ECPI University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa ECPI University?

Sebaik sahaja anda membuat keputusan untuk menjadi sebahagian daripada dunia yang berkembang dan menarik teknologi, perniagaan, keadilan jenayah, sains kesihatan atau masakan, memilih universiti untuk dapat memenuhi keperluan dan matlamat anda adalah jelas salah satu keputusan yang paling penting anda. ECPI University memahami aspirasi rakyat yang mahukan laluan langsung ke arah matlamat kerjaya mereka.

perpustakaan

Misi Serta Nilai

ECPI University, yang ditubuhkan tahun 1966, adalah bebas, Masters persembahan universiti swasta, Ijazah Sarjana Muda Sains, Associate Sains, dan Associate ijazah Sains Gunaan, dan program-program diploma dan sijil.

Misi Kita

ECPI University menyediakan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar yang menggalakkan peningkatan kehidupan profesional dan peribadi setiap pelajar melalui pendidikan.

Nilai-nilai Teras

ECPI University adalah swasta, multi-kampus universiti ditubuhkan pada tahun 1966 yang beroperasi di Virginia, North Carolina, South Carolina, dan di peringkat global melalui penyampaian talian untuk program-programnya. Universiti mempunyai sejarah yang menarik, dan kejayaan kita adalah bergantung kepada kepercayaan dan keyakinan kami telah memperoleh daripada pelajar, pekerja, dan masyarakat di mana kami beroperasi. Kami memberikan perkhidmatan pendidikan dan pelajar yang berkualiti tinggi dan kami komited kepada yang berikut empat Nilai Teras.

Kecemerlangan dalam akademik.

 • Kurikulum yang direka untuk memupuk pembelajaran sepanjang hayat dan kecemerlangan pendidikan dengan mengukuhkan pemikiran kritikal, kerja berpasukan, penyelesaian masalah dan kemahiran berkomunikasi.
 • program yang relevan dengan industri mengekalkan standard akademik yang ketat dan dilengkapi dengan perkhidmatan sokongan pelajar yang teguh.
 • Hands-on, pembelajaran digunakan melengkapi asas teori yang kukuh yang menyediakan graduan kami untuk tempat kerja.
 • fakulti yang berkelayakan adalah akademik bertauliah dan memperkayakan pengalaman bilik darjah dengan pengalaman industri mereka.

Komitmen kepada pelajar.

 • Selective proses kemasukan memastikan agar para pelajar yang diterima dan membuat keputusan mengenai pelaburan pendidikan mereka dan bersedia untuk pendidikan postsecondary.
 • profesional yang berdedikasi menyokong pengalaman pelajar dan memudahkan pencapaian kejayaan murid.
 • Bermakna pengalaman latihan serta peluang pekerjaan graduan yang ada sebagai hasil daripada perkongsian majikan lama kami.
 • Ketat proses keberkesanan institusi menggalakkan penambahbaikan yang berterusan Universiti.

Profesionalisme dalam tindakan.

 • penampilan profesional, ketepatan masa, kehadiran, dan tingkah laku yang lain yang bersesuaian dengan persekitaran profesional dinilai dan diperkukuh.
 • Profesional, sivik, dan etika tingkah laku dipromosikan melalui contoh-contoh yang ditetapkan oleh fakulti dan kakitangan.
 • persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar menyerupai tempat kerja dan menggalakkan kerjasama dengan pelbagai kumpulan untuk mencapai matlamat yang sama.
 • Peluang kepada pelajar untuk menunjukkan profesionalisme dengan menyertai di lokasi wawancara majikan, rangkaian, dan acara-acara profesional termasuk pameran kerjaya.

Inovasi dalam Pendidikan.

 • penggunaan meluas teknologi digalakkan untuk meningkatkan pengalaman universiti setiap pelajar.
 • Mudah, jadual sepanjang tahun membolehkan graduan untuk melengkapkan program mereka dengan cara yang tepat pada masanya.
 • Input secara rutin dicari daripada masyarakat dinamik yang kita berkhidmat.
 • pendekatan pelbagai digalakkan untuk mencapai hasil pendidikan dan memaksimumkan kejayaan pelajar.
buku

Akreditasi dan Kelulusan

Akreditasi - Institutional

University ECPI diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah Suruhanjaya Kolej untuk anugerah, sarjana muda dan ijazah dan diploma sarjana syarikat bersekutu. Menghubungi Suruhanjaya di Kolej pada 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30.033-4.097 atau hubungi 404.679.4500 untuk soalan-soalan mengenai akreditasi University ECPI.

Akreditasi semua kampus yang berkaitan dengan University ECPI adalah bergantung kepada akreditasi berterusan kampus induk terletak di Pantai Virginia, Virginia. Semua tapak kampus, tanpa mengira lokasi atau mod penghantaran, dinilai semasa ulasan untuk pengesahan semula akreditasi. Semua laman lanjutan lain di bawah akreditasi kampus induk juga dinilai semasa semakan tersebut.

Sejarah Universiti ECPI

Ditubuhkan pada Norfolk, Virginia pada tahun 1966, ECPI University menunjukkan awal komitmennya pemikiran-hadapan, kurikulum berasaskan pasaran dalam format yang pantas dan menjadi antara yang pertama untuk menawarkan kelas dalam bidang yang semakin meningkat pengaturcaraan komputer. Nama - ECPI - bermaksud East Coast Polytechnic Institute, menandakan asal dan komitmen yang berterusan terhadap kemajuan teknologi dalam semua bidang pengajian.

Selama hampir setengah abad, Universiti ECPI telah ditubuhkan sebagai institusi berpusatkan pelajar berorientasikan kerjaya dan mengejar jalan menangani keperluan pelajar dan majikan di Virginia, North Carolina, dan South Carolina.

Pada masa ini, ECPI University telah mewujudkan reputasi untuk mengintegrasikan pengajaran berkualiti tinggi dengan tangan ke atas pembelajaran berasaskan aplikasi. Hasilnya: graduan yang pekerjaan bersedia untuk jawatan peringkat kemasukan dalam STEM - kerjaya H.

Kelas terus menjadi kecil, dan dipimpin oleh ahli-ahli fakulti yang mempunyai kedua-dua pengalaman profesional dan kelayakan akademik. pencapaian pelajar yang berjaya, termasuk kadar pengijazahan pelajar dan pekerjaan yang berkaitan dengan program, sentiasa dan terus menjadi sangat penting. Berikut adalah melihat secara ringkas pertumbuhan dan perkembangan ECPI Universiti melalui tahun:

1966 ECPI mula menawarkan program dalam bidang sains komputer dan pengaturcaraan dengan memberi tumpuan kepada pendidikan dipercepatkan untuk mempunyai pelajar masuk ke dalam kerjaya dalam jumlah yang singkat masa.

1973 Berikutan pengenalan inovasi dalam telekomunikasi, semikonduktor dan litar bersepadu, ECPI menambah program Teknologi Elektronik Komputer.

1984 ECPI membuka kampus keduanya di Richmond, Virginia. (Selepas itu, cawangan dibuka di seluruh Virginia, North Carolina, dan South Carolina.)

1987 kampus utama berpindah ke Virginia Beach, Virginia.

1992 Program ini diperluaskan untuk merangkumi Sains Kesihatan, termasuk ijazah dalam bidang kejururawatan, perubatan membantu, dan pentadbiran perubatan.

1998 Sekolah ini diiktiraf oleh Suruhanjaya di Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah kepada darjah bersekutu anugerah dalam bidang teknologi elektronik kejuruteraan, sains komputer, teknologi maklumat, kejururawatan, perubatan membantu, dan pentadbiran perubatan.

2004 Berikut penegasan semula, ECPI yang diiktiraf oleh Suruhanjaya di Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah untuk menganugerahkan ijazah sarjana muda.

2005 program ijazah sarjana muda tambahan dan penggunaan teknologi pembelajaran jarak jauh (online) telah diluluskan oleh Suruhanjaya di Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah.

2006 penawaran program diperluaskan untuk memasukkan Culinary Sains, Dental Membantu, Radiografi Perubatan, dan program Kejururawatan Berdaftar.

2011 ECPI mencapai status Universiti dan diiktiraf oleh Suruhanjaya di Kolej Persatuan Selatan Kolej dan Sekolah untuk menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sistem Maklumat.

Hari ini

ECPI University telah muncul sebagai sebuah universiti kerjaya terkemuka, yang ditakrifkan oleh komitmen untuk persekitaran yang berpusatkan pelajar termasuk hands-on pembelajaran, kelas kecil, darjah dipercepatkan, perkhidmatan pelajar yang unggul, penjadualan yang fleksibel, dan hubungan dengan rakan kongsi strategik. Paling ketara, ia mengekalkan hubungan yang sangat penting dengan beberapa majikan terkemuka negara. Mereka bukan sahaja mengambil graduan, tetapi juga duduk di Academic Lembaga Penasihat. Dua kali setahun, ahli-ahli lembaga bertemu untuk mengkaji semula kurikulum dan memastikan bahawa ia memenuhi keperluan tempat kerja.

perkongsian strategik ECPI Universiti menyediakan manfaat dual mengekalkan integriti akademik dan nilai untuk graduan yang boleh menjadi unik berkelayakan untuk memenuhi keperluan majikan itu. Ia merupakan satu pendekatan kepada pendidikan yang telah berdiri ujian masa. Setakat ini, pihak Universiti telah menyediakan perkhidmatan pekerjaan kepada lebih daripada 3,800 majikan yang berbeza, ada yang merupakan antara Amerika terbesar, termasuk AT & T Solutions Kerajaan, BMW Manufacturing Co., Sains Computer Corporation, Lockheed Martin, Cox Communications, General Dynamics, Rolls -Royce, Hewlett-Packard, Sentara Healthcare, Boeing, Verizon, STIHL, Harris IT, Northrop Grumman, Canon Perkhidmatan Teknologi Maklumat, dan L-3 Communications.

This school offers programs in:
 • English

Lihat MSc » Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Ijazah Sarjana Sains dalam keselamatan siber

Campus Sepenuh masa Sambilan 16  September 2018 Amerika Syarikat Virginia Beach Manassas + 2 lagi

kurikulum ECPI Universiti dirancang untuk pelajar antarabangsa yang ingin membangunkan kemahiran yang sangat dicari-cari dalam sistem maklumat berasaskan komputer dan teknologi yang menyokong mereka, semua dalam konteks persekitaran perniagaan dan pengurusan mereka menyokong. [+]

TINJAUAN

Dalam dunia maya, tiada sempadan wilayah. Walaupun sesetengah negara adalah sangat terlibat dalam yang ditaja siber-keganasan, sebahagian besar penggodam antarabangsa dan organisasi jenayah terikat kepada perusahaan penyangak. Ini menjadikan ia sukar untuk mengesan mereka dan lebih sukar untuk mendakwa. Atas sebab itu, ia adalah penting untuk menghentikan penjenayah siber sebelum mereka memecahkan dalam.

Itulah sebabnya organisasi global dan entiti kerajaan perlu profesional keselamatan siber berkemahiran tinggi - dan dengan memperoleh Sarjana Sains Cybersecurity (MSC), anda boleh menjadi aset berharga dalam memerangi keganasan siber. Dengan mendaftar dalam program MSC ECPI Universiti, anda boleh membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk membangun dan menguruskan protokol keselamatan untuk melindungi sistem maklumat di dalam perniagaan dan peringkat individu di seluruh dunia.... [-]


Ijazah Sarjana Sains dalam sistem maklumat

Campus Sepenuh masa Sambilan 15  September 2018 Amerika Syarikat Virginia Beach Manassas + 2 lagi

Di seluruh dunia, terdapat permintaan untuk profesional IT. Di Amerika sahaja, Jabatan Buruh AS projek peningkatan sebanyak hampir setengah juta peluang pekerjaan baru antara 2014 dan 2024. Oleh kerana sektor ini berkembang, begitu juga keperluan untuk profesional pengurusan. Jika anda ingin bersaing untuk salah satu daripada jawatan-jawatan ini, anda boleh menetapkan sendiri selain dengan memperoleh ijazah Sarjana dalam Sistem Maklumat di Universiti ECPI. [+]

TINJAUAN

Di seluruh dunia, terdapat permintaan untuk profesional IT. Di Amerika sahaja, Jabatan Buruh AS projek peningkatan sebanyak hampir setengah juta peluang pekerjaan baru antara 2014 dan 2024. Oleh kerana sektor ini berkembang, begitu juga keperluan untuk profesional pengurusan. Jika anda ingin bersaing untuk salah satu daripada jawatan-jawatan ini, anda boleh menetapkan sendiri selain dengan memperoleh ijazah Sarjana dalam Sistem Maklumat di Universiti ECPI.

kurikulum dirancang untuk pelajar antarabangsa yang mahu membina kemahiran asas mereka dalam penyelesaian masalah, dan juga Asthe konsep, protokol, dan komponen perisian / perkakasan yang memandu sistem maklumat teknologi. Dengan ijazah sarjana, anda boleh meningkatkan asas pengetahuan anda dalam bidang-bidang seperti:... [-]


Video

What Our Students Say About the Faculty at ECPI University

ECPI University | International Student Experience