Duke University Nicholas School of the Environment

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Duke Environment memberi peluang kepada individu yang didorong untuk belajar atau mengejar kerjaya yang memberikan sumbangan positif kepada alam sekitar dan dunia. Kami mengumpulkan orang-orang yang cerdas, berbakat dan bercita-cita tinggi dari seluruh dunia yang minatnya berbeza dari pemuliharaan hingga perubahan iklim dan segala yang ada di antara keduanya.

Misi

MENCIPTAKAN PENGETAHUAN

Kami mencipta pengetahuan melalui penyelidikan asas, terapan, dan multidisiplin dalam sains fizikal, kehidupan, dan sosial yang dirancang untuk memperluas pemahaman kita tentang Bumi dan persekitarannya.

MENCIPTAKAN PEMIMPIN GLOBAL

Kami mengembangkan kepimpinan melalui:

Program akademik sarjana yang dirancang untuk menyebarkan pemahaman tentang Bumi dan etika persekitaran kepada kader baru lulusan Duke

Program master profesional yang melatih generasi profesional alam sekitar yang baru bekerja di sektor awam, swasta, dan bukan keuntungan dengan kemahiran yang diperlukan untuk merangka dan melaksanakan dasar dan amalan persekitaran yang berkesan

Ph.D. program yang didedikasikan untuk menambah generasi baru saintis, penyelidik, dan pendidik kelas dunia

MEMBUAT MASA DEPAN YANG BERKESAN

Kami secara strategik memfokuskan sumber daya intelektual dan modal yang dikumpulkan dalam penyelidikan dan pendidikan untuk menangani tiga masalah alam sekitar yang paling mencabar yang dihadapi masyarakat:

Iklim dan Tenaga

Ekosistem Terestrial dan Laut

Kesihatan Manusia dan Alam Sekitar

Sejarah

Sekolah Nicholas meraikan tarikh penciptaannya pada tahun 1991, tetapi ia mewakili gabungan tiga entiti yang hampir sama tua dengan universiti itu sendiri. Pusat Pengajian Perhutanan dan Alam Sekitar dan Makmal Marinir Duke University (keduanya dibentuk pada tahun 1938) bergabung pada tahun 1991 untuk menjadi Sekolah Alam Sekitar, yang dinamakan Sekolah Alam Sekitar Nicholas pada tahun 1995 berikutan hadiah $ 20 juta dari Peter M dan Ginny Nicholas dari Boston. Pada tahun 1997, Jabatan Geologi (dibentuk pada tahun 1936) bergabung dengan sekolah tersebut sebagai Bahagian Sains Bumi dan Lautan dan memberi tumpuan kepada beberapa bidang di persimpangan sains bumi dan alam sekitar.

DITEMUKAN

  • Sekolah Alam Sekitar Nicholas: 1991
  • Makmal Laut Universiti Duke: 1938
  • Sekolah Perhutanan: 1938
  • Jabatan Geologi: 1936

Lokasi

Durham

Alamat
Circuit Drive,9
27710 Durham, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami