Baca keterangan rasmi

EVMS menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai doktor yang cekap dan penyayang, profesional penjagaan kesihatan dan saintis. Pelajar-pelajar kita mendapat manfaat daripada julat luas arahan yang diberikan oleh fakulti sepenuh masa, yang bekerja bersama-sama dengan profesional penjagaan kesihatan di seluruh masyarakat.

Pendidikan di EVMS memberi kuasa kepada pelajar, penduduk dan rakan-rakan untuk memberi impak kepada rakyat mereka berkhidmat. Kami menawarkan unik, hands-on pendekatan untuk pembelajaran, seperti:

Komuniti perkhidmatan berasaskan aktiviti untuk penduduk yang kurang. Penyertaan dalam peningkatan kualiti dan sokongan usaha institusi. Perkongsian dengan organisasi kesihatan serantau atau global.

EVMS adalah salah satu daripada hanya sekolah perubatan dan kesihatan profesion di negara yang diasaskan oleh masyarakat, untuk masyarakat. Kami memberi tumpuan bukan sahaja kepada menyediakan generasi akan datang penyedia penjagaan kesihatan, tetapi juga menterjemahkan penemuan ke dalam penjagaan kesihatan yang lebih baik untuk rakyat Hampton Roads. Visi kami adalah untuk menjadi yang paling sekolah komuniti yang berorientasikan perubatan dan kesihatan profesion di Amerika Syarikat.

Sementara manfaat daripada penemuan di EVMS dirasai di peringkat global, usaha penyelidikan, pendidikan dan penjagaan pesakit kami berkembang daripada keperluan orang dalam masyarakat Virginia tenggara kami:

EVMS fakulti menyediakan pendidikan perubatan dan kepimpinan untuk generasi akan datang pakar-pakar perubatan atas, profesional kesihatan dan penyelidik. Pakar-pakar perubatan EVMS Medical Group menjaga lebih daripada 1,000 pesakit setiap hari. Penyelidikan usaha EVMS 'memberi tumpuan kepada isu-isu kesihatan yang paling mendesak di rantau ini. EVMS mendorong tahunan $ 824,000,000 dalam aktiviti ekonomi tempatan.

EVMS Biasiswa

Pada EVMS, beberapa biasiswa berdasarkan merit, keperluan kewangan, kepelbagaian, bidang kepentingan dan kampung halaman boleh didapati.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Eastern Virginia Medical School

Program Bioteknologi Sarjana di Timur Sekolah Perubatan Virginia (EVMS) merupakan sebuah kajian yang unik integratif yang menyediakan pelajar dengan latihan amali di nege ... [+]

Yang Program Bioteknologi Sarjana di Timur Sekolah Perubatan Virginia (EVMS) merupakan sebuah kajian yang unik integratif yang menyediakan pelajar dengan latihan amali di negeri-of-the-art molekul, genomik, proteomik, teknik selular dan pengimejan digabungkan dengan asas yang kukuh dalam pengetahuan teori sains bioperubatan dan reka bentuk penyelidikan makmal.

Program pendidikan yang ketat melatih profesional makmal masa depan untuk menjalankan penyelidikan bioperubatan di makmal-makmal penyelidikan akademik atau dalam industri bioteknologi dan farmaseutikal.

KELEBIHAN PROGRAM UTAMA Menyediakan dipercepatkan, 16 bulan kurikulum amali dan latihan penyelidikan teori Menggabungkan latihan penyelidikan selama enam bulan di kampus atau dengan rakan kongsi industri bioteknologi Melibatkan interaksi dengan pelajar fakulti penyelidikan berpengalaman ... [-]
Amerika Syarikat Norfolk
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Virginia Medical School

The EVMS Siswazah Art Therapy dan Kaunseling Program adalah program akademik yang ketat yang berpusat di berorientasikan pertumbuhan dan bilik darjah reflektif, studio, m ... [+]

Yang EVMS Siswazah Terapi Seni dan Program Kaunseling adalah program akademik yang ketat yang berpusat di berorientasikan pertumbuhan dan bilik darjah reflektif, studio, masyarakat dan pengalaman klinikal.

Program EVMS 'adalah unik kerana ia adalah sebahagian daripada kampus perubatan dan profesion kesihatan yang berkembang maju, yang menawarkan pelajar peluang kerjasama interpersonal yang membina kemahiran yang diperlukan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang pelbagai rupa Pemberi rezeki. Kami telah menyediakan terapi dunia seni kelas yang responsif budaya, komuniti yang terlibat, profesional beretika dengan kerjaya yang berjaya selama lebih 40 tahun.

Matlamat dan Objektif Menyediakan pendidikan yang ketat terapi seni inovatif yang merangkumi pendidikan yang diperlukan seperti yang diperlukan untuk kaunseling pelesenan. Menekankan pemahaman pelbagai individu, kumpulan, dan pendekatan teori keluarga. Menggalakkan pelajar untuk membangunkan satu pendekatan yang inovatif, profesional, etika, budaya dan responsif kepada terapi seni. Menggalakkan kecekapan klinikal dalam penilaian dan rawatan. Mencabar pelajar untuk bercakap dan menulis secara profesional mengenai terapi seni. Membangunkan kecekapan dalam merancang, menjalankan dan menilai penyelidikan terapi seni. Meningkatkan pelajar kesedaran diri melalui membuat seni peribadi dan bermuhasabah. Kemahiran Foster dalam penggunaan terapi pelbagai proses seni dan bahan. ... [-]
Amerika Syarikat Norfolk
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu