menjawab soalan dan mengambil bahagian dalam perbincangan pelajar. Selain itu, banyak pengajar memegang biasa, sesi chat masa nyata dalam platform kursus di mana mereka boleh menjawab soalan-soalan dan pelajar jurulatih tugasan akan datang. Pelajar juga boleh berinteraksi secara peribadi dengan pengajar melalui Fakulti 1-1 ciri yang terdapat di dalam semua kursus. Ini ketersediaan menyeluruh memastikan bahawa anda menerima apa-apa perhatian peribadi dan bantuan yang anda mungkin perlu sambil mengejar Ellis Kolej pendidikan dalam talian anda

Lokasi

New York

Alamat
1855 Broadway
New York, NY 10023
US

1002 New York, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: