Drury University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

"Pada Drury, saya membuat sambungan yang tidak ternilai setiap hari yang memberi kuasa kepada saya untuk membuat perbezaan dalam hidup saya dan kehidupan orang lain."

Mengenai Universiti Drury

Drury adalah jenis baru universiti yang kepujian dan berkesan menghubungkan seni dan sains liberal kepada kajian bidang profesional. Dengan berbuat demikian, pelajar lebih sahih berhubung dengan:

Mengapa apa yang dipelajari perkara dan bagaimana mereka boleh menerapkannya dalam kehidupan sebenar. Mengapa keputusan, kedua-dua peribadi dan profesional, harus datang dari tempat etika dan moral. Fakulti: Kebolehcapaian adalah titik kebanggaan bagi kita kerana kita adalah sebuah universiti mengajar. Masyarakat: di dalam kelas, di kampus dan seterusnya. Pemikiran pemimpin dan mentor: dari tahun pertamanya untuk tamat pengajian untuk mencari pekerjaan dengan sambungan alumni. Di Drury, pelajar membuat sambungan sepanjang hayat. Kesejahteraan dan kemampanan sebagai satu cara hidup dan bukan tugas. Kami percaya orang yang sihat membawa lebih bahagia, lebih lama, kehidupan yang lebih produktif. Kemasyarakatan sebagai sebahagian daripada kehidupan yang baik hidup. Semangat keusahawanan, yang memberi inspirasi keyakinan, kreativiti dan akauntabiliti. Persekitaran kerjasama di mana pelajar terlibat secara aktif dalam meningkatkan pengalaman Drury mereka. Seorang yang hidup tinggal: Pelajar Drury belajar bagaimana untuk menyambung impian dan cita-cita untuk masa depan yang berjaya.

Kenyataan Misi

Universiti Drury adalah sebuah universiti yang bebas, gereja yang berkaitan dalam tradisi seni liberal, dan komited untuk pendidikan peribadi dalam masyarakat ulama yang menghargai seni pengajaran dan pembelajaran. Pendidikan di Drury bertujuan untuk memupuk perasaan rohani dan fakulti imaginatif serta wawasan etika dan pemikiran kritikal; untuk memupuk integrasi pengetahuan teori dan praktikal; dan untuk membebaskan orang untuk mengambil bahagian secara bertanggungjawab dan menyumbang kepada komuniti global.

Penyata Wawasan

Dengan mematuhi komitmen kepada warisan kita dan dengan komitmen baru untuk masyarakat global dan pengajaran dan kesarjanaan inovatif, Universiti Drury akan menjadi sebuah universiti terulung di mana yang terbaik guru / ulama dan kakitangan profesional mendidik pelajar untuk menjadi terlibat, warga etika dan penyayang untuk kepimpinan hamba di masyarakat mempunyai ciri-ciri perubahan, kerumitan dan saling bergantung global.

Untuk menjadi sebuah universiti terulung di dalam abad ke-21 yang kita impikan, kita akan mewujudkan dan menunjukkan daya saing Drury Universiti, menyatakan dengan jelas perbezaan yang kompetitif, menyelaraskan semua program akademik dengan objektif strategik, membina wakaf untuk menyokong objektif strategik, mengukur kejayaannya dan menguruskan dengan keputusan. The Imperatif Strategik dan Objektif diperincikan di bawah peta laluan kami untuk tahun-tahun 2015-2018 dan kedudukan Universiti Drury untuk meraikan satu setengah abad pada 2023.

Lokasi

Springfield

Alamat
Drury University
900 North Benton Avenue

65802 Springfield, Missouri, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami