Read the Official Description

Kolej Perniagaan Drake

Ahli fakulti kami bukan sahaja pendidik yang berdedikasi, mereka juga telah mencapai usahawan dan pemimpin korporat, yang membawa anda keuntungan pengalaman bertahun-tahun mereka. Pengalaman perniagaan dan pengajaran yang digabungkan oleh fakulti kami membezakan kami dari universiti-universiti lain-dan anda sebenarnya akan diajar oleh profesor, bukan pengajar pembantu. Dengan 48 anggota fakulti sepenuh masa dan 20 orang kakitangan, kami bekerja keras untuk mengekalkan persekitaran pengajaran berasaskan aplikasi "dunia sebenar," mengikut misi kami-membawa bilik darjah ke dunia dan dunia ke dalam kelas. Kami melakukan ini dengan memberi peluang kepada para pelajar untuk bekerja dengan klien sebenar mengenai hal-hal perniagaan yang sah, membawa para pemimpin perniagaan secara teratur untuk bekerja dengan pelajar, dan dalam banyak cara lain.

Kolej ini menawarkan sumber yang mengagumkan. Pusat Karier Wells Fargo dan Pembangunan Profesional akan membantu anda mengembangkan kemahiran perancangan kerjaya yang akan membantu anda melangkaui pekerjaan pertama anda. Program Eksekutif dalam Program Residence kami membawa para pemimpin perniagaan ke kampus untuk berkongsi kepakaran mereka dengan anda. Dan Pusat Keusahawanan John Pappajohn akan memberi anda pengetahuan untuk melancarkan usaha baru anda sendiri. Kolej itu adalah satu daripada hanya empat sekolah perniagaan di Iowa yang memegang akreditasi dari AACSB, Persatuan untuk Kemajuan Sekolah-sekolah Perniagaan - standard emas untuk kualiti dalam pendidikan perniagaan.

Lokasi yang sesuai di Drake di ibu kota Des Moines bermakna lebih banyak peluang untuk anda sebagai pelajar. Bandar ini adalah rumah kepada syarikat-syarikat Fortune 500, perniagaan pertanian yang inovatif, agensi insurans yang terkemuka, dan adegan keusahawanan yang semakin meningkat. Anda akan mempunyai banyak peluang untuk latihan, belajar tangan, dan membina rangkaian yang luas. Hubungan kukuh kami dengan pemimpin perniagaan tempatan, serta eksekutif nasional dan antarabangsa serta alumni Drake yang berjaya, akan memberi manfaat kepada anda semasa anda berada di Drake dan menjalani kehidupan profesional anda.

Siswazah kami memulakan perniagaan kursus kursus tahun pertama mereka, jadi mereka terdedah kepada kurikulum perniagaan, profesor, dan pemimpin masyarakat satu hingga dua tahun sebelum pelajar mendaftar dalam program perniagaan yang lain. Latihan akademik kami yang ketat menekankan perkembangan kecerdasan perniagaan yang maju serta kemahiran komunikasi, penulisan dan pembentangan. Pembelajaran bilik darjah dipertingkatkan dengan program-program seperti Eksekutif di Kediaman, JW Paquette Seri Kerjaya Alumni JW, Pusat Keusahawanan, serta peluang kerjaya dan latihan magang ditawarkan melalui Pusat Pembangunan Profesional dan Kerjaya kami. Kesemua pengalaman ini menjadikan pelajar Drake menjelang pertandingan itu mendapat tamat pengajian; sebenarnya, hampir 99 peratus daripada lulusan 2011 kami bekerja atau meneruskan pengajian tinggi dalam tempoh enam bulan dari permulaan.

CBPA juga menawarkan empat darjah peringkat siswazah yang dipertingkatkan oleh hubungan kami dengan eksekutif terkemuka, pegawai awam, dan pengarah bukan keuntungan. Program MBA kami telah dipilih sebagai "Terbaik Des Moines" setiap tahun sejak tahun 2007 dalam Undian Pembaca Rekod Perniagaan Des Moines. Program-program sijil, program-program eksekutif yang disesuaikan, dan pendidikan profesional yang berterusan ditawarkan melalui Pusat Pengajian Profesional dan Program Pendidikan Berterusan Kelley.

Drake memimpin jalan dalam pendidikan perniagaan, dan kami komited untuk membantu pelajar-pelajar kami membangunkan kemahiran kepimpinan, nilai-nilai, dan etika yang penting untuk iklim perniagaan hari ini. Inisiatif semasa dalam CBPA memberi kesan positif kepada pelajar dan fakulti kami, dengan banyak lagi peningkatan untuk datang pada masa akan datang. Kami sentiasa mencari jalan untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran pelajar dan meningkatkan kurikulum yang kami tawarkan.

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Drake University College of Business and Public Administration

... [+]

Butiran Program Program Sorotan

Anda akan belajar untuk:

[-]
Amerika Syarikat Des Moines
September 2019
Sambilan
2 - 5 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Drake University College of Business and Public Administration

MPA berusaha untuk menghadapi cabaran untuk berjaya mengetuai organisasi awam atau bukan keuntungan dalam persekitaran hari 's. ... [+]

Butiran Program

Untuk berjaya membawa sebuah organisasi awam atau bukan keuntungan dalam persekitaran hari 's, pentadbir mesti membangunkan eksekutif penting dasar awam, dan kepakaran pengurusan sumber. Program Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) berusaha untuk memenuhi cabaran-cabaran ini.

Anda boleh menyesuaikan program ini dengan memilih bidang pengkhususan untuk membangunkan kemahiran sesuai untuk matlamat akademik dan kerjaya anda.

Program MPA kami membolehkan pelajar dengan mudah mengintegrasikan kursus pengurusan awam dengan pengurusan perniagaan, perakaunan, kewangan, pemasaran, dan sistem maklumat-kursus yang diajar dengan sektor awam dalam fikiran. Pelajar juga mempunyai pilihan untuk mendaftar dalam kursus pelancongan musim bunga, PADM 282, yang mengambil melihat dengan lebih dekat isu dasar tertentu dari sudut pandangan global. ... [-]

Amerika Syarikat Des Moines
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Drake University College of Business and Public Administration

Satu program siswazah hujung minggu direka untuk profesional awam dan bukan keuntungan yang anda dapat menyelesaikan dalam tempoh 24 bulan di Quad Cities ... [+]

Satu program siswazah hujung minggu direka untuk profesional awam dan bukan keuntungan yang anda dapat menyelesaikan dalam tempoh 24 bulan di Quad Cities Hari ini, organisasi awam dan bukan keuntungan dijangka melaksanakan misi perkhidmatan mereka dengan berjaya bekerjasama dengan sektor swasta dan lain-lain organisasi awam dan bukan keuntungan. Pengurus dalam arena awam dan bukan untung mesti memenuhi kedua-dua orang awam? S dan sektor perniagaan s jangkaan bagi kecekapan dan keberkesanan di samping mengekalkan nilai-nilai awam tradisional seperti keadilan, akses sama rata kepada perkhidmatan, akauntabiliti awam, penyertaan awam dalam membuat keputusan? Nilai masyarakat kita tidak biasanya memerlukan sektor swasta. Tahap Drake University MPA dengan penekanan dalam pembangunan eksekutif berkesan menangani realiti baru ini. Misi untuk MPA adalah untuk membangunkan diri orang ramai dan bukan keuntungan profesional keupayaan untuk mengubah, plumbum dan organisasi secara langsung dalam persekitaran yang dinamik. Kursus adalah pelbagai disiplin dalam alam semula jadi mengenali persekitaran yang sentiasa berubah daripada sektor awam dan bukan keuntungan. Berasaskan hujung minggu-program Drake MPA unik dan komprehensif telah dibangunkan untuk profesional yang tinggal di Bandar Quad. Ijazah MPA istimewa ini ditawarkan dengan kerjasama Quad Cities Siswazah Pusat Kajian. Pelajar yang diterima masuk ke Drake MPA akan melengkapkan 12 kursus dalam tempoh masa 24 bulan. Setiap kelas biasanya memenuhi dua hujung minggu semasa enam hingga lapan tempoh seminggu menyediakan format yang sesuai berurutan untuk pelajar bekerja. Kelas tidak memenuhi semasa cuti dan rehat kali tradisional. Kursus-kursus yang ditawarkan secara berurutan untuk membolehkan penerokaan yang mendalam mengenai setiap topik sebelum berpindah ke topik seterusnya. Format... [-]

Amerika Syarikat Des Moines
September 2019
Sambilan
24 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Drake University College of Business and Public Administration

Sarjana Muda Perakaunan (SPRM) direka untuk melengkapkan pendidikan terdahulu dan melengkapkan pelajar untuk mencapai matlamat profesional mereka. ... [+]

Butiran Program

Sarjana Muda Perakaunan melengkapkan anda untuk mencapai matlamat profesional anda dengan menyediakan pengetahuan yang diperlukan untuk menduduki peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah (CPA) dan untuk memasuki profesion perakaunan awam.

Ijazah ini direka untuk melengkapkan pendidikan dan pengalaman terdahulu, atau untuk menyediakan pelajar tanpa latar belakang perakaunan bagi bidang profesional ini.

Program Highlights Anda boleh mendapat ijazah anda dalam masa empat semester dalam format sepenuh masa, walaupun pelajar separuh masa mempunyai lima tahun untuk memenuhi semua keperluan Program 30-54 kredit-jam dengan kadar tuisyen bagi $ 600 setiap jam kredit untuk 2013-2014 tahun akademik Penjadualan yang fleksibel dengan teras dan kursus elektif mesyuarat satu malam setiap minggu 6-9: 15 petang selama 13 minggu. Mana-mana utama diterima daripada institusi sarjana muda yang diiktiraf The M. Putra. fakulti diiktiraf ulama yang mempunyai pengalaman luas sebagai pengamal dan perunding, menggabungkan pengetahuan tangan pertama amalan terbaik dalam pengajaran mereka Essentials Kepimpinan ... [-]
Amerika Syarikat Des Moines
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Drake University College of Business and Public Administration

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) program ijazah menggunakan pendekatan integratif yang menekankan aplikasi dunia sebenar pengetahuan dan penyelesaian masalah strategi ... [+]

Butiran Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) program ijazah menggunakan pendekatan integratif yang menekankan aplikasi dunia sebenar pengetahuan dan penyelesaian masalah strategi dan teknik. Teknologi dan pengurusan yang dimasukkan ke dalam dan di seluruh kursus.

Anda boleh menyesuaikan program ini dengan memilih bidang pengkhususan untuk membangunkan kemahiran sesuai untuk matlamat akademik dan kerjaya anda.

Program Highlights Anda boleh mendapatkan MBA anda dalam masa dua tahun dalam format sambilan, walaupun pelajar mempunyai lima tahun untuk memenuhi semua keperluan Program 39-jam kredit dengan kadar tuisyen bagi $ 600 setiap jam kredit untuk 2013-2014 tahun akademik Penjadualan yang fleksibel dengan teras dan kursus elektif mesyuarat satu malam setiap minggu 6-9: 15 petang selama 13 minggu. Mana-mana utama diterima daripada institusi sarjana muda yang diiktiraf Pilihan peluang tentu perjalanan MBA fakulti diiktiraf ulama yang mempunyai pengalaman luas sebagai pengamal dan perunding, menggabungkan pengetahuan tangan pertama amalan terbaik dalam pengajaran mereka Essentials Kepimpinan ... [-]
Amerika Syarikat Des Moines
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 5 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu