Duke University Sanford School of Public Policy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sesuai dengan warisan senama kita, Sanford School of Public Policy mempunyai cita-cita yang keterlaluan.

Kami bercita-cita untuk menjadi sekolah dasar awam yang hebat untuk abad ke-21 dan dikenali sebagai pemimpin dalam bidang kami.

Misi Duke Sanford School of Public Policy adalah untuk memperbaiki kehidupan dengan meneliti isu-isu dasar awam yang paling mendesak dan mempersiapkan pelajar untuk menjalani kehidupan kepemimpinan, penglibatan sivik dan perkhidmatan awam.

Pada tahun 2019, fakulti dan kakitangan Sekolah Sanford bertemu untuk membincangkan nilai bersama yang menentukan komuniti kami. Nilai-nilai ini (mengikut urutan abjad) memandu Sekolah Sanford setiap hari.

KOLABORASI

Sekolah Sanford menghasilkan penyelidikan teladan yang membawa pelbagai perspektif disiplin untuk menangani isu-isu penting yang dihadapi oleh komuniti setempat, bangsa kita, dan dunia. Kerja kami dipegang pada tahap ketelitian akademik yang paling tinggi dan boleh menjadi model untuk penyelidikan antara disiplin yang berkaitan dengan dasar yang memberi kesan yang nyata dan positif kepada dunia.

KECERGASAN

Fakulti ternama kami merangkumi 5 anggota Akademi Nasional, 19 orang yang memegang kerusi yang terkenal, dan profesional yang berpengalaman seperti bekas peguam kanan awam Tentera AS Tom Taylor dan bekas eksekutif Facebook Matt Perault.

Pengajaran kami adalah berkaliber tertinggi. Kami melengkapkan pemimpin dasar masa depan dan semasa dengan kemahiran, pengetahuan dan pengalaman yang memberi kuasa dan inspirasi kepada mereka untuk membuat perbezaan positif di dunia.

INKLUSIF & PELBAGAI

Kami mempunyai komuniti cendekiawan, guru, pentadbir dan pelajar yang cergas dan pelbagai. Kami memperoleh kekuatan dari pelbagai disiplin, perspektif dan latar belakang peribadi. Kami bangga dengan kekayaan komuniti kami. Kami menyedari bahawa untuk menghasilkan penyelidikan yang penting dan untuk memperkasakan dan memberi inspirasi kepada pemimpin masa depan, kita mesti menerapkan kepelbagaian. Sesungguhnya, ia adalah sumber kekuatan kita. Ketahui lebih lanjut mengenai jawatankuasa kepelbagaian & kemasukan kami.

INTEGRITI & KEJUJURAN

Dikgang Moseneke, Kumpulan Muzik

Tetamu Khas

Sepanjang tahun ini, pelajar berpeluang bertemu dengan pengunjung kampus yang mempunyai pelbagai pengalaman hidup. Sepanjang tahun persekolahan 2019-2020, Yang Berhormat. Dikgang Moseneke, yang bangkit dari pemimpin hak asasi manusia semasa apartheid menjadi Wakil Ketua Hakim Afrika Selatan, menghabiskan waktu di kampus sebagai Rubenstein Fellow. Moseneke adalah ahli kelapan yang bergabung dengan Duke's Rubenstein Fellows Academy, dan rakan antarabangsa pertama.

Matlamat kami adalah untuk selalu memperlakukan diri kita dengan moral, adil dan sopan. Sama ada kita mengawasi penyelidikan atau menyertai perbincangan di dalam kelas, kita yakin siapa kita, dan bagaimana kita bertindak, penting. Kami memegang cita-cita tertinggi. Kami berusaha untuk bersikap jujur - kepada diri kita sendiri, dan orang lain, walaupun sukar. Kami berhasrat untuk menjadi terhormat, dan boleh dipercayai.

Hormat

Semasa pengunjung memasuki bangunan Sanford, mereka sering melihat sekumpulan kecil pelajar dan fakulti sedang dalam perbualan. Ini adalah rasa hormat, antara satu sama lain sebagai orang dan sebagai sarjana, yang penting bagi kita. Kami menghormati diri sendiri dan orang lain. Kami menghargai setiap anggota masyarakat kami, dan mengambil berat tentang perasaan dan kesejahteraan mereka. Kami saling menerima sepenuhnya.

PERKHIDMATAN

Kami berusaha untuk membuat perbezaan. Pelajar dan fakulti menjalankan penyelidikan dan sukarelawan dalam komuniti kami. Seorang profesor kini berkhidmat sebagai walikota kami! Kami juga sangat terlibat dengan masyarakat negara, nasional dan antarabangsa, termasuk pembuat dasar awam di pemerintah, organisasi antarabangsa, organisasi nirlaba, organisasi media dan sektor swasta. Kami mahu pertunangan kami menjadi jalan dua hala, kedua-dua jalan untuk memproyeksikan penyelidikan kami ke dalam dasar dan praktik dan cara bagi pembuat dasar dan pengamal untuk memberitahu pengajaran dan penyelidikan kami.

Lokasi

Durham

Alamat
Science Drive,201
27708 Durham, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami