Eastern Virginia Medical School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EVMS menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai doktor yang cekap dan penyayang, profesional penjagaan kesihatan dan saintis. Pelajar-pelajar kita mendapat manfaat daripada julat luas arahan yang diberikan oleh fakulti sepenuh masa, yang bekerja bersama-sama dengan profesional penjagaan kesihatan di seluruh masyarakat.

Pendidikan di EVMS memberi kuasa kepada pelajar, penduduk dan rakan-rakan untuk memberi impak kepada rakyat mereka berkhidmat. Kami menawarkan unik, hands-on pendekatan untuk pembelajaran, seperti:

Komuniti perkhidmatan berasaskan aktiviti untuk penduduk yang kurang. Penyertaan dalam peningkatan kualiti dan sokongan usaha institusi. Perkongsian dengan organisasi kesihatan serantau atau global.

EVMS adalah salah satu daripada hanya sekolah perubatan dan kesihatan profesion di negara yang diasaskan oleh masyarakat, untuk masyarakat. Kami memberi tumpuan bukan sahaja kepada menyediakan generasi akan datang penyedia penjagaan kesihatan, tetapi juga menterjemahkan penemuan ke dalam penjagaan kesihatan yang lebih baik untuk rakyat Hampton Roads. Visi kami adalah untuk menjadi yang paling sekolah komuniti yang berorientasikan perubatan dan kesihatan profesion di Amerika Syarikat.

Sementara manfaat daripada penemuan di EVMS dirasai di peringkat global, usaha penyelidikan, pendidikan dan penjagaan pesakit kami berkembang daripada keperluan orang dalam masyarakat Virginia tenggara kami:

EVMS fakulti menyediakan pendidikan perubatan dan kepimpinan untuk generasi akan datang pakar-pakar perubatan atas, profesional kesihatan dan penyelidik. Pakar-pakar perubatan EVMS Medical Group menjaga lebih daripada 1,000 pesakit setiap hari. Penyelidikan usaha EVMS 'memberi tumpuan kepada isu-isu kesihatan yang paling mendesak di rantau ini. EVMS mendorong tahunan $ 824,000,000 dalam aktiviti ekonomi tempatan.

EVMS Biasiswa

Pada EVMS, beberapa biasiswa berdasarkan merit, keperluan kewangan, kepelbagaian, bidang kepentingan dan kampung halaman boleh didapati.

Lokasi

Norfolk

Eastern Virginia Medical School

Alamat
Eastern Virginia Medical School
714 Woodis Avenue
Norfolk,

23510 Norfolk, Virginia, Amerika Syarikat
Telefon
+1 757-446-5600

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami