Eastern Kentucky University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Eastern Kentucky University ialah, coeducational, institusi awam serantau pengajian tinggi yang menawarkan program seni am dan liberal, latihan pra-profesional dan profesional dalam bidang pendidikan dan pelbagai bidang lain di kedua-dua pra dan pasca siswazah peringkat. Terletak di Richmond, Madison County, Kentucky, Eastern mempunyai rekod cemerlang dalam lebih daripada satu abad perkhidmatan pendidikan kepada Komanwel.

Terletak dekat dengan tengah-tengah Bluegrass, Richmond disajikan oleh rangkaian lebuh raya utama yang membuat Eastern mudah diakses dari semua bahagian Kentucky dan negeri-negeri sekitarnya. Richmond adalah 26 batu tenggara Lexington, Kentucky. Lebuh Raya Interstate I-75 (utara-selatan) dan I-64 (timur-barat) membuat kawasan metropolitan Cincinnati, 112 batu ke utara, dan Louisville, 110 batu ke barat, dalam jarak yang sesuai dengan kereta. Richmond juga dihidangkan oleh US Route 25 dari Southeastern Kentucky dan Kentucky Route 52 dari timur dan barat. The Bluegrass, Gunung, Daniel Boone, dan Cumberland Parkways memberi kemudahan yang lebih besar dengan kereta kerana bandar ini terletak berhampiran penumpuan ini lebuh raya arteri ke dalam sistem antara negeri.

Richmond, kerusi daerah Madison County, adalah salah satu bandar yang Komanwel paling pesat berkembang, dengan kira-kira 33,000 penduduk. Masyarakat menyediakan persekitaran yang cemerlang untuk pelajar universiti dan mempunyai sebuah pusat membeli-belah serantau, teater, hiburan secara langsung, tempat makan mewah, acara kebudayaan dan aktiviti, serta banyak kawasan-kawasan yang mempunyai kepentingan sejarah dan indah. Taman Negeri Fort Boonesborough, tempat kelahiran Kentucky, terletak 12 batu ke utara. Banyak tempat bersejarah yang lain berada dalam jarak memandu yang mudah. Kawasan indah dan rekreasi mengelilingi seksyen ini di negeri ini.

SEJARAH

Kentucky Perhimpunan Agung 1906 menggubal undang-undang mewujudkan Sekolah Eastern Kentucky Negeri Normal. Gabenor JC Beckham menandatangani rang undang-undang menjadi undang-undang pada 21 Mac, 1906. Pada 7 Mei tahun itu, Suruhanjaya Sekolah Biasa, mesyuarat di Louisville, dipilih kampus Universiti Pusat lama, yang diasaskan pada tahun 1874 di Richmond, sebagai tapak sekolah baru. Presiden pada 2 Jun 1906, Ruric Nevel Roark dipilih Sekolah Normal dan latihan guru telah bermula.

Pada tahun 1922, Eastern menjadi institusi empat tahun dikenali sebagai Sekolah Biasa Eastern Kentucky Negeri dan Maktab Perguruan. Ijazah pertama telah dianugerahkan oleh institusi ini pada tahun 1925. Pada tahun 1928, Kolej telah diiktiraf oleh Persatuan Southern Kolej dan Sekolah Menengah. Pada tahun 1930, Perhimpunan Agung dinamakan semula sekolah Eastern Kentucky Guru State College itu.

Pada tahun 1935, satu program siswazah telah diluluskan di Timur, yang membawa kepada Ijazah Sarjana Sastera dalam Pendidikan. Pada tahun 1948, Perhimpunan Agung dikeluarkan perkataan "Guru" dari nama kolej dan dibenarkan kolej hak untuk darjah tidak profesional anugerah.

Hari yang paling ketara sejak penubuhannya datang untuk Timur pada 26 Februari 1966, apabila Gabenor Edward T. Breathitt menandatangani undang-undang bil menamakan semula institusi Universiti Eastern Kentucky dan yang membenarkan pemberian ijazah sarjana dalam bidang akademik selain daripada pendidikan.

Dalam tempoh masa ini, Universiti Eastern Kentucky telah meningkat dengan pesat dari segi saiz dan kedudukan. Bermula dengan beberapa pelajar yang terlibat dalam kajian dan sijil kursus jangka pendek, Universiti hari ini menyajikan ribuan Kentuckians. Kurikulum ini membawa kepada menyekutukan ijazah, ijazah sarjana muda, dan program siswazah berkembang pada masa ini menawarkan ijazah di peringkat sarjana dalam pelbagai bidang lain dan juga Tuhan sudah mantap Muda Sastera dalam Pendidikan dan pelbagai fifth- dan keenam tahun program kepimpinan dalam pendidikan, psikologi, dan teknologi. Selain program-program ini, Eastern menawarkan program kedoktoran bersama dengan institusi bekerjasama.

Yang sentiasa sedar akan tujuan penubuhannya, Eastern terus mengiktiraf fungsi bersejarah menyediakan guru-guru berkualiti untuk sekolah-sekolah rendah dan menengah Komanwel. Walau bagaimanapun, kurikulum seni liberal yang kuat yang membawa kepada ijazah yang sesuai, bersama-sama dengan kursus pra-profesional di beberapa kawasan dan program siswazah, membolehkan Timur untuk berkhidmat Komanwel sebagai sebuah universiti serantau.

TUJUAN

Dalam tanggungjawab berkanun, Universiti Eastern Kentucky bertujuan untuk memberi peluang intelektual dan budaya yang akan membangunkan tabiat biasiswa dan rasa ingin tahu intelektual, memberikan pemahaman yang mendalam tentang demokrasi Amerika dan peranan warga negara dalam mengekalkan kekuatan dan tenaga, memberikan pemahaman manusia dan mereka aspirasi, membolehkan komunikasi berkesan dan cekap, dan menyediakan rakyat yang produktif dan bertanggungjawab. Pihak Universiti akan kekal responsif dan fleksibel dalam usaha untuk memberi khidmat dalam cara yang unik dan diperlukan.

Dalam tanggungjawab dan tujuan umum, Universiti didedikasikan kepada tiga fungsi tertentu - arahan yang berkualiti tinggi, biasiswa, dan perkhidmatan, dan tempat-tempat penekanan kepada tiga dalam perintah itu. Melalui kolej dan sekolah-sekolah, Universiti bertujuan untuk menawarkan arahan berkualiti pada pelbagai peringkat ijazah dalam pendidikan umum, seni, sains, perniagaan, pendidikan, kawasan pra-profesional dan profesional, dan digunakan dan teknikal. Melalui perkhidmatan perundingan, pendidikan berterusan, dan kampus yang dilanjutkan, Universiti bertujuan untuk memberikan perkhidmatan kepada masyarakat dan rantau ini. Penyelidikan bertujuan kedua-dua untuk memajukan pengetahuan dalam bidang perkara yang dengannya University mengambil berat dan menyokong fungsi utama pengajaran.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MA » Lihat MSc » Lihat program sarjana » Lihat Health Pre-Vets » Lihat Online BSc » Lihat Health BSc » Lihat Health MA » Lihat Health MSc » Lihat Health Associate of Science » Lihat Health PhD » Lihat Health Sarjana » Lihat Diploma Pascasiswazah » Lihat Tahun Persediaan » Lihat Sijil » Lihat BBAs » Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Law LLB » Lihat Ijazah Bersekutu » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Master seni: bahasa inggeris

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Orang yang mencari persekitaran yang menyokong yang menggalakkan membaca, menulis, dan berfikir pada tahap yang lebih tinggi; Semasa atau masa depan guru Bahasa Inggeris yang ingin mengembangkan pengetahuan kawasan kandungan mereka; Pelajar yang mengikuti kerjaya yang memerlukan pemikiran, kemahiran penyelidikan dan tulisan kritikal [+]

Pilihan Ijazah: Tesis Bukan Tesis Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Orang yang mencari persekitaran yang menyokong yang menggalakkan membaca, menulis, dan berfikir pada tahap yang lebih tinggi Semasa atau masa depan guru Bahasa Inggeris yang ingin mengembangkan pengetahuan kawasan kandungan mereka Pelajar yang mengikuti kerjaya yang memerlukan pemikiran, kemahiran penyelidikan dan tulisan kritikal Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program?

Pemohon hendaklah mempunyai:

sekurang-kurangnya 2.5 GPA keseluruhan dengan GPA 3.0 di atas bahagian (ijazah) kerja kursus Bahasa Inggeris yang utama sarjana muda atau kecil (atau setara) dalam bahasa Inggeris GRE skor 150 verbal dan 4.0 bertulis analitikal (GRE dikecualikan bagi pemohon yang mempunyai PNG 3.0 atau lebih tinggi) ... [-]

Master seni: digunakan matematik

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk guru-guru mencari ijazah sarjana atau perubahan dalam pangkat dan matematik guru-guru yang ingin memperluaskan pengetahuan mereka mengenai kawasan kandungan mereka [+]

Pilihan Ijazah: Matematik Menengah Gunaan Matematik & Statistik Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Guru-guru yang mencari ijazah sarjana atau perubahan pangkat Guru matematik yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka mengenai kawasan kandungan mereka Individu yang ingin mendapatkan sekurang-kurangnya 18 jam kredit ijazah dalam matematik untuk mengajar kursus dwi-pendaftaran atau kursus kolej-tahap lain Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? GRE skor sekurang-kurangnya 144 dalam Penaakulan Verbal, sekurang-kurangnya 147 dalam Penaakulan Kuantitatif, dan sekurang-kurangnya 3.5 dalam Analisis Penulisan (GRE dikecualikan bagi pemohon yang mempunyai GPA ijazah sekurang-kurangnya 3.0) GPA ijazah sekurang-kurangnya 2.5 Prasyarat yang diperlukan bagi kursus teras dalam matematik (pemohon yang tidak mempunyai persediaan ini boleh diberikan diterima masuk tetapi dikehendaki mengambil kursus-kursus yang diperlukan untuk mengukuhkan latar belakang mereka) Pensijilan awal dalam matematik menengah diperlukan bagi mereka yang mencari perubahan pangkat Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Pelbagai sistem sekolah di Kentucky Kolej komuniti [-]

Master seni: Kakitangan perkhidmatan pelajar dalam pendidikan tinggi

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Orang yang berkepentingan di kolej: kemasukan, pentadbiran biasiswa, merekrut, perumahan dan bukan akademik aktiviti-aktiviti kakitangan pelajar akan berminat dalam program ini. [+]

Pilihan Ijazah: Pelajar Personnel Services dalam Pendidikan Tinggi Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Orang yang berkepentingan di kolej: kemasukan, pentadbiran biasiswa, merekrut, perumahan dan bukan akademik aktiviti-aktiviti kakitangan pelajar akan berminat dalam program ini.

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Calon-calon mesti usahakan keseluruhan 3.0 GPA ijazah atau 3.0 dalam 60 jam terakhir selesai. Jika calon tidak mempunyai 3.0 dalam GPA di tahap ijazah pertama atau terakhir mereka 60 jam, maka mereka boleh mengemukakan skor pada GRE / MAT yang boleh dianggap dalam memberikan kemasukan. Pemohon dengan GPAs ijazah terkumpul sebanyak 3.0 atau lebih tinggi, atau 3.0 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam kerja ijazah dan / atau ijazah sarjana yang diperolehi adalah dikecualikan daripada kehendak GRE / MAT. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Kolej dan universiti Kawasan [-]

Master seni: sejarah

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Guru-guru yang ingin menambah ilmu sejarah dengan memperoleh pangkat yang lebih tinggi; Pelajar yang berminat untuk membuat persediaan untuk program kedoktoran dalam sejarah; Pelajar yang berminat untuk memperoleh ijazah sarjana untuk bersedia untuk bekerja di muzium, persatuan sejarah, dan bidang-bidang lain. [+]

Pilihan Ijazah: MA dalam Sejarah Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Guru-guru yang ingin menambah ilmu sejarah dengan memperoleh pangkat yang lebih tinggi Pelajar yang berminat untuk membuat persediaan untuk program kedoktoran dalam sejarah Pelajar yang berminat untuk memperoleh ijazah sarjana untuk bersedia untuk bekerja di muzium, persatuan sejarah, dan bidang-bidang lain Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? GRE skor: 153 Verbal dan 4.0 Penulisan Analisis GPA: GPA ijazah keseluruhan 2.5 atau PNG 2.75 dalam terakhir 60 jam semester program sarjana muda yang Ijazah: Siap sekurang-kurangnya kecil mahasiswa yang memuaskan dalam sejarah atau bersamaan Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Morehead State University Michigan State University - Pelajar Siswazah Madison North Hopkins High School Rockcastle County High School Jabatan Eku Sejarah Jabatan Olahraga Eku "Kecemerlangan dekat dengan rumah" adalah Hallmark kami! ... [-]

Master seni dalam pendidikan: gangguan komunikasi

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk mereka yang ingin membantu orang lain berkomunikasi dengan berkesan dan mencari satu bidang yang mencabar, progresif [+]

Pilihan Ijazah:

Sarjana Sastera dalam Pendidikan, Gangguan Komunikasi Program

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Mereka yang ingin membantu orang lain berkomunikasi dengan berkesan Mereka yang mencari untuk medan yang mencabar, progresif Mereka yang nilai kerjasama yang membawa kepada kejayaan dalam pelanggan mereka Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Ijazah Sarjana Muda dalam Gangguan Komunikasi GPA minimum 3.0 Minimum GRE Verbal 150, kuantitatif 143, Ditulis sebanyak 4.0 25 jam pemerhatian klinikal 3 surat cadangan Esei profesional Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Hospital / Rumah Kejururawatan Public Schools Pusat Pemulihan Langkah Pertama Pembangunan Pusat Upaya Latihan persendirian Laman Agensi Kesihatan [-]

Master seni dalam pendidikan: kaunseling sekolah

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini sesuai untuk individu yang berminat untuk menjadi seorang kaunselor sekolah di Kentucky atau mana-mana negeri lain. [+]

Pilihan Ijazah:

Maed. dalam Kaunseling Sekolah: Ijazah ini 48 jam program peringkat kebangsaan yang diiktiraf diiktiraf oleh Majlis Pentauliahan Kaunseling dan Pendidikan Program Berkaitan. (CACREP)

Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Individu yang berminat untuk menjadi seorang kaunselor sekolah di Kentucky atau mana-mana negeri lain.

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Empat puluh lapan jam kerja graduan termasuk praktikum dan latihan disiapkan dalam suasana sekolah. Pemohon akan hantar resume, menulis sampel dan tiga alamat e-mel rujukan. Di mana Adakah graduan Program Bekerja?

Dalam pelbagai sekolah K-12 di Kentucky.

[-]

Master seni dalam pendidikan: literasi (ms-12)

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini sesuai untuk Elementary semasa Pendidikan Guru, Tengah Gred Guru-guru, Pendidikan Menengah Guru-guru, Membaca dan Pakar Pengajaran Penulisan [+]

Pilihan Ijazah:

Literasi (P-12) dengan Guru Pemimpin Pengendorsan

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Semasa Elementary Pendidikan Guru Semasa Guru Tengah Gred Semasa Menengah Pendidikan Guru Reading semasa dan Penulisan Pakar Pengajaran Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Pelajar siswazah Calon mesti memenuhi syarat kemasukan Pusat Pengajian Siswazah. Calon tanpa kerja kursus siswazah sebelum mesti sama ada telah memperoleh GPA ijazah keseluruhan 3.0 atau lebih tinggi (atau PNG 3.25 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam) atau mereka perlu mengemukakan memuat GRE atau skor MAT. Calon-calon mesti mempunyai pensijilan satu ajaran yang sah. Di mana Adakah Siswazah terkini Program Bekerja? ... [-]

Master seni dalam pendidikan: pendidikan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini sesuai untuk Tengah Semasa Gred Guru dan Semasa Menengah Pendidikan Guru [+]

Pilihan Ijazah: Education- Menengah Pertanian (12/5) Education- Art Menengah (P-12) Education- Menengah Biologi (8-12) Education- Menengah perniagaan (12/05) Education- Menengah Inggeris (8-12) Education- Menengah Keluarga dan Sains Pendidikan Pengguna (12/05) Education- Menengah Pendidikan Matematik (8-12) Education- Menengah Muzik (P-12) Education- Menengah Pendidikan Jasmani (P-12) Education- Menengah Sains fizikal: Kimia (8-12) Education- Menengah Sains Fizikal: Sains Bumi (8-12) Education- Menengah Sains Fizikal: Fizik (8-12) Education- menengah Kesihatan Sekolah (P-12) Education- Menengah Pengajian Sosial: Sejarah (8-12) Education- Menengah Teknologi Pendidikan (5-12) Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Semasa Guru Tengah Gred Semasa Menengah Pendidikan Guru Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Pelajar siswazah bakal mesti memenuhi syarat-syarat kemasukan ke Pusat Pengajian Siswazah. Calon tanpa kerja kursus siswazah sebelum mesti sama ada telah memperoleh GPA ijazah keseluruhan 3.0 atau lebih tinggi (atau PNG 3.25 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam) atau mereka perlu mengemukakan memuat GRE atau skor MAT. Calon-calon mesti mempunyai pensijilan pengajaran negeri yang sah pada gred atau gred menengah peringkat pertengahan. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? ... [-]

Master seni dalam pendidikan: pendidikan gred pertengahan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini sesuai untuk Elementary semasa Pendidikan Guru, Tengah Gred Guru-guru, Pendidikan Menengah Guru [+]

Pilihan Ijazah:

Gred Tengah Pendidikan (5-9) dengan Guru Pemimpin Pengendorsan

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Semasa Elementary Pendidikan Guru Semasa Guru Tengah Gred Semasa Menengah Pendidikan Guru Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Pelajar siswazah bakal mesti memenuhi syarat-syarat kemasukan ke Pusat Pengajian Siswazah. Calon tanpa kerja kursus siswazah sebelum mesti sama ada telah memperoleh GPA ijazah keseluruhan 3.0 atau lebih tinggi (atau PNG 3.25 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam) atau mereka perlu mengemukakan memuat GRE atau skor MAT. Calon-calon mesti mempunyai pensijilan satu ajaran yang sah. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? ... [-]

Master seni dalam pendidikan: pendidikan khas antara disiplin pendidikan awal kanak-kanak

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Individu yang bekerja dalam program-program yang disediakan untuk kanak-kanak peringkat umur lahir melalui tadika. Pilihan pengajian lanjutan menyediakan individu untuk bekerja sebagai pemimpin dalam tetapan awal kanak-kanak, termasuk negeri dan tempatan organisasi tahap menyediakan pembangunan profesional dan sokongan kepada guru-guru awal kanak-kanak. [+]

Pilihan Ijazah: Guru Pemimpin Track dengan Kajian Lanjutan Guru Pemimpin Track dengan pensijilan tambahan dalam IECE Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Individu yang bekerja dalam program-program yang disediakan untuk kanak-kanak peringkat umur lahir melalui tadika. Pilihan pengajian lanjutan menyediakan individu untuk bekerja sebagai pemimpin dalam tetapan awal kanak-kanak, termasuk negeri dan tempatan organisasi tahap menyediakan pembangunan profesional dan sokongan kepada guru-guru awal kanak-kanak. Pilihan pensijilan tambahan membolehkan individu untuk menambah disiplin Pendidikan Awal Kanak-Kanak (IECE) pensijilan pengajaran di samping menambah Pengendorsan Guru Pemimpin. The IECE pensijilan pengajaran membolehkan individu untuk mengajar dalam program tadika prasekolah sekolah awam dan dan bekerja sebagai Interventionists Pembangunan dengan Langkah Pertama program intervensi awal.... [-]


Master seni dalam pendidikan: pustakawan media sekolah

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Calon-calon mesti memenuhi keperluan Pusat Pengajian Siswazah dan telah siap rendah, menengah, atau menengah program pensijilan pengajaran awal. [+]

Pilihan Ijazah: Sarjana Sastera dalam Pendidikan dengan Pengendorsan Guru Kepimpinan Penyediaan Perpustakaan Sains Rank Saya Pengelasan, Program Tahun Keenam (Sains Perpustakaan) Sijil Program Persediaan (Sains Perpustakaan) Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Mana-mana guru P-12 (memegang lesen mengajar semasa) berminat untuk menjadi seorang pustakawan sekolah. Program ini menyediakan guru dengan kedua-dua ijazah dan bukan ijazah (Rank I dan / atau Sijil Sains Perpustakaan) pilihan program.

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Calon-calon mesti memenuhi keperluan Pusat Pengajian Siswazah dan telah siap rendah, menengah, atau menengah program pensijilan pengajaran awal. Calon-calon mesti usahakan keseluruhan 3.0 GPA ijazah atau 3.0 dalam 60 jam terakhir selesai. Calon-calon mesti mempunyai skor 375 pada Millers Analogi Test (MAT) atau skor Verbal 144 dan skor kuantitatif 144 pada GRE. Skor pada MAT / GRE digunakan bersama-sama dengan GPA ijazah dan kriteria lain dalam memilih calon-calon untuk kemasukan. Pemohon dengan PNG ijazah kumulatif 3.0 atau lebih tinggi, atau 3.25 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam kerja kursus dikecualikan daripada / keperluan GRE MAT. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? ... [-]

Sarjana Sastera dalam pengajaran menengah dan pendidikan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program Tgis adalah sesuai untuk mereka yang memegang ijazah sarjana muda (tanpa pensijilan guru) yang ingin mendapatkan pensijilan guru. [+]

Pilihan Ijazah:

Tengah dan menengah pensijilan guru

Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Mereka yang memegang ijazah sarjana muda (tanpa pensijilan guru) yang ingin mendapatkan pensijilan guru.

Apa Adakah Requirments akan Diterima Masuk ke Program? Mengemukakan permohonan kepada Sekolah Pengajian Siswazah menunjukkan ijazah sarjana muda termasuk semua transkrip akademik daripada kolej yang diiktiraf dihadiri kecuali Universiti Eastern Kentucky. Menyediakan bukti 3.0 GPA keseluruhan ijazah atau 3,0 di lepas 60 jam kerja kursus. Menyediakan bukti markah GRE berikut: Sekurang-kurangnya 150 ke atas bahagian Verbal, 143 ke atas bahagian Kuantitatif, dan sekurang-kurangnya 4.0 pada Penulisan bahagian Analisis. ATAU menyediakan bukti Markah Ujian Praxis-I Pra-Professional berikut: Mendapat sekurang-kurangnya 176 ke atas bahagian Membaca, 174 pada bahagian Matematik, dan 174 pada bahagian Penulisan ini. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? ... [-]

Tuan seni halus: kreatif bertulis- Penulis Bluegrass studio

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk mana-mana orang dengan ijazah seeking ijazah pertama untuk meningkatkan nya kebolehan penulisan kreatif dalam fiksyen, puisi, atau bukan fiksyen kreatif bagi maksud penerbitan atau hanya untuk kepuasan peribadi. [+]

Pilihan Ijazah:

MFA dalam Penulisan Kreatif (penekanan dalam Fiksyen Literary, Popular / Genre Fiksyen, Bukan Fiksyen kreatif, dan / atau Puisi)

Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Program ini adalah untuk mana-mana orang dengan ijazah seeking ijazah pertama untuk meningkatkan nya kebolehan penulisan kreatif dalam fiksyen, puisi, atau bukan fiksyen kreatif bagi maksud penerbitan atau hanya untuk kepuasan peribadi. MFA dalam Penulisan Kreatif juga ijazah terminal yang boleh membuat anda layak untuk promosi dalam Bahasa Inggeris atau bahasa-Arts-jawatan yang berkaitan pendidikan menengah (rujuk daerah sekolah anda untuk polisi mereka). MFA dalam Penulisan Kreatif juga ijazah terminal yang boleh membuat anda layak untuk mengajar dalam bahasa Inggeris, Komposisi dan Penulisan Kreatif yang berkaitan dengan program di peringkat kolej, sebagai tambahan, pengajar, atau tempoh-track profesor. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa kedudukan tempoh-track kekal adalah amat kompetitif dalam bidang ini, dan secara amnya bergantung kepada penerbitan berjaya yang penting dan pengalaman mengajar sebelum graduan akan dipertimbangkan. The Bluegrass Penulis Studio adalah program rendah penduduk, bermakna kebanyakan kursus kami diambil talian. Walau bagaimanapun, pelajar perlu melengkapkan 12 kredit Residencies, atau di-orang bengkel. Residencies berlaku dua kali setahun, dengan Januari Winter Residency di Lexington, KY dan bulan Jun-Julai Summer Residency luar negara di Lisbon, Portugal. Pelajar boleh memilih Residencies hadir. Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? ... [-]

MSc

Master sains: dasar keadilan dan kepimpinan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk sesiapa yang berminat dalam Pembetulan dan Juvenile Keadilan [+]

Pilihan Ijazah: Dasar pembetulan dan Kepimpinan Juvenile Keadilan Dasar dan Kepimpinan Dasar Polis dan Kepimpinan Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Sesiapa yang berminat untuk:

Pembetulan Kehakiman Akhlak & Parole Pemulihan Pemasyarakatan keadilan jenayah Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Ijazah Sarjana Muda dari institusi yang diiktiraf GPA ijazah sebanyak 3.0 atau lebih tinggi Skor GRE 286 digabungkan (lisan / kuantitatif) dan 4.0 (bertulis) GRE boleh diketepikan jika ijazah keseluruhan GPA 3.4 atau lebih tinggi 2 surat cadangan Pernyataan Personal & Professional Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Jabatan Kentucky Kehakiman Biro Penjara (Negeri dan persekutuan peringkat) akhlak & Parole Amerika Percubaan & Parole Persatuan KY Polis Negeri [-]

Master sains: digunakan kejuruteraan & pengurusan teknologi

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk individu yang bekerja dalam bidang teknikal dalam perniagaan atau industri [+]

Pilihan Ijazah: Kejuruteraan Gunaan dan Pengurusan Teknologi pengurusan pembinaan Pengurusan Keselamatan Rangkaian Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Individu yang bekerja dalam bidang teknikal dalam perniagaan atau industri Individu yang mempunyai aspirasi pertumbuhan profesional dalam pengurusan perniagaan berasaskan teknologi Individu yang telah baru-baru menamatkan pengajian ijazah dan mahu penyediaan lebih sebelum memulakan kerjaya mereka Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Pemohon dijangka hadir penyediaan pra-syarat yang betul atau pengalaman pengurusan teknikal. Bagi Pengurusan Pembinaan dan pilihan-pilihan Pengurusan Kejuruteraan Gunaan dan Teknologi, pemohon harus mempunyai pemahaman bahan dan proses, prinsip-prinsip kawalan pengeluaran dan ekonomi industri; Literasi komputer; keupayaan untuk berkomunikasi secara grafik; dan keupayaan untuk memohon statistik untuk penyelesaian masalah industri. Bagi Pengurusan Keselamatan Rangkaian (NSM) Pilihan, pemohon harus mempunyai pemahaman komunikasi rangkaian komputer berwayar dan wayarles, pengalaman pendidikan atau pekerjaan sebelum berkaitan dengan pengurusan perisian rangkaian komputer dan perkakasan; kemahiran komunikasi yang berkesan; dan keupayaan untuk mengenal pasti, menganalisis, dan menyelesaikan masalah rangkaian komputer yang berkaitan. Satu Sarjana Muda PNG 2.5 dan individu skor Lisan dan Kuantitatif 144 pada Graduate Record Examination (GRE) dijangka. Pemohon juga boleh mengemukakan skor pada Kemasukan Pengurusan Siswazah Test (GMAT) sebagai pengganti untuk GRE. GMAT skor 420 atau lebih tinggi dijangka. Pemohon dengan PNG Prasiswazah kumulatif 3.0 atau lebih tinggi, atau 3.25 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam kerja Prasiswazah dikecualikan daripada kehendak GRE / GMAT. Di mana Adakah graduan Bekerja? Lockheed Martin Ashland Bosch Rexroth Enersys Hitachi Automotive Systems ST Wooten Pembinaan Messer [-]

Master sains: Keselamatan, keselamatan, dan pengurusan kecemasan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk individu yang ingin memasuki atau mengekalkan kedudukan semasa dalam pengurusan keselamatan pekerjaan [+]

Pilihan Ijazah: Keselamatan Keselamatan Sekolah Kebakaran dan Kecemasan Perkhidmatan Pengurusan Kecemasan Keselamatan Dalam Negeri Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Individu yang ingin memasuki atau mengekalkan kedudukan semasa dalam pengurusan keselamatan pekerjaan Anggota tentera yang ingin beralih ke kerjaya yang memuaskan perkhidmatan di mana-mana bidang SSEM Industri atau perkhidmatan awam kakitangan yang memerlukan credentialing tambahan atau ingin melanjutkan bidang kepakaran dalam SSEM Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? GPA ijazah sebanyak 3.0 Rata MAT 375 atau skor GRE daripada Verbal 149, 141 Kuantitatif, Analisis 4.0 atau di atas Siap enam kursus teras, enam kursus elektif, dan peperiksaan yang komprehensif; atau tamat enam kursus teras, empat kursus elektif, SSE 800, dan tesis Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Negeri dan Persekutuan OSHA Kedudukan keselamatan tanah air di negeri dan persekutuan Marathon Oil Amazon.com Georgia-Pacific [-]

Master sains: Psikologi umum

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk pelajar yang ingin menimba pengalaman dalam bidang psikologi eksperimen sebelum memohon untuk Ph.D. program. [+]

Pilihan Ijazah:

MS Psikologi Am (Pilihan Tesis)

Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Pelajar yang ingin menimba pengalaman dalam bidang psikologi eksperimen sebelum memohon untuk Ph.D. program.

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Ijazah Psikologi ijazah pertama adalah yang paling berguna, tetapi darjah lain dengan kandungan Psikologi juga sesuai. A GPA ijazah minimum keseluruhan sebanyak 2.5, atau 2.75 bagi tempoh 60 jam lalu. Murid menerima kemasukan jelas kepada program siswazah dalam bidang Psikologi biasanya mempunyai GPA ijazah keseluruhan sebanyak 3.0 atau lebih tinggi. A (GRE) Perincian Graduate Record Examination diperlukan; cutoffs tertentu adalah seperti yang belum belum membuat keputusan, tetapi pelajar dijangka mempunyai skor yang lebih baik daripada 50% daripada penduduk. Tiga surat sokongan mesti diberikan secara langsung kepada jabatan psikologi, dua berkaitan dengan utama sarjana muda, dengan sekurang-kurangnya satu daripada fakulti. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? ... [-]

Master sains latihan atheltic

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk orang yang berminat dalam kerjaya dalam perubatan sukan dan penjagaan kesihatan bersekutu, seperti bekerja dengan kedua-dua penjagaan akut dan pemulihan. Permohonan adalah hanya dikaji semula untuk kemasukan Summer. [+]

Yang mungkin berminat dalam program ini?

Orang yang berminat dalam kerjaya dalam perubatan sukan dan penjagaan kesihatan bersekutu, seperti bekerja dengan kedua-dua penjagaan akut dan pemulihan. Jurulatih Olahraga bekerja dalam pelbagai tetapan daripada sukan profesional, Kolej, Sekolah Menengah klinik, ke tetapan industri dan perbadanan, seni persembahan, penguatkuasaan undang-undang, Tentera AS, NASCAR dan Indy Penjagaan Tetapan.

Keperluan Program Kemasukan

Semua pemohon untuk program ini perlu memohon menggunakan ATCAS Perkhidmatan Aplikasi yang berpusat Latihan Athletic.

Kursus Program Pra-syarat

Anatomi asas (3) dan Fisiologi Manusia (3) atau A & PI (3 jam) dan A & P II (3 jam) Latihan Fisiologi (3 jam) Biomekanik atau Kinesiology (3 jam) Statistik (3 jam) Kekuatan & Udara (3 jam) Istilah Perubatan (3 jam) Pengenalan Psikologi (3 jam) Pengenalan Latihan Olahraga atau Care & Pencegahan Kecederaan Athletic (2-3hrs) Sijil Pertolongan Cemas or Equivalent (iaitu EMT-B berlesen di KY) Persatuan Jantung Amerika Penjagaan Kesihatan Pembekal CPR (AHA pilihan) Sarjana Muda Cum GPA 2.75 dan PNG 3.0 dalam Kursus Prasyarat 50 Waktu pemerhatian / pengalaman klinikal didokumenkan bawah ATC diperolehi dalam tempoh 2 tahun sebelum program aplikasi. Waktu pejabat hendaklah telah diperolehi di bawah AT, jam di bawah pengawasan ahli terapi fizikal JANGAN mengira melainkan jika individu itu dua bertauliah sebagai AT dan waktu diperolehi dalam kemudahan latihan tradisional olahraga atau bidang tidak menetapkan dalam klinik terapi fizikal pesakit luar . -GRE Lawatan skor 144 pada bahagian lisan dan kuantitatif. ... [-]

Tuan sains: industri dan psikologi organisasi

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk sesiapa sahaja yang menikmati psikologi tetapi tidak berminat untuk menyediakan kaunseling atau terapi [+]

Pilihan Ijazah:

MS Ijazah dalam bidang Psikologi Industrial-Organisasi

Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Industrial Organisasi (IO) Psikologi mungkin untuk anda jika:

Anda menikmati psikologi tetapi tidak berminat dalam menyediakan kaunseling atau terapi. Anda berminat untuk menggunakan prinsip-prinsip psikologi untuk meningkatkan perniagaan (kedua-dua pekerja dan organisasi). Anda mahu untuk mendiagnosis dan menyediakan penyelesaian yang kreatif untuk masalah kerja.

IO psikologi dapat memberikan jawapan kepada soalan-soalan seperti:

Apa yang mendorong orang di tempat kerja? Siapakah yang akan menjadi penghibur terbaik kerja? Apa yang boleh pengurus dan pemimpin lakukan untuk menjadikan tempat kerja yang menyeronokkan? Apakah latihan akan sesuai untuk pekerja baru? Apakah alat penilaian boleh digunakan untuk mendiagnosis masalah di tempat kerja? Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Psikologi adalah pilihan. Mendapat sekurang-kurangnya kursus psikologi 5 ijazah pertama yang termasuk psikologi umum, statistik, dan psikologi eksperimen ditambah dua kursus lain yang boleh diterima (kursus setanding dalam bidang-bidang yang berkaitan seperti Sumber Manusia Perniagaan akan dipertimbangkan) A GPA ijazah minimum keseluruhan sebanyak 2.5 atau 2.74 bagi tempoh 60 jam lalu. Murid menerima kemasukan jelas kepada program siswazah dalam bidang psikologi biasanya mempunyai GPA ijazah keseluruhan sebanyak 3.0 atau lebih tinggi. Skor minimum 149 Verbal dan 144 Kuantitatif pada Graduate Record Examination (GRE). Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Brown-Forman Bluegrass Kolej Komuniti dan Teknikal Pilih International, Inc. Mercer Universiti Kansas Olympic Steel Pelucuthakan Sokongan Associates Katolik Inisiatif Kesihatan KellyOCG Mansfield Syarikat Minyak KentuckyOne Kesihatan Toyota Motor Kejuruteraan dan Pembuatan Universiti Eastern Kentucky Jabatan Negara Amerika Syarikat [-]

Tuan sains: kerjaya dan pendidikan teknikal

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk guru-guru mata pelajaran teknologi di kolej komuniti dan sekolah menengah [+]

Pilihan Ijazah: Kejuruteraan / Teknologi Pendidikan Pentadbiran Pendidikan Teknikal Latihan dan Pembangunan Pekerjaan Pertanian Pendidikan Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Guru-guru mata pelajaran teknologi di kolej komuniti dan sekolah menengah Mereka yang ingin menjadi tenaga pengajar dalam suasana pekerjaan Guru pertanian dan hortikultur di kolej komuniti dan sekolah menengah Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Pemohon dijangka hadir ijazah utama pengajaran teknikal yang sesuai dan mengemukakan bukti yang boleh diterima kebolehan profesional dan ilmiah. Purata nilai gred mahasiswa 2.5 dan individu skor Lisan dan Kuantitatif 144 atau lebih tinggi pada Graduate Record Examination dijangka. Pemohon yang terkumpul GPA mahasiswa ini sebanyak 3.0 atau lebih tinggi, atau 3.25 atau lebih tinggi dalam terakhir 60 jam kerja ijazah dikecualikan daripada kehendak GRE / GMAT / MAT. Pemohon boleh mengemukakan skor pada GMAT atau MAT sebagai pengganti untuk GRE. GMAT skor 420 atau lebih tinggi dijangka. MAT skor 380 atau lebih tinggi dijangka. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Sekolah menengah dan sistem Kentucky Kolej Komuniti dan Teknikal. Jabatan Kehakiman Jenayah Latihan (DOCJT) Toyota Sonic Corporation dan pusat latihan korporat. [-]

Tuan sains: kimia

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk individu yang mempunyai pengalaman bekerja di makmal moden [+]

Pilihan Ijazah: MS dalam Kimia (pilihan Tesis) MS dalam Kimia (Co-Op pilihan) MS dalam Kimia (Kursus Kerja pilihan) Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Individu yang mempunyai pengalaman bekerja di makmal moden Individu yang berminat dalam pengajaran bersepadu dan pengalaman penyelidikan Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Memegang BS dalam Kimia Skor GRE: Verbal:> 144; Kuantitatif:> 150 Bagi pelajar Eku memohon untuk program MS melalui dipercepatkan program ijazah pertarungan 3 + 2, ujian umum GRE akan diketepikan. Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Ph.D. kajian di sekolah-sekolah seperti University of Kentucky, University of Louisville, Purdue, Ohio State University dan Texas A & M Kerajaan dan Makmal Industri [-]

Tuan sains: kriminologi & keadilan jenayah

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk individu yang berminat dalam Keadilan Jenayah dan pembetulan. [+]

Pilihan Ijazah:

Pengkhususan berikut direka untuk memberikan pelajar idea yang lebih baik daripada pelbagai bidang penekanan dalam program kami, dan juga sebagai panduan untuk mewujudkan kurikulum yang masuk akal di luar kursus teras. (Ini tidak ditawarkan sebagai kepekatan).

Kepimpinan dan Pentadbiran: Jenayah Pentadbiran Keadilan dan Kepimpinan, Crimonology dan Dasar Awam, Pembiayaan / Pemberian Keadilan Jenayah, Jenayah Advanced dan Teori Keadilan, Globalisasi dan Jenayah Hakim Keadilan sosial: Race, Jantina & Keadilan, Jenayah Alam Sekitar dan Keadilan, Ideologi dan Keadilan Jenayah, Jenayah Negeri, Trafik Manusia, azab dan Masyarakat Pakar Penyelidikan: Keadilan Jenayah Analisis Data (Statistik), Kaedah kualitatif, Pembiayaan / Pemberian Keadilan Jenayah, Penyelidikan Internship, Tesis Pilihan Keselamatan dan pengawasan dalam Persekitaran Global: Kepolisan Global tidak selamat, Jenayah Negeri, Globalisasi dan Keadilan Jenayah, Pemerdagangan Manusia, Pengawasan dan Teknologi Lanjutan Keadilan Jenayah, Perbandingan Keadilan Jenayah Yang mungkin berminat dalam Program Ini? ... [-]

Tuan sains: pendidikan jasmani

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

ESS Pilihan mengiktiraf sifat pelbagai disiplin dan membenarkan pelajar fleksibiliti maksimum dalam bidang kepentingan peribadi atau untuk peningkatan kerjaya. [+]

Pilihan Ijazah: Senaman dan Sains Sukan (pilihan Tesis) Senaman dan Kesihatan (Internship) Pentadbiran Sukan Yang mungkin berminat dalam Program Ini? ESS Pilihan mengiktiraf sifat pelbagai disiplin dan membenarkan pelajar fleksibiliti maksimum dalam bidang kepentingan peribadi atau untuk peningkatan kerjaya. ESS Pilihan membolehkan untuk profesional yang berkongsian di lapangan untuk melengkapkan ijazah pada kadar mereka sendiri dan dalam had jadual kerja mereka. ESS mempunyai pilihan kepada pelajar untuk menyiapkan tesis jika mereka merancang untuk sbg mahasiswa program doktor falsafah. The ExWell Pilihan adalah untuk pelajar yang sedang membuat persediaan untuk persijilan seperti American College of Sports Medicine atau Kekuatan Negara dan Keadaan Persatuan atau mereka yang berminat untuk penyaman sukan, kesihatan hospital, kesihatan korporat, kecergasan komersial, YMCA, atau kesesuaian kampus dan kesejahteraan. SPAD kurikulum dan latihan pengalaman dirancang untuk pelajar yang mahu bekerja dalam sukan pengaturcaraan, pemasaran dan promosi, pengumpulan dana, pengurusan permainan, pentadbiran sukan, atau merancang kemudahan. Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? Ijazah Sarjana Muda dalam bidang yang berkaitan Minimum 2.75 Ijazah GPA Dua surat rujukan dihantar terus kepada Penyelaras Siswazah Satu daripada yang berikut: skor minimum 365 pada Miller Analogi Test (MAT) atau skor minimum 170 dalam setiap Kuantitatif dan Verbal bidang Peperiksaan Siswazah Rekod (GRE) dan 3.5 di kawasan itu Analytical Pelajar yang mendapat GPA ijazah terkumpul sebanyak 3.0 tidak perlu mengambil GRE atau MAT untuk kemasukan. Pelajar boleh diberikan kemasukan sementara bagi semester pertama mereka jika mereka mempunyai GPA ijazah minimum 2.75 tetapi masih belum diambil sama ada GRE atau MAT. Di mana Adakah graduan Bekerja?... [-]

Tuan sains: rekreasi dan taman pentadbiran

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Pelajar yang mendapat ijazah dalam bidang Rekreasi dan Pentadbiran Taman berada pada kedudukan untuk pelbagai peluang kerjaya dalam Pengurusan Rekreasi, Special Events pengaturcaraan, Pengurusan Sumber Asli, dan Adventure Rekreasi ... [+]

Pilihan Ijazah: Rekreasi Terapeutik Pengurusan Rekreasi Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Pelajar yang mendapat ijazah dalam bidang Rekreasi dan Pentadbiran Taman berada pada kedudukan untuk pelbagai peluang kerjaya dalam Pengurusan Rekreasi, Special Events pengaturcaraan, Pengurusan Alam Sumber, Luar dan Adventure Rekreasi, Pelancongan dan Pengurusan Resort, Therapeutic Recreation, Pengurusan Fasiliti, Gereja Rekreasi, Kampus rekreasi, Tentera rekreasi, Camps, Pertubuhan Bukan Keuntungan seperti YMCA, Pengakap Puteri, 4-H Club dan Boys dan Kelab Girl.

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program?

REC 280 atau 480 & REC 350 yang dikehendaki bagi pelajar yang memasuki program ini tanpa ijazah rekreasi.... [-]


Tuan sains: sains matematik

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program ini adalah untuk sesiapa sahaja yang mahu meneruskan kerjaya yang memerlukan kemahiran matematik atau statistik dalam kerajaan atau industri [+]

Pilihan Ijazah: Program umum Tumpuan dalam mata pelajaran Matematik Kepekatan Sains Komputer Tumpuan dalam Statistik Yang mungkin berminat dalam Program Ini? Sesiapa yang mahu meneruskan kerjaya yang memerlukan kemahiran matematik atau statistik dalam kerajaan atau industri Pelajar yang mahu mengukuhkan latar belakang matematik mereka sebelum memohon untuk Ph.D. program Guru matematik yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka mengenai kawasan kandungan mereka, mendapat ijazah sarjana, atau meneruskan perubahan pangkat Individu yang ingin mendapatkan sekurang-kurangnya 18 jam kredit ijazah dalam matematik untuk mengajar kursus dwi-pendaftaran atau kursus kolej-tahap lain Individu yang berminat untuk menjadi pengaturcara SAS Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program? GRE skor sekurang-kurangnya 144 dalam Penaakulan Verbal dan sekurang-kurangnya 144 dalam Penaakulan Kuantitatif GPA ijazah terkumpul sekurang-kurangnya 2.5 atau ijazah GPA sekurang-kurangnya 2.75 pada 60 jam yang lalu Prasyarat yang diperlukan bagi kursus teras dalam matematik (pemohon yang tidak mempunyai persediaan ini boleh diberikan diterima masuk tetapi dikehendaki mengambil kursus-kursus yang diperlukan untuk mengukuhkan latar belakang mereka) Di mana Adakah graduan Program Bekerja? Kolej komuniti dan universiti Syarikat-syarikat farmaseutikal Sekolah menengah Sebagai pembantu siswazah di sekolah siswazah [-]

Sarjana

Master pentadbiran awam

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Pelajar dalam program MPA datang daripada pelbagai program ijazah sarjana muda, sebagai contoh, graduan program ini mempunyai ijazah sarjana muda dalam keadilan jenayah, bidang yang berkaitan dengan kesihatan, ekonomi, kerja sosial, sains politik, Bahasa Inggeris, program paralegal, dan kimia. [+]

Pilihan Ijazah: Ketua Ijazah MPA (di kampus dan dalam talian program) Komuniti Pentadbiran Kesihatan Pilihan (di kampus program) Pilihan Kemajuan Masyarakat (di kampus dan dalam talian program) Pilihan Kesihatan Alam Sekitar (di kampus program) Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Pelajar dalam program MPA datang daripada pelbagai program ijazah sarjana muda, sebagai contoh, graduan program ini mempunyai ijazah sarjana muda dalam keadilan jenayah, bidang yang berkaitan dengan kesihatan, ekonomi, kerja sosial, sains politik, Bahasa Inggeris, program paralegal, dan kimia.

Minat pelajar kami dalam kerjaya perkhidmatan awam adalah lebih penting daripada mana-mana program ijazah tertentu.... [-]


Tuan muzik

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Program muzik siswazah Eku ini direka untuk ahli muzik dan pendidik muzik yang memohon untuk melanjutkan kemahiran muzik mereka, meningkatkan pengetahuan pedagogi dan teori mereka, dan memohon pembelajaran mereka untuk seni membuat muzik dan pengajaran muzik. [+]

Pilihan Ijazah: Mengadakan Instrumental Mengadakan Choral Pendidikan Muzik Teori / Kandungan Persembahan Muzik Yang mungkin berminat dalam Program Ini?

Program muzik siswazah Eku ini direka untuk ahli muzik dan pendidik muzik yang memohon untuk melanjutkan kemahiran muzik mereka, meningkatkan pengetahuan pedagogi dan teori mereka, dan memohon pembelajaran mereka untuk seni membuat muzik dan pengajaran muzik.

Apakah syarat-syarat untuk diterima ke Program?

Individu yang berminat dalam program MM mesti dikenakan dan diterima masuk ke sekolah siswazah dan juga Jabatan Eku Muzik. Semua Master calon Muzik dikehendaki melengkapkan Teori Muzik dan Sejarah Muzik Entrance Exams sebagai sebahagian daripada proses permohonan. Di samping itu, pemohon yang mencari darjah dengan penekanan dalam penjalanan atau pelaksanaan perlu mengatur uji bakat dengan pakar fakulti yang sesuai. ... [-]