Baca keterangan rasmi

Pada DeSales Universiti, anda akan mendapati pendekatan positif kepada kehidupan. Mungkin ia adalah mesra, sifat bersahaja pelajar-pelajar kita, fakulti dan kakitangan, atau perspektif rohani yang rancak daripada Oblates of Saint Francis de Sales, yang telah membentuk Universiti dan sifatnya. Mungkin kerana program kami yang hebat akademik, suasana peribadi kampus pinggir bandar kecil kami di Pennsylvania indah Lehigh Valley, dan persekitaran pembelajaran yang menyokong kami. Macam mana pun, ada satu pengalaman yang luar biasa terdapat di DeSales University. Misi Ia adalah misi DeSales Universiti untuk memberi lelaki dan wanita dengan kualiti pendidikan yang lebih tinggi mengikut falsafah humanisme Kristian seperti yang dibangunkan oleh Saint Francis de Sales dan waris rohani. Universiti dan pengetahuan tentang, dan membangunkan bakat untuk, peribadi, kekeluargaan, dan kehidupan masyarakat. DeSales Universiti memperkaya masyarakat manusia dan meningkatkan maruah individu melalui usaha pendidikannya. Dalam tugasnya, Universiti memupuk dialog yang penting dan menghormati antara iman Katolik Rom dan budaya manusia. FALSAFAH Untuk DeSales University, humanisme Kristian bermakna bahawa setiap aspek pengalaman manusia mampu pencerahan oleh Injil Yesus Kristus. Injil ini membawa cahaya kepada setiap dimensi kewujudan peribadi (fizikal, intelektual, sosial, moral, estetik, dan agama) dan setiap domain alam sekitar (dunia semula jadi, institusi sosial, pencapaian budaya, tempoh sejarah, dan masyarakat agama). Pertemuan antara Firman Allah dan dunia konkrit diri manusia menjadikan kewujudan yang bermakna sepenuhnya mungkin. DeSales Universiti berusaha untuk mengajar pelajar apa yang dimaksudkan sebagai Kristian dengan cara yang Salesian, apa yang dimaksudkan untuk memeluk nyawa sendiri, dan apa yang dimaksudkan dengan membawa ini berita itu kepada keluarga manusia. DeSales Universiti teguh dan secara terbuka komited kepada prinsip doktrin Katolik Rom dan moral. Ia juga mengiktiraf sepenuhnya bahawa mencari kebenaran memerlukan suasana kebebasan intelektual dan cinta yang menuntut keterbukaan kepada semua yang baik. DeSales Universiti membezakan antara hati-hati mengejar percuma yang benar yang ia menjamin setiap ahli masyarakat kampus dan komitmennya kepada ajaran Gereja Katolik.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

DeSales University

Direka untuk profesional yang bekerja, kurikulum kami adalah berakar umbi dalam membangunkan kemahiran teknikal yang sesuai untuk digunakan dalam industri seperti penguru ... [+]

Sarjana Sains dalam bidang Sistem Maklumat di Universiti DeSales direka untuk profesional yang bekerja. Kurikulum kami mendalam dalam membangunkan kemahiran teknikal yang sesuai untuk digunakan dalam industri seperti pengurusan data, pengurusan projek, rangkaian, reka bentuk sistem, web Developemnt dan pengaturcaraan. Pengajar kami mempunyai pengalaman profesional dan memahami keperluan industri dan dewasa yang bekerja. Arahan itu termasuk kelas amali, kuliah dan pembelajaran dalam talian.

MSIS Program Komponen

Komponen program MSIS menggabungkan kursus asas teras dengan kepakaran, kursus elektif dan penyelidikan untuk pengalaman pembelajaran yang menyeluruh.

Kursus asas Tujuan keperluan Kursus Asas adalah untuk meningkatkan lagi keupayaan analitikal pelajar 's dan untuk memperkenalkan konsep teknologi dan masyarakat maju.Semua calon dikehendaki melengkapkan keperluan kursus asas. The MSIS Kemasukan dan Polisi Akademik Jawatankuasa boleh mengetepikan kursus asas tertentu untuk pelajar yang dapat menunjukkan selesai (tidak lebih daripada lima tahun) kursus setara baru-baru ini dan pengalaman dalam subjek kursus dengan mengambil peperiksaan. Tidak lebih daripada tiga kursus asas boleh diketepikan. ... [-]

Amerika Syarikat Center Valley Romania Bucharest Allentown  + 1 Lagi
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu