Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Duke yang ideal untuk pendidikan siswazah adalah sebilangan kecil pelajar atasan yang bekerjasama rapat dengan sarjana yang dihormati. Pengajian siswazah di Duke ditentukan oleh perhatian peribadi maksimum; lebih kecil, lebih banyak melibatkan kelas; program pengajian yang fleksibel yang dirancang untuk memenuhi keperluan dan minat individu pelajar; dan lebih banyak, kemungkinan lintas-disiplin untuk biasiswa.

Graduate School mengawasi 80-plus Ph.D. dan program master di Duke. Sekolah ini menawarkan banyak sumber yang meningkatkan pengalaman pelajar siswazah, menyokong keperluan pelajar, memberikan sokongan masyarakat yang lebih besar kepada pelajar di luar jabatan dan program mereka, dan menetapkan dasar yang memastikan pelajar mendapat pengalaman pendidikan berkualiti tinggi.

Pendidikan Siswazah di Duke

Di Duke, kami komited untuk menjaga program siswazah kami pada tahap yang sederhana. Kira-kira 2,500 pelajar PhD dan 1,000 pelajar ijazah sarjana penyelidikan didaftarkan di lebih daripada 80 jabatan dan program, bekerja dengan lebih daripada 1,300 ahli fakulti siswazah. Pengaturan kecil dan peribadi di jabatan dan program kami membantu pelajar siswazah dan fakulti membina perkongsian khas yang ditandai dengan kekeluargaan dan tujuan bersama.

Ciri khas pendidikan siswazah di Duke adalah gabungan pengetahuan mendalam yang mendalam dalam bidang pengajian, bersilang dengan bidang lain. Pendekatan multidisiplin dianggap kunci untuk penemuan dan pengeluaran pengetahuan. Kumpulan penyelidikan dan kajian kolaboratif fakulti dan pelajar siswazah menyatukan masalah dan tema dalam banyak tetapan universiti yang melangkaui batas setiap jabatan dan program individu.

Kerjasama itu tidak berhenti di sempadan kampus. Berkat lokasinya di Segitiga Penyelidikan, Duke mempunyai hubungan yang kuat dengan universiti besar lain dan dengan institusi dan firma awam dan swasta. Jangkauan ke komuniti ini adalah bahagian yang tidak terpisahkan dari pengalaman lulusan Duke, baik dari segi akademik dan budaya.

Pelajar siswazah yang berkembang dalam persekitaran Duke adalah kreatif, berani, dan tidak mahu menerima jawapan usang. Sekiranya ini terdengar seperti anda, lihatlah program kami dan lihat apa yang kami tawarkan.

Peranan Sekolah Siswazah

Pelajar siswazah adalah rintangan yang diperlukan dalam mana-mana komuniti akademik. Di Sekolah Siswazah Universiti Duke, memberikan insentif kepada fakulti dan pelajar siswazah untuk berinovasi, menemui, dan mencabar tradisi dianggap sebagai aplikasi sumber universiti yang terbaik.

Misi keseluruhan The Graduate School adalah untuk menyediakan latihan siswazah berasaskan penyelidikan yang akan membantu pelajar mempelajari kemahiran analitik untuk menjadi pemimpin masa depan dalam pelbagai profesion. Walaupun banyak graduan kami memasuki akademik, pendidikan yang mereka perolehi di sini dimaksudkan untuk diterapkan pada pekerjaan apa pun yang melibatkan penemuan, aplikasi kreatif, dan pengajaran pengetahuan baru.

Di samping itu, Sekolah Siswazah ada dalam jumlah besar untuk menyokong misi penyelidikan dan pendidikan fakulti yang berminat dalam perbatasan pengetahuan, dan dengan demikian, untuk menyokong keunggulan biasiswa di seluruh universiti.

Graduate School juga mempunyai beberapa peranan lain:

Menyediakan kawalan kualiti untuk semua aspek pendidikan siswazah di Duke dan menetapkan dasar dan standard yang menentukan amalan baik dalam semua program siswazah, kualiti tinggi dalam kurikulum, dan kecemerlangan dalam pemilihan pelajar.

Tingkatkan kualiti program kami melalui pelbagai mekanisme, termasuk menyediakan dana untuk merekrut pelajar terbaik dan paling pelbagai, melakukan tinjauan program secara berkala, dan memberi perhatian khusus kepada promosi kepelbagaian dan kolegial intelektual dalam setiap program kami. Kami memberi perhatian secara berkala kepada keperluan khas dan isu-isu yang berkaitan tetapi tidak terhad kepada pelajar antarabangsa, pelajar dari kumpulan yang kurang mewakili, dan wanita dalam disiplin tertentu. Sekolah Siswazah juga memainkan peranan penting dalam mempromosikan integriti dalam penyelidikan dan biasiswa melalui kursus dalam penyelidikan etika.

Berkhidmat sebagai penyokong utama keperluan pelajar siswazah untuk menjadi pelajar, supaya peranan perkhidmatan apa pun yang mereka berkhidmat di universiti untuk mendapatkan sokongan kewangan akan dianggap sebagai sekunder daripada keperluan mereka untuk mempunyai masa dan sumber yang mencukupi untuk terlibat dalam pengajian siswazah. Sekolah Siswazah bekerja keras untuk mencari sumber kewangan dan intelektual yang membolehkan pelajar berjaya menyelesaikan program ijazah mereka tepat pada masanya.

Memainkan peranan aktif dalam menyokong semua aspek kehidupan pelajar siswazah, termasuk yang tidak bersifat akademik. Kami menyedari bahawa kualiti pengalaman hidup keseluruhan pelajar semasa di sekolah siswazah sangat penting untuk berjaya menyelesaikan latihan siswazah dan untuk sepanjang hayat pekerjaan yang dapat memanfaatkan latihan itu dengan baik. Graduate School bekerjasama dengan kumpulan pelajar dan pejabat sokongan untuk mempromosikan kepentingan pelajar siswazah dalam bidang seperti bantuan kewangan, penjagaan kesihatan, kaunseling, dan penjagaan anak. Sekolah Siswazah juga menyediakan peluang pengembangan profesional untuk meneroka prospek kerjaya akademik dan bukan akademik untuk penerima ijazah siswazah.

Lokasi

Durham

Alamat
27708 Durham, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami