Eastern Oregon University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Eastern Oregon University ( EOU ) ditubuhkan sebagai maktab guru dan hari ini berfungsi sebagai pusat pendidikan, budaya, dan biasiswa di kawasan luar bandar Oregon. Di EOU , pelajar mendapat perhatian peribadi dari profesor mereka sambil membina hubungan yang kuat dengan rakan sebaya dan mentor.

Eastern Oregon University melayani pelajar, bangsa, dan dunia kita dengan menjadi tempat di mana tahap pembelajaran yang lebih tinggi dipraktikkan dan dihayati setiap hari. Pendidikan adalah proses mengubah diri, perusahaan yang penuh dengan konflik antara nilai lama dan idea baru, lama, dan baru. Pelajar datang ke universiti untuk dicabar dan menjadi, melalui proses itu, lebih besar, lebih berkebolehan, dan lebih bijak. Eastern Oregon University berkomitmen untuk menjadi tempat di mana pembelajaran, penyelidikan, peperiksaan, perdebatan, dan penaakulan dimodelkan, dipraktikkan, dan dipelajari - kemahiran yang akan dimasukkan oleh graduan kami ke dalam diri mereka sendiri dan membina dan berkembang sepanjang sisa hidup mereka .

Eastern Oregon University membimbing penyelidikan pelajar melalui program seni dan profesional liberal yang bersepadu dan berkualiti tinggi yang membawa kepada tindakan yang bertanggungjawab dan reflektif dalam dunia yang pelbagai dan saling berkaitan.

Sebagai pusat pendidikan, budaya, dan keilmuan, Eastern Oregon University menghubungkan kawasan luar bandar Oregon dengan dunia yang lebih luas. Keadaan cantik dan saiz kecil kami meningkatkan perhatian peribadi pelajar kami. Pada masa yang sama, perkongsian dengan kolej, universiti, agensi, dan komuniti menambah kemungkinan pendidikan wilayah dan negeri kita.

Program akademik di Eastern Oregon University menawarkan peluang untuk belajar di ruang kelas kecil di Oregon luar bandar yang indah. Pelajar boleh memilih dari lebih daripada 30 program akademik dengan empat kolej, termasuk sains, kemanusiaan, pengajaran, dan perniagaan! Eastern Oregon University mempunyai ukuran kelas kecil dengan fakulti yang berdedikasi, yang fokusnya adalah pada kejayaan pelajar.

Lokasi

La Grande

Alamat
University Boulevard,One
97850 La Grande, Oregon, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

EFMD Equis Accredited

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: