Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Timur Washington University Kolej Perniagaan dan Pentadbiran Awam

Nilai Misi Visi dan Matlamat

Kolej ini berpandukan misi yang dinyatakan dan yang dialami oleh wawasannya: Kolej Perniagaan dan Pentadbiran Awam (CBPA) ialah unit Timur Washington University (EWU), sebuah universiti awam yang komprehensif serantau di Cheney dan Spokane, WA, dengan program-program ditawarkan di seluruh negeri ini dan dalam talian.

Misi The CBPA wujud untuk membangunkan pelajar-pelajar yang berfikir secara kritis, bertindak secara beretika, dan menyumbang kepada persekitaran sektor awam dan swasta yang sentiasa berubah. Misi ini dicapai dengan:

Membimbing pelajar yang pelbagai dalam usaha mereka untuk mewujudkan peranan bermakna dalam profesion mereka dan masyarakat melalui pendidikan Penyelidikan yang menyokong untuk mengekalkan fakulti yang terlibat dan intelek semasa khusus untuk pengajaran. Ambil termasuk penglibatan intelektual dan masyarakat untuk memperkayakan pelajar dan masyarakat melalui pembelajaran sepanjang hayat. Motto kami adalah "Dengan memberi tumpuan kepada rantau ini -. Dibuka kepada dunia"

VISI Visi Kolej adalah untuk mempunyai program dalam perniagaan, ekonomi, pentadbiran awam dan perancangan diiktiraf bagi kecemerlangan mereka dan untuk menjadi kolej pilihan pertama di rantau ini mendidik pemimpin awam, swasta dan bukan keuntungan.

NILAI-NILAI

Sebaliknya, nilai-nilai kolej kami adalah jauh lebih terperinci:

Kolej Perniagaan dan Pengurusan Awam menyediakan pendidikan berkualiti yang menyediakan graduan untuk menjadi profesional yang berjaya, untuk maju dalam kerjaya pilihan mereka, atau untuk teruskan perjalanan ke pengajian siswazah. Ahli fakulti kami adalah guru cemerlang yang semasa dalam disiplin mereka melalui penyelidikan seperti yang ditunjukkan oleh penerbitan mereka, dan melalui penglibatan dalam amalan profesional dan perkhidmatan kepada profesion mereka dan masyarakat mereka. Graduan kami adalah beretika sensitif pembuat keputusan mahir dalam amalan terbaik profesion yang mereka pilih, dan bersedia untuk melaksanakan dalam persekitaran global. Graduan kita mempunyai kemahiran yang sangat baik, mahir menggunakan teknologi komunikasi yang terkini, dan biasa dengan sensitiviti budaya; mereka bersedia untuk bekerja dalam persekitaran tempatan mereka, kawasan mereka dan dalam persekitaran global. Fakulti dan pelajar-pelajar kita menghargai kelakuan etika dan profesionalisme dan mengekalkan standard akademik tertinggi. Pelajar-pelajar kita, fakulti dan kakitangan pelbagai kebudayaan. Kolej menggalakkan iklim yang membina kesedaran positif idea dan perspektif yang berkaitan dengan kepelbagaian budaya. MATLAMAT STRATEGIK

Menyediakan persekitaran pembelajaran yang menyokong dan menggalakkan pelajar untuk melibatkan diri dalam pembelajaran sepanjang hayat. Menyediakan suasana yang menggalakkan kecemerlangan akademik dan menyokong fakulti dan kakitangan pembangunan. Program-program yang ditawarkan di rantau Greater Spokane, di seluruh negeri dan dalam talian yang memenuhi keperluan pendidikan pelajar semasa dan akan datang. Meningkatkan sumber untuk menyokong misi College. Mengembangkan aktiviti jangkauan yang menggalakkan pembangunan ekonomi dan masyarakat yang mampan.

Dung Chen;

Bank Perdagangan EnTie di Spokane, WA dan graduan daripada program EWU MBA.

Kami bertanya Dung mengapa beliau memilih untuk mendapatkan MBA di EWU. Beliau berkata, "Oleh kerana kos yang lebih rendah daripada tuisyen adalah berpatutan dan saya mempunyai keluarga di Spokane". Mengenai pengalaman MBA, Dung berkata, "Saya menikmati aspek pembelajaran dan peluang kepimpinan dan kerja berpasukan program. Jadual kelas juga benar-benar mudah ". Apabila kami bertanya Dung tentang manfaat memperoleh ijazah MBA. Beliau berkata, "Program MBA mengajar saya kemahiran pengurusan dan kemahiran organisasi yang membantu saya dalam kerja-kerja semasa saya". Ini adalah nasihat Dung Chen untuk pelajar MBA semasa, "Membina hubungan dengan rakan-rakan sekelas kerana mereka semua mempunyai latar belakang yang berbeza, pengalaman dan kemahiran yang anda boleh belajar daripada".

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Eastern Washington University

Perancangan Bandar dan Wilayah adalah salah satu cara masyarakat untuk menangani masalah-masalah ini dengan cara yang kreatif, positif. Perancangan adalah satu profesion ... [+]

Banyak sosial, fizikal, ekonomi, teknikal dan politik isu-isu dalam masyarakat menuntut kepada definisi dan resolusi. Di antaranya ialah:

Penurunan di bandar-bandar pusat; Kemerosotan kawasan-kawasan perumahan; mencukai tidak cekap dan tidak saksama dan dasar kawal selia; Kesesakan dan masalah lain latihan; Kesan pertumbuhan dan perubahan; Hakisan sumber asli; dan perkhidmatan manusia yang tidak cekap atau tidak hadir.

Perancangan Bandar dan Wilayah adalah salah satu cara masyarakat untuk menangani masalah-masalah ini dengan cara yang kreatif, positif. Perancangan adalah satu profesion yang menyelesaikan masalah yang berkenaan dengan kuasa-kuasa yang mempengaruhi kualiti hidup di kawasan kejiranan, wilayah, bandar, negeri, negara dan dunia. Oleh itu, perancangan menawarkan pilihan pekerjaan unik bagi mereka yang ingin peranan dalam membentuk masa depan yang lebih baik.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Washington University

Sarjana Pentadbiran Awam Program (MPA) direka untuk menyediakan peluang pendidikan secara meluas pelbagai dalam bidang pengurusan awam dan bukan untuk keuntungan. peluang ... [+]

Sarjana Pentadbiran Awam Program (MPA) direka untuk menyediakan peluang pendidikan secara meluas pelbagai dalam bidang pengurusan awam dan bukan untuk keuntungan. peluang pengajian siswazah disediakan untuk mereka yang masih bekerja dan juga untuk para graduan mencari kerjaya dalam perkhidmatan awam. Kedua-dua sepenuh masa dan program pengajian separuh masa boleh didapati pada darjah dan asas bukan ijazah.

Pelajar digalakkan untuk menyedari persekitaran perkhidmatan awam, nilai-nilai yang membimbing perkhidmatan awam dan kemahiran kritikal dan analitikal yang diperlukan untuk merangka, melaksana dan menilai keputusan perkhidmatan awam.

fakulti Program, yang semuanya memegang ijazah kedoktoran dan mempunyai pengalaman pengurusan perkhidmatan awam, telah dipilih daripada beberapa bidang akademik yang paling penting kepada aplikasi sektor awam. fakulti Adjung adalah sangat terlatih, berkelayakan dan berpengalaman ahli akademik dan pengamal.... [-]

Amerika Syarikat Spokane
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

The Impact of an EWU MBA

Leo

Mary Starkey

MBA Informational Part 1

MBA Informational Part 2