Drew University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengajian Siswazah dan Teologi di Drew University .

Terletak hanya 50 minit perjalanan dengan kereta api dari ibu kota dunia kuasa New York City, kampus hutan Drew yang indah di Madison, New Jersey adalah rumah kepada Sekolah Pengajian Siswazah Caspersen dan Drew Theological School.

Mereka adalah guru, penyair, doktor, menteri, sarjana, pemimpin masyarakat, aktivis atau pelajar seumur hidup, graduan program lulusan profesional dan akademik Drew mempunyai cara berfikir dan bekerja secara humanistik, kreatif dan beretika.

Cari mentor anda di antara fakulti yang berjaya. Kajian di Hutan. Uji apa yang anda sedang belajar di salah satu kawasan yang paling meriah dan budaya di Pantai Timur. Menjadi sebahagian daripada komunitas global yang berdedikasi yang bertujuan menyediakan anda untuk membuat perbezaan yang penting dalam kehidupan anda sendiri dan di dunia.

Caspersen School of Graduate Studies

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew's Caspersen School of Graduate Studies menawarkan pelbagai program ijazah lanjutan yang tersendiri dan fleksibel yang direka untuk memenuhi keperluan hampir semua jadual yang sibuk.

Semua program didasarkan pada komitmen Drew yang terkenal kepada bimbingan fakulti-pelajar, peluang pembelajaran pembelajaran luar kelas dan memudahkan komuniti intelektual yang mantap.

Kemanusiaan, yang memupuk komitmen yang mendalam terhadap refleksi dan analisis kritis, membentuk asas dan memperkaya semua program siswazah kami. Menguasai kemahiran penting ini memastikan fleksibiliti yang luar biasa dan kepintaran yang membezakan graduan kami. Walaupun banyak kerjaya esok belum pernah dibayangkan lagi, dengan pendidikan graduan berasaskan kemanusiaan dari Drew, anda akan bersedia untuk apa-apa!

Drew Theological School

Dengan bangga dengan tradisi berani Wesleyan / Metodis yang memberi kesan kepada kehidupan orang demi kebaikan, kami telah melatih para pemimpin yang berakar, inovatif dan berani selama 150 tahun. Tidak kira mana-mana program lima darjah yang anda tunjukan, pendidikan Drew Theological School termasuk kursus-kursus interdisipliner yang menuntut pemikiran, latihan perantisan yang menangani masalah dunia dan mod pembelajaran yang mempromosikan kesesuaian dan inovasi.

116827_MAR.jpg

Misi Sekolah Teologi dan Universiti

"Berakar dalam tradisi Metodis tafsiran inovatif dan berani teologi Kristian dan amalan rohani, Sekolah Teologi Drew University memperkuat pemikiran kreatif dan tindakan berani untuk memajukan keadilan, kedamaian, dan cinta Tuhan, jiran, dan bumi."

Misi Sekolah Theological bergabung dalam kerja-kerja Universiti untuk menawarkan komuniti pelbagai pelajar yang mencabar dan pendidikan individu yang dibentuk oleh budaya mendalam mentoring, penglibatan bijaksana dengan dunia di luar kampusnya dan komitmen yang mantap untuk penanaman seumur hidup seluruh manusia. Melalui penekanannya yang tersendiri terhadap timbal balik pengetahuan, pengalaman dan perkhidmatan, Drew menyiapkan para pelajarnya untuk berkembang baik secara peribadi dan profesional kerana mereka menambah baik dunia dengan menanggapi cabaran masa kini dengan pemikiran yang ketat, bebas dan imajinatif.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Lokasi

Madison

Alamat
36 Madison Avenue
07940 Madison, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami