Duke University School of Nursing

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Duke University School of Nursing atau DUSON, seperti yang disebut oleh banyak orang, adalah organisasi dan komuniti cendekiawan yang komited untuk menyediakan persekitaran pendidikan terbaik untuk pengembangan pemimpin kejururawatan. Ditubuhkan pada tahun 1931, kami adalah pusat kecemerlangan yang berkomitmen untuk kemajuan sains kejururawatan, promosi biasiswa klinikal dan pendidikan pemimpin klinikal, pengamal maju dan penyelidik.

Di samping mendidik perawat pada hari esok, penyelidikan penting yang mengubah masa depan penjagaan kesihatan juga dilakukan di sini. Sebilangan besar fakulti kami menjalankan penyelidikan dan intervensi ujian canggih untuk meningkatkan kesihatan mereka yang menghidap penyakit kronik atau menguji model inovatif untuk rawatan klinikal. Banyak yang lain terlibat secara aktif dalam latihan di bidang kepakaran mereka, seperti merawat mereka yang menghidap penyakit jantung, diabetes dan bayi yang berisiko.

Di DUSON kami menumpukan perhatian untuk membantu pelajar kami menyedari potensi sumbangan mereka dalam penjagaan kesihatan melalui nasihat dan bimbingan yang kuat! Fakulti kami 'jalankan ceramah'. Mereka adalah pakar dalam bidang kepakaran dan penyelidikan praktik kejururawatan mereka, dan menggunakan pedagogi inovatif untuk melibatkan pelajar secara aktif dalam pembelajaran dan pengembangan profesional mereka sendiri. Manfaat ini, dan banyak lagi, adalah mengapa Duke University School of Nursing sebagai salah satu sekolah kejururawatan terkemuka di negara ini.

Di Duke University School of Nursing , kami bukan sahaja mempercayai pendidikan pelajar kami tetapi juga perkembangan berterusan fakulti dan kakitangan kami. Dari fakulti kami, 95 peratus bersedia dari segi doktor. Kami juga berkomitmen untuk pertumbuhan dan pengembangan sekolah kami sebagai organisasi untuk memenuhi perubahan keperluan pendidikan kejururawatan. Pada tahun 2014, kami membuka penambahan baru bangunan kampus utama kami yang merangkumi makmal dan bilik darjah simulasi canggih. Kami juga mengubahsuai dan membuka semula kemudahan penyelidikan untuk kakitangan dan peserta penyelidikan.

Dengan banyak program ijazah dan sijil kami berdasarkan jarak jauh, pelajar dari seluruh dunia dapat memperoleh ijazah bertaraf dunia dari Duke tanpa harus meninggalkan pekerjaan mereka. Kepelbagaian pelajar yang datang dari lebih 40 negeri dan negara AS benar-benar memperkayakan kurikulum kami dengan membawa pelbagai perspektif ke dalam kelas! Lebih banyak maklumat mengenai komitmen dan inisiatif fakulti dan kakitangan yang berkaitan dengan kerja kami mengenai kepelbagaian dan kemasukan boleh didapati di laman web.

Lokasi

Durham

Alamat
Trent Drive,307
27710 Durham, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami