Davis College Of Business- Jacksonville University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa JU Davis College of Business?

Sama ada anda berharap dapat memulakan karier anda, meningkat dalam organisasi anda, atau hanya ingin mencapai perniagaan yang lebih tinggi, sekarang adalah masa untuk mengetahui bagaimana anda dapat berkembang. Davis College of Business di Jacksonville University mempersiapkan anda untuk berdiri lebih tinggi dan naik ke puncak!

JU Davis College of Business adalah satu-satunya sekolah perniagaan swasta yang diiktiraf AACSB di seluruh Florida Utara dan Georgia Selatan. Wilayah ini merangkumi industri yang paling dinamik dan beragam dari segi ekonomi di Amerika Syarikat Tenggara. Pelabuhan antarabangsa utama, syarikat logistik dan pengangkutan, syarikat perkhidmatan kewangan global, organisasi barang dan perkhidmatan pengguna, teknologi maklumat, dan organisasi penjagaan kesihatan bertaraf dunia beroperasi di kawasan ini dan memberikan peluang yang kaya untuk magang dan kerjaya.

Jacksonville University dan Davis adalah rakan kongsi yang terkenal dalam pertumbuhan semua sektor industri ini dan merupakan sebahagian daripada watak budaya dan sosial masyarakat. JU Davis mempunyai tradisi yang membanggakan untuk melatih para eksekutif peringkat C di sejumlah industri dan berakar ke rangkaian alumni dan perkongsian korporat yang besar. Peranan dan tempat kita dalam komuniti Jacksonville adalah peranan yang kita perolehi melalui program berkualiti tinggi, sangat relevan dan menarik.

Lokasi

Jacksonville

Alamat
University Oaks Drive
32211 Jacksonville, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami